Secretul de pe Facebook care te lasă să vezi toți oamenii care ți-au dat „seen”

S-ar putea să te interese cine, de fapt, te ignoră atât de mult pe Facebook, încât nici măcăr nu s-a obosit să-ți accepte cererea de prietenie.

meta facebook jpg
Meta, compania care deține Facebook, Instagram și WhatsApp

Facebook a pregătit un folder special, în care toate persoanele care au decis să te lase „pe seen” sunt regăsite. Acest spațiu a fost creat de către platformă, ca să poți vedea cu exactitate numărul de persoane la care ai trimis cereri de prietenie. 

Dacă nu ai găsit până acum acest folder, nu-ți face probleme. Pentru a ajunge în spațiul respectiv, trebuie să parcurgi câțiva pași și, de cele mai multe ori, ajungi în folderul respectiv doar din întâmplare.

Urmărește și: Mark Zuckerberg a încurcat-o rău! De ce a fost dat în judecată șeful Facebook

Și, la fel de probabil, ai trimis sute de cereri de prieteni în decursul anilor, așa că numărul de persoane pe care o să-l vezi în folderul cu pricina o să te uimească.

În timp ce unele persoane nu utilizează Facebook-ul atât de des, s-ar putea ca unii dintre aceștia să-ți fi ignorat, de fapt, cererea de prietenie pe care au primit-o din partea ta. 

Din fericire, poți să vezi cererile de prietenie pe care le-ai trimis și poți să le anulezi, ca să pui un pansamanet peste rana sufletească. 

S-ar putea să te intereseze și: Cum să economisești și să faci bani folosindu-te de telefon tău mobil

Sau, la nevoie, poți să păstrezi cererea trimisă, ca să le amintești persoanelor respective că încă ești deschis la noi prietenii. 

Cum vezi toate cererile de prietenie pe care le-ai trimis pe Facebook

Dacă folosești un telefon mobil, trebuie să deschizi Facebook și să mergi în meniul din stânga, care arată ca trei linii suprapuse.

Ulterior, o să vezi o listă de opțiuni. Alege Friends / Prieteni. De aici, o să poți să vezi cererile de prietenie ce așteaptă, chiar și acum, un răspuns, dar și zona cu sugestii pentru prieteni.

Pentru a ajunge unde ne-am propus, trebuie să apeși în colțul din dreapta sus, care îți va arăta toate cererile de prietenie la care aștepți un răspuns. 

A doua opțiune e pe un laptop sau un desktop. Aici, trebuie se simplifică și mai mult. Accesează link-ul următor: https://www.facebook.com/friends/requests

Ulterior, în partea stângă, o să vezi un mesaj pe care poți da click, unde o să vezi toate cererile de prietenie trimise vreodată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valerică Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg