Zuckerberg, schimbări majore pe Instagram. Funcția de Story este vizată

Instagram lucrează la o funcție care va permite utilizatorilor să răspundă la story-uri cu mesaje vocale și imagini.

mark zuckerberg ray ban stories jpeg

Platforma a adăugat recent suport pentru aprecierea poveștilor, prin intermediul unui icon cu o inimă, care ar trimite utilizatorilor o notificare în loc de un nou mesaj în DM-ul lor. Deși compania nu a dezvăluit încă detalii despre caracteristica care este în prezent în dezvoltare, a introdus recent o nouă funcție de etichetare a produselor pentru utilizatorii din SUA, care anterior era exclusivă pentru conturile de afaceri și creatori de pe platformă.

Ce se va întâmpla pe Instagram

Rețeaua de socializare deținută de compania Meta lucrează la o nouă funcție care ar putea permite utilizatorilor să răspundă la stories cu mesaje vocale sau cu o imagine , așa cum a observat un dezvoltator de aplicații, Alessandro Paluzzi. Un icon cu un microfon și un icon cu o imagine au fost afișate într-o captură de ecran a interfeței pentru a răspunde la o poveste de pe Instagram. Captura de ecran nu dezvăluie dacă caracteristica a fost găsită pe versiunea iOS sau Android a aplicației.

Citește și Noul update de la Instagram așteptat de toți părinții. Cum vei avea grijă de cel mic folosind platforma

Răspunsul utilizând mesajele vocale ar putea fi util pentru utilizatorii care doresc să răspundă rapid la un mesaj fără a-l tasta. Acest lucru ar putea scurta procesul de atingere a profilului unui utilizator din partea de sus a poveștii sale, apoi atingerea butonului Mesaj de pe profilul său, pentru a trimite un mesaj vocal sau o imagine după vizualizarea unei povești.

#Instagram is working on the ability to reply to Stories with voice messages 👀 pic.twitter.com/6fQNSxB04e

— Alessandro Paluzzi (@alex193a) March 26, 2022

În prezent, utilizatorii pot răspunde la povești cu unul dintre cele opt emoji-uri de tip „Reacții rapide”, un mesaj text sau un răspuns sub formă de GIF. Paluzzi a dezvăluit pe 25 martie că Instagram lucrează și la capacitatea de a aprecia poveștile de pe site, după ce a lansat recent funcția pe iOS și Android. 

Va ajunge această modificare pe Instagram?

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că nu toate caracteristicile aflate în dezvoltare, cum ar fi capacitatea de a răspunde la povești cu mesaje vocale și imagini, vor fi în cele din urmă lansate. Instagram nu a dezvăluit încă detalii despre caracteristica observată în dezvoltare pentru versiunea mobilă a aplicației.

Vezi și Studiul realizat de Meta. Facebook te poate face să te simți mai singur

Între timp, Instagram a lansat recent funcția de etichetare a produselor pentru toți utilizatorii din SUA, permițând utilizatorilor să eticheteze produsele în postările lor de pe story. 

Aplicația limita anterior funcția la utilizatorii cu conturi de creator sau de afaceri. Se așteaptă ca Instagram să lanseze funcția pentru utilizatorii din alte regiuni în următoarele câteva luni. La începutul acestei luni, Instagram a lansat și subtitrări generate automat pentru videoclipurile partajate de utilizatori, o funcție găsită și pe serviciul rival de partajare video, TikTok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net