Cele mai utile aplicații pe care să le instalezi pe telefonul tău în 2022

Dacă ți-ai achiziționat un nou telefon, instalarea aplicațiilor de care ai nevoie devine un proces anevoios. Acum, îți venim în ajutor și-ți prezentăm primele aplicații de care ai nevoie atunci când îți cumperi un nou smartphone. 

top aplicatii android  jpeg
Cele mai utile aplicații pe care să le instalezi pe smartphone-ul tău

Atunci când îți instalezi aplicațiile pentru un telefon nou, trebuie să ai grijă să le instalezi doar din surse oficiale: Google Play Store (pentru telefoanele cu Android) sau App Store (pentru telefoanele cu iOS). Așadar, te poți asigura că nu rămâi fără datele tale personale sau fără cardurile bancare. 

Nova Launcher

Dacă nu-ți place modul în care arată interfața telefonului tău, poți oricând să o schimbi. Dacă ți-ai achiziționat un telefon ce funcționează cu sistemul de operare Android, Nova Launcher s-ar putea să fie prietenul tău cel mai bun.

image
Nova Launcher

Nova este un launcher ce-ți permite să modifici chiar și culoarea iconițelor de pe homescreen și care nu te va lăsa la greu.

Această aplicație este foarte ușor de instalat și, de asemenea, îți permite să te întorci la vechea interfață, fără prea multe probleme. Tot ce trebuie să faci este să selectezi launcherul principal pe care să-l folosească telefonul tău. 

De asemenea, dacă ai un ecran micuț, iar butoanele de jos sunt neplăcute, poți oricând să le ștergi și să adaugi gesturi noi, care nu sunt native pentru telefonul tău. De exemplu, poți adăuga opțiunea ca atunci când dai swipe în jos cu trei degete, telefonul tău să realizeze o captură de ecran.

Download: Android

Citește și Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unui telefon de buget pe timp de criză

Send Anywhere

Dacă folosești des computerul alături de telefon, pentru a trimite poze sau fișiere, cel mai probabil, te-ai lovit de dificultăți în trimiterea acestora din telefon spre PC și vice-versa.

image
Send Anywhere

Există rezolvare și pentru aceste probleme. Prin intermediul aplicației Send Anywhere, poți să transferi fișierele pe care ți le dorești direct pe laptopul tău cu un singur click. 

De asemenea, aplicația funcționează fără cablu, iar conectarea se face prin intermediul rețelei WiFi la care dispozitivele tale sunt conectate. 

Download: Android / iPhone

Unified Remote

Dacă te-ai gândit să-ți conectezi laptopul la un televizor și vrei să vezi un film, cu siguranță te-ai lovit de problema în care ești nevoit să te ridici de pe canapea și să trebuiască să-ți închizi filmul. 

image
Unified Remote

Ei bine, Unified Remote vine în ajutorul persoanelor ce doresc să-și poată controla calculatorul direct de pe canapea, prin intermediul unui telefon. 

Aplicația îți permite, de asemenea, să controlezi fișierele disponibile pe un calculator și, printre altele, să-l poți închide, atunci când ți-ai terminat treaba, dar nu dorești să te ridici din pat sau din canapea pentru a face asta.

Download: Android / iPhone

Vezi și Trei browsere pentru telefon care nu-ți fură datele cu caracter personal

CamScanner

Dacă nu dorești să-ți cumperi o imprimantă ce are încorporat un scanner, poți oricând să-ți folosești telefonul, iar acesta are anumite lucruri pe care imprimanta ta nu le-ar putea face: e rapid, e la îndemâna ta mereu și, cel mai important, îți permite să salvezi documentele scanate în mai multe tipuri de format (pdf, doc etc).

image
CamScanner

CamScanner este o aplicație gratuită, dar care are și o variantă premium, ce-ți permite să scoți acel micuț watermark, care apare în partea de jos a paginii. Nu-ți face griji, poți oricând să îl scoți de unul singur, dacă modifici fişierul prin intermediul unei aplicații de editat foto.

Download: Android / iPhone

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
prodan reghe
arme ucraina
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg