Cum să economisești și să faci bani folosindu-te de telefon tău mobil

Ultima actualizare:

Dacă ești în căutarea unui mod de a economisi câțiva bănuți folosindu-te de telefonul tău, iată cinci platforme care te vor ajuta să nu-ți mai cheltuiești banii pe nimicuri. 

Mai ales în perioade instabile, economiile ne pot ajuta să trecem mai ușor peste problemele financiare și, de ce nu, ne pot chiar aduce un venit pasiv de care să ne folosim. 

Aplicațiile de banking

Dacă ai nevoie să vezi cu exactitate pe ce-ți cheltuiești banii, aplicațiile de mobile banking îți oferă acces la toate informațiile privind bunurile pe care le achiziționezi atunci când plătești cu cardul. 

În funcție de natura plăților, poți scădea cantitatea sau chiar calitatea unor produse dispensabile, pe care nu le folosești în fiecare zi. 

Vezi și De câți megapixeli ai nevoie, de fapt, pe telefonul tău mobil

Dacă nu ai acces la aplicația de mobile banking oferită de emițătorul bancar al cardului tău, există și platforme terțe care-ți permit să-ți introduci cardul pentru a monitoriza, în timp real, unde se duc toți banii din salariu. 

De asemenea, multe dintre acestea oferă servicii de returnare a unui procent din cumpărăturile pe care le faci, dar doar în anumite condiții. Așadar, asigură-te că-ți deschizi zilnic aplicația de banking, ca să prinzi toate ofertele.

Aplicațiile împotriva fumatului

Da, există foarte multe aplicații care te ajută să te lași de fumat. Bineînțeles, acestea nu vor face imposibilul pentru tine, dar voi fi cel mai bun prieten al tău într-o călătorie la care visezi de foarte mult timp. 

Aplicațiile antifumat funcționează cu un sistem simplu: te ajută să renunți treptat la acel viciu. În funcție de perspectiva ta, poți scădea substanțial numărul de țigări pe care le fumezi zilnic. 

Tot ce trebuie să faci este să fii sincer: de fiecare dată când fumezi, notează asta în cadrul aplicației. Platforma va genera, dacă depășești limita, un raport detaliat ce te poate ajuta să te lași de acest viciu.

Anual, milioane de oameni sunt diagnosticați cu cancer sau mor, din cauza nicotinei și al țigărilor. În același timp, din ce în ce mai mulți oameni încearcă să se lase de acest viciu, pe măsură ce prețul pe care-l plătesc pentru acest viciu și pentru sănătate este din ce în ce mai mare.

În 2018, aproximativ 25.50% dintre români fumau în mod constant țigări pe bază de tutun. 

Social media îți poate aduce câțiva bănuți 

Social media poate, de fapt, să te ajute să economisești bani doar prin folosirea unei simple funcții: Facebook Marketplace. 

Dacă ești în căutarea unui telefon, poți oricând să optezi pentru un telefon la mâna a doua, care poate fi la fel de bun precum un telefon luat chiar din magazin.

De cele mai multe ori, vânzătorii de pe Marketplace oferă reduceri destul de generoase produselor pe care le comercializează, iar dacă ești un negociator bun, poți chiar să dai și mai puțin pe ele.

Citește și Te gândești să cumperi un telefon secondhand? Cele mai utile trucuri pentru a verifica un smartphone folosit

De asemenea, există și opțiunea unui venit pasiv din social media. Dacă ești în căutarea unui mod de a face câțiva bănuți de buzunar, TikTok îți permite să faci videoclipuri live în care lumea poate să doneze.

Să nu-ți fie frică! Toți suntem diferiți, dar avem și idei comune și, mai mult ca sigur, mai există persoane care pot empatiza și se pot regăsi în poveștile pe care le poți spune pe TikTok. 

Aplicațiile pentru produse gratis

Dacă ești la curent cu toate reducerile, s-ar putea să fi auzit de acest concept. Mai multe companii au decis să-și lanseze propriile aplicații, iar utilizatorii lor sunt întâmpinați cu mai multe oferte: 30% reducere sau chiar 100% reducere, în funcție de produs. 

Așadar, dacă ești în căutarea unor produse pe care să le achiziționezi la jumătate de preț, poți oricând să-ți instalezi o astfel de aplicație, care-ți asigură accesul la tot felul de servicii pentru care ai fi plătit sume imense de bani. 

Mai mult, unele companii oferă și mostre cu produsele lor, fiind necesară doar utilizarea unui cod unic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net