Aten╚Ťie, utilizatori Apple! Aceast─â actualizare ├«╚Ťi poate pune cap─ât rela╚Ťiilor

S─âpt─âm├óna trecut─â, Apple a anun╚Ťat c─â va aduce schimb─âri majore aplica╚Ťiei iMessage, care te va l─âsa s─â editezi mesajul pe care l-ai trimis, dar e o mare problem─â la mijloc. 

apple
Noua func╚Ťie de la Apple ├«╚Ťi poate d─âuna grav rela╚Ťiilor

Mai mul╚Ťi utilizatori au tras un semnal de alarm─â, deoarece se poate abuza de aceast─â func╚Ťie, pentru a ├«nscena anumite scenarii ╚Öi, ├«n func╚Ťie de mesaj, ├«╚Ťi poate ├«ncheia rela╚Ťia pe care ai cl─âdit-o cu at├óta sudoare. 

Apple te va l─âsa s─â-╚Ťi editezi mesajele. De ce e asta problematic pentru toat─â lumea

Aceast─â nou─â func╚Ťie va ajunge pe aplica╚Ťia Messages (cunoscut─â de publicul larg drept iMessage) mai t├órziu, anul acesta. Noul update face parte dintr-o serie de actualiz─âri pl─ânuit─â de Apple pentru sistemul de operare iOS. 

Te-ar putea interesa ╚Öi: Avertisment pentru fiecare utilizator de Apple, dup─â lansarea iOS16

Dac─â aceast─â actualizare va ajunge pe telefoanele noastre, utilizatorii vor putea s─â editeze fiecare mesaje pe care l-au trimis. Momentan, aceast─â func╚Ťie nu este disponibil─â, iar fiecare mesaj trimis este permanent. 

Apple a transmis c─â aceast─â func╚Ťie va fi folositoare pentru utilizatorii ce doresc s─â-╚Öi corecteze una dintre erorile pe care le-au f─âcut ├«ntr-unul dintre mesajele lor. 

Totu╚Öi, ├«ntr-un videoclip de pe TikTok, un creator de con╚Ťinut ce are acces la aceast─â nou─â func╚Ťie a prezentat c├ót de d─âun─âtoare poate fi aceast─â actualizare pentru rela╚Ťia cuiva. 

Cite╚Öte ╚Öi: Apple, obligat s─â dea banii ├«napoi la milioane de utilizatori. Procesul care-i ├«ngroze╚Öte pe americani

De exemplu, acesta a prezentat un mesaj simplu, la care exist─â o ├«ntrebare simpl─â, cu un r─âspuns pe m─âsur─â - da sau nu. Ulterior, acesta a schimbat mesajul, ca s─â o fac─â pe persoana respectiv─â s─â pice ├«ntr-o lumin─â proast─â. 

Totu╚Öi, utilizatorii au la dispozi╚Ťie doar 15 minute pentru a face toate modific─ârile pe care le doresc. Dac─â minutele acordate expir─â, op╚Ťiunea de editare devine indisponibil─â.

De altfel, nu exist─â informa╚Ťii despre o posibil─â ad─âugare a unui istoric al edit─ârilor efectuate. 

Ce alte platforme mai func╚Ťioneaz─â pe baza unui asemenea sistem

De asemenea, aceast─â func╚Ťie de edit este disponibil─â pe alte aplica╚Ťii de mesagerie, precum Discord sau Microsoft Teams. Totu╚Öi, multe dintre aceste aplica╚Ťii ofer─â o fereastr─â de tip pop-up ├«n care sunt prezentate toate edit─ârile anterioare, dar ╚Öi forma ini╚Ťial─â.

├Än viitor, ╚Öi WhatsApp s-ar putea s─â aduc─â o asemenea func╚Ťie. Momentan, noua func╚Ťie se afl─â ├«n formatul beta, fiind disponibil─â doar unui num─âr limitat de persoane. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
anca pandrea 1 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula