Lucrezi într-un loc zgomotos? Această funcție de pe iPhone te poate ajuta

Ultima actualizare:

Această setare ce se ascunde în iPhone-ul tău te-ar putea ajuta să nu mai scapi din vedere nicio notificare pe care o primești pe telefonul tău. 

Cea mai utilă funcție pentru persoanele ce lucrează în zgomot
Cea mai utilă funcție pentru persoanele ce lucrează în zgomot

Este un truc simplu cu beneficii multiple, dar nu toată lumea se obosește să o activeze, chiar dacă e o idee genială. 

Încearcă și alte trucuri amuzante pe iPhone: Camera secretă de pe iPhone. Cum o accesezi și cum îți impresionezi prietenii

Cum se folosește această funcție de pe iPhone

Chiar dacă uneori e foarte ușor să scapi din vedere o notificare pe care ai primit-o, mai ales dacă ai iPhone, se pare că există o modalitate ca să nu ratezi niciun mesaj pe care-l primești. 

Asta e valabil mai ales dacă ești într-un loc zgomotos sau porți haine destul de groase încât să nu simți vibrațiile telefonului. 

Această setare inovativă a fost descoperită chiar pe TikTok. Creatorul de conținut @keyboardshortcuts a prezentat mai multe trucuri foarte interesante pe care să le faci cu iPhone-ul tău, dar asta e cea mai folositoare pentru utilizatorul de rând. 

Te-ar putea interesa și un mod inedit de deblocare a telefonului: Truc ingenios prin care poți debloca telefonul fără mâini

Funcția se numește „LED Flash for Alerts”, iar asta înseamnă că telefonul tău iPhone va aprinde lanterna (cunoscut și sub nume de bliț) de fiecare dată când primești o notificare. 

Dacă vibrațiile telefonului sau alerta sonoră nu-ți vor atrage atenția, atunci cu siguranță vei fi surprins de lumina puternică ce vine din spatele telefonului, probabil. 

Este, de asemenea, o opțiune minunată și pentru persoanele cu deficiențe de auz sau pentru oricine lucrează într-un mediu de lucru cu zgomot foarte mare, care nu-ți permite să fii atent la notificările pe care le primești pe telefon.

Cum o activez?

Dacă ai nevoie de această setare, ea poate fi activată în doar câțiva pași simpli: Du-te la Accesibilități / Accessibility -> Audio/Visual și pornește funcția LED Flash for Alerts / Alerte LED pentru notificări.

De altfel, este foarte important să nu utilizezi o husă de protecție care acoperă și partea din spate a telefonului, unde se află camera. Chiar dacă nu sunt foarte utilizate și achiziționate, există multe persoane ce doresc să-și achiziționeze un astfel de accesoriu, deoarece le protejează și camera din spate împotriva zgârieturilor sau loviturilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net