Truc ingenios prin care poți debloca telefonul fără mâini

Ultima actualizare:

Nu-i așa că te-ai săturat să trebuiască să-ți deschizi mereu telefonul? Nicio problemă, căci am găsit cel mai inedit mod în care îți poți debloca device-ul, totul fără mâini.

Modul inedit prin care poți să-ți deblochezi telefonul / hardreset.info
Modul inedit prin care poți să-ți deblochezi telefonul / hardreset.info

Deblocarea telefonului este unul dintre cele mai enervante momente, deoarece, uneori, chiar nu poți să-ți folosești mâinile, dar e musai să citești mesajul pe care tocmai l-ai primit pe telefonul tău.

S-ar putea să te intereseze și: Cartelele SIM devin istorie. Numărul de telefon, transferat prin bluetooth

Ei bine, există mai multe modalități prin care poți să-ți deblochezi telefonul, folosindu-te de unele trucuri mai… inedite. Unul dintre ele implică, nici mai mult sau mai puțin, rujul pe care-l ai mereu în dotare și care, potrivit canalului de TikTok hardreset.info, te poate ajuta să-ți deblochezi telefonul folosindu-te de vocea ta.

Cum funcționează totul?

În primul rând, telefonul tău iPhone, din motive de securitate, nu poate fi deblocat prin intermediul unei comenzi vocale. Astfel, dacă ai fi putut să-l deblochezi doar zicând „Pâine”, te-ai fi trezit că device-ul tău este deblocat de fiecare dată când mergi la alimentară.

Citește și: Viitorul parolelor prin ochii Apple și de ce nu mai trebuie să le memorezi

Pentru a trece de această barieră, hardreset a fost destul de inventiv încât să folosească un luciu de buze, un instrument la îndemână, care trebuie aplicat în zonele în care ai cifrele necesare pentru deblocarea telefonului tău Apple.

După care, vei avea nevoie de sistemul de gesturi cu care vine telefonul. După ce ți-ai setat gesturile în funcție de preferințe și locul în care sunt amplasate cifrele pentru deblocarea telefonului. 

Ulterior, vom avea nevoie de o comandă vocală. Dacă dorești, poți să utilizezi o comandă vocală asemănătoare cu cea din video „Deblochează-mi telefonul”, ca să-ți activezi telefonul iPhone. De altfel, poți să încerci ceva ce nu auzi în fiecare zi, precum o vrajă din Harry Potter sau un cuvânt într-o limbă străină pe care încerci să o înveți.

Astfel, după ce ți-ai închis telefonul și ai aplicat, în prealabil, toți pașii enumerați, o să poți să încerci acest truc, ca să te scape de problemele pe care le întâmpini când îți deblochezi telefonul iPhone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net