Patru aplicații de mobil care-ți pot aduce un salariu de 2.000 de euro

Domeniul IT este în căutare de oameni creativi care știu ce fac, iar spre bucuria multora, o facultate în domeniu nu este necesară pentru a accesa un post de programator, care ar putea să aducă un salariu și de 2.000 de euro. 

image

De exemplu, în Cluj, primăria a pus la bătaie un post în domeniul IT cu un salariu de 10.000 de lei, dar nimeni nu s-a prezentat, deoarece salariile în mediul privat depășesc cu mult salariul oferit de Primăria Cluj.

A învăța să programezi poate fi o decizie uriașă, care vă poate schimba viața. Ar putea părea copleșitor la început, dar totul se desfășoară dacă înțelegeți concepte fundamentale și depuneți efort. Instrumentul pe care îl aveți întotdeauna lângă dvs, telefonul, vă poate ajuta foarte mult în procesul de educație privind programarea. Am adunat o listă cu cele mai bune aplicații de coding pentru a vă ajuta să începeți.

Când nu aveți acces sau nu este convenabil să vă folosiți desktopul, aceste aplicații sunt o modalitate eficientă de a vă dezvolta cunoștințele. Personal, le-am folosit pe câteva dintre ele, deoarece am cochetat mereu cu această arie tehnică. Cele mai multe dintre aplicațiile enumerate aici sunt gratuite, dar puteți plăti pentru a debloca conținut suplimentar, chestionare, mentorat și așa mai departe.

SoloLearn

SoloLearn este o aplicație unică, indiferent dacă doar învățați cod sau doriți să vă perfecționați abilitățile. Aplicația oferă cursuri pe o serie de limbaje de programare, inclusiv R, Python, SQL, C++ și Java. 

Puteți dobândi mai multe abilități și instrumente care vă pot ajuta să deveniți un cercetător de date, un dezvoltator web sau chiar un dezvoltator full stack. Aplicația este infuzată cu o comunitate activă și, de asemenea, puteți concura cu alți membri în provocări

Poți să descarci aplicația de aici

Mimo

Imposibil să nu fi observat această aplicație în Google Play Store sau App Store. 

Dacă doriți să alegeți SQL, Python sau dezvoltarea web, Mimo este și o alegere bună. Aplicația bine concepută explică concepte cheie cu cursuri și exemple ușor de înțeles. Există un glosar încorporat și vă puteți exersa abilitățile de programare și îl puteți rula în aplicație. Dacă sunteți în căutarea unor certificate, Mimo le oferă și la finalizarea unui curs.

Poți să-l descarci pe Mimo de aici

DataCamp

DataCamp este o sursă excelentă pentru a învăța elementele fundamentale ale Python, R, SQL și concepte precum știința datelor, vizualizarea și învățarea automată. Exercițiile practice urmează imediat cursurile solide din punct de vedere structural, ceea ce vă asigură că sunteți pregătit pentru provocările și proiectele de coding oferite de platformă. Primul capitol al fiecărui curs este disponibil gratuit, așa că puteți testa serviciul înainte de a plăti pentru accesul complet.

Aceasta poate fi descărcată de aici

Grasshopper

Google a venit în ajutorul celor care se aflau pe drumul spre a învăța JavaScript cu aplicația lor de programare, Grasshopper. Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor din această listă, acesta este complet gratuit de utilizat și chiar vă va oferi certificate pe măsură ce avansați în curs. Aplicația se concentrează pe puzzle-uri vizuale pentru a explica concepte și oferă feedback în timp real. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a depune eforturi consistente, puteți, de asemenea, să setați mementouri zilnice.

Aceasta poate fi descărcată de aici

Pentru cei ce doresc să urmeze un curs propriu-zis, există foarte multe locuri unde poți învăța. Udemy, de exemplu, oferă cursuri la prețuri accesibile ce oferă și certificare. Printre altele, chiar și Coursera se află printre platformele ce oferă cursuri accesibile ce includ, de asemenea, certificare pentru parcurgerea unui curs, fiind foarte utilă în cazul în care aveți nevoie să dovediți că sunteți capabili să programați, în cazul unui interviu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
WhatsApp Image 2024 11 21 at 22 31 59 jpeg
23adbb27 d661 4add b171 ecdb61862362 jpeg
podul de piatra baile herculane jpg
Iosif Stalin citind ziarul (© Wikimedia Commons)
Întâlnire între Ion Antonescu și Adolf Hitler la Munchen, 1941 FOTO Profimedia jpg
Carlo Acutis 1, foto Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net