Truc ingenios prin care poți debloca telefonul fără mâini

Nu-i așa că te-ai săturat să trebuiască să-ți deschizi mereu telefonul? Nicio problemă, căci am găsit cel mai inedit mod în care îți poți debloca device-ul, totul fără mâini.

colaj iphone hack jpg
Modul inedit prin care poți să-ți deblochezi telefonul / hardreset.info

Deblocarea telefonului este unul dintre cele mai enervante momente, deoarece, uneori, chiar nu poți să-ți folosești mâinile, dar e musai să citești mesajul pe care tocmai l-ai primit pe telefonul tău.

S-ar putea să te intereseze și: Cartelele SIM devin istorie. Numărul de telefon, transferat prin bluetooth

Ei bine, există mai multe modalități prin care poți să-ți deblochezi telefonul, folosindu-te de unele trucuri mai… inedite. Unul dintre ele implică, nici mai mult sau mai puțin, rujul pe care-l ai mereu în dotare și care, potrivit canalului de TikTok hardreset.info, te poate ajuta să-ți deblochezi telefonul folosindu-te de vocea ta.

Cum funcționează totul?

În primul rând, telefonul tău iPhone, din motive de securitate, nu poate fi deblocat prin intermediul unei comenzi vocale. Astfel, dacă ai fi putut să-l deblochezi doar zicând „Pâine”, te-ai fi trezit că device-ul tău este deblocat de fiecare dată când mergi la alimentară.

Citește și: Viitorul parolelor prin ochii Apple și de ce nu mai trebuie să le memorezi

Pentru a trece de această barieră, hardreset a fost destul de inventiv încât să folosească un luciu de buze, un instrument la îndemână, care trebuie aplicat în zonele în care ai cifrele necesare pentru deblocarea telefonului tău Apple.

După care, vei avea nevoie de sistemul de gesturi cu care vine telefonul. După ce ți-ai setat gesturile în funcție de preferințe și locul în care sunt amplasate cifrele pentru deblocarea telefonului. 

Ulterior, vom avea nevoie de o comandă vocală. Dacă dorești, poți să utilizezi o comandă vocală asemănătoare cu cea din video „Deblochează-mi telefonul”, ca să-ți activezi telefonul iPhone. De altfel, poți să încerci ceva ce nu auzi în fiecare zi, precum o vrajă din Harry Potter sau un cuvânt într-o limbă străină pe care încerci să o înveți.

Astfel, după ce ți-ai închis telefonul și ai aplicat, în prealabil, toți pașii enumerați, o să poți să încerci acest truc, ca să te scape de problemele pe care le întâmpini când îți deblochezi telefonul iPhone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula