Aplicațiile pentru telefon care te ajută să treci mai ușor peste problemele financiare

Pe timp de criză, aplicațiile te pot ajuta să-ți manageriezi bugetul și veniturile, ca să nu mai dai bani pe toate obiectele de care nu ai nevoie chiar acum. 

Aplicațiile care te pot ajuta să treci mai ușor peste problemele financiare
Aplicațiile care te pot ajuta să treci mai ușor peste problemele financiare

A avea grijă de banii pe care-i avem este printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facem, mai ales acum, când prețurile sunt în creștere, iar din ce în ce mai multe produse devin tentante, chiar dacă sunt la un preț pe care nu ni-l permitem.

Așadar, avem nevoie de tot ajutorul posibil, mai ales când e vorba de telefonul nostru mobil, care ne poate ajuta să ne manageriem corect bugetul și veniturile.

PocketGuard

PocketGuard este printre aplicațiile care, chiar dacă nu oferă foarte mult, este destul de ușor de utilizat și are toate funcțiile de care ai nevoie, ca să reușești să-ți gestionezi cât mai bine portofelul. 

Vezi și Cele mai utile aplicații pe care să le instalezi pe telefonul tău în 2022

Prin intermediul aplicației, poți să-ți conectezi conturile bancare, cardurile de credit, dar și investițiile pe care le-ai făcut. Folosindu-se de aceste informații, aplicația le prezintă utilizatorilor cât mai au de cheltuit, după ce au alocat fondurile necesare pentru facturi, nevoi și obiective.

Aplicația PocketGuard vine cu trei planuri: planul gratuit, care oferă acces doar la câteva funcții; PocketGuard Plus costă 7,99 de dolari pe lună sau 79,99 dolari pe an, iar utilizatori ce doresc să se bucure de oferta lor, pentru 99,99 de dolari aceștia pot achiziționa planul premium, pentru toată viața.

Mint

Mint este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute aplicații care te ajută să ai grijă de banii tăi. Platforma oferă o serie de funcții pentru a vă ajuta să vă urmăriți și să vă gestionați banii dintr-o listă gigantică de bănci, emitenți de carduri de credit, brokeri, creditori și alte instituții financiare.

Vine cu o gamă largă de funcții, cele mai utile fiind instrumentele sale legate de buget. Mint clasifică automat tranzacțiile de la cardurile de credit și de debit conectate și le urmărește în raport cu un buget pe care îl puteți ajusta și personaliza în funcție de preferințe.

Goodbudget

Cunoscut anterior ca Easy Envelope Budget Aid, Goodbudget este o opțiune perfectă pentru cuplurile care doresc să urmărească împreună pe ce se duc banii casei. 

Puteți partaja și sincroniza bugetul familiei prin intermediul platformei disponibile pe web, Android sau iOS, ceea ce face ca acesta să fie excelent pentru cuplurile ce-și împart veniturile, dar va funcționa la fel de bine, dacă o folosiți de unul singur.

Citește și Cum să faci poze calitative cu telefonul. Trei trucuri care te transformă în fotograf profesionist

Când adăugați tranzacții noi, puteți include o serie de detalii, împărțind cheltuielile în mai multe categorii.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net