Zuckerberg, gata să te plătească. Cum să câștigi 4.000 de dolari, ca să postezi pe Facebook

6 mai 2022

Mark Zuckerberg, prin intermediul companiei Meta, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Facebook, este gata s─â-╚Ťi acorde bani pentru con╚Ťinutul pe care-l postezi pe platforma lor, ├«ntr-o mi╚Öcare ce are drept scop detronarea aplica╚Ťiei TikTok.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook  jpeg
Mark Zuckerberg, de╚Ťin─âtorul Meta

Perspectiva Facebook nu este una nou─â. ├Än trecut, platforma a decis c─â va prioritiza con╚Ťinutul original, iar de data asta, se pare c─â e gata s─â te ╚Öi pl─âteasc─â, potrivit Tech Crunch. 

Meta, gata s─â ofere 4.000 de dolari pentru videoclipuri tale

De data asta, utilizatorii care ├«ncep s─â posteze pe Facebook Reels vor putea fi recompensa╚Ťi material de c─âtre Meta. Noua mi╚Öcare de la Facebook are ├«n vedere o ap─ârare mult mai bun─â ├«mpotriva amenin╚Ť─ârii pe care o reprezint─â TikTok. S─âpt─âm├óna aceasta, Meta a decis s─â aloce mai mul╚Ťi bani creatorilor de con╚Ťinut care decid s─â posteze Reels pe platforma lor. Dac─â utilizatorii reu╚Öesc s─â ├«ndeplineasc─â ÔÇ×Provocarea FacebookÔÇŁ pot c├ó╚Ötiga p├ón─â la 4.000 de dolari pe lun─â. 

Vezi ╚Öi Zuckerberg, schimb─âri majore pe Instagram. Func╚Ťia de Story este vizat─â

Totu╚Öi, sunt mai multe ÔÇ×provoc─âriÔÇŁ pe care Facebook le are pentru utilizatori. ├Än primul r├ónd, exist─â provoc─ârile prin hashtags, ├«n care compania le cere utilizatorilor s─â posteze videoclipuri asupra unui anumit subiect, folosind hashtag-uri. 

Provoc─ârile Facebook reprezint─â o serie de condi╚Ťii care trebuiesc ├«ndeplinite pentru a ajunge la suma men╚Ťionat─â anterior. 

Acest tip de eveniment va avea loc ├«n fiecare lun─â, iar utilizatorii vor putea participa la acest set de provoc─âri cumulative, care sunt bazate una pe alta. Provoc─ârile Facebook func╚Ťioneaz─â pe baza exemplului urm─âtor: creatorul de con╚Ťinut c├ó╚Ötig─â 20 de dolari atunci c├ónd cinci videoclipuri ajung la peste 100 de vizualiz─âri.

Cite╚Öte ╚Öi Instagram se transform─â ├«n TikTok. Ultimele modific─âri la nivel de homepage

Dup─â ce acest obiectiv a fost atins, utilizatorul va putea c├ó╚Ötiga 100 de dolari, dac─â 20 de videoclipuri ajung fiecare la 500 de vizualiz─âri. Acest proces este continuu ╚Öi este valabil pentru o perioad─â de 30 de zile, iar mai apoi, acesta va fi resetat la ├«nceputul lunii urm─âtoare. 

Ce este Facebook Reels

Facebook Reels și Instagram Reels sunt cele mai noi adăugiri ale companiei Meta, după ce au observat că TikTok începe să devină din ce în ce mai utilizată.

Ca r─âspuns la c├ó╚Ötigul pe care TikTok l-a avut, mai multe companii au ├«nceput s─â integreze formatul pe care platforma din China l-a promovat - videoclipuri scurte, aflate la un swipe distan╚Ť─â. Pe l├óng─â Meta, chiar ╚Öi YouTube (prin YouTube Shorts) ╚Öi Netflix au integrat un astfel de sistem.

stanga
dreapta
Facebook Reels Ads png
zuckerberg jpeg
Mark Zuckerberg   Facebook jpeg
zuckerberg jpeg
Zuckerberg le mul╚Ťume╚Öte celor 500 de milioane de utilizatori activi de pe Instagram jpeg
mark zuckerberg jpeg
Zuckerberg jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg