Noul update de la Instagram așteptat de toți părinții. Cum vei avea grijă de cel mic folosind platforma

Meta a anunțat, miercuri, un nou set de instrumente concepute pentru a proteja utilizatorii tineri, un răspuns întârziat la criticile larg răspândite conform cărora compania nu face suficient pentru a-și proteja utilizatorii cei mai vulnerabili.

social media 6557345 1280 jpg

Părinții și parlamentarii au cerut de mult companiei să facă mai mult pentru a menține adolescenții în siguranță pe Instagram, care invită pe oricine mai în vârstă de 13 ani să își creeze un cont.

Cum să ai grijă de copilul tău pe Instagram

În acest scop, Meta introduce ceva pe care îl numește „Family Center”, un centru centralizat de instrumente de siguranță pe care părinții îl vor putea folosi pentru a controla ce pot vedea și face copiii în aplicațiile companiei, începând cu Instagram.

Noul set de funcții de supraveghere oferă părinților și tutorilor o transparență crucială în obiceiurile de pe Instagram al tinerilor utilizatori. Instrumentele le vor permite părinților să monitorizeze cât timp petrece un copil în aplicație, să fie actualizați cu privire la conturile pe care le-au urmărit în ultima vreme și cine i-a urmărit, dar și să primească notificări despre toate conturile pe care le-au raportat.

Aceste instrumente vor fi lansate astăzi pe Instagramul din SUA și sunt pe drum către platforma VR a Meta și restul aplicațiilor Meta în următoarele luni, inclusiv pentru utilizatorii globali. Compania a caracterizat instrumentele drept „primul pas într-o călătorie pe termen lung”, deși de ce a durat atât de mult pentru a lua aceste măsuri inițiale pentru a proteja adolescenții de partea neplăcută a software-ului său este mai puțin clar.

image

Deocamdată, adolescenții utilizatori de Instagram vor trebui să activeze instrumentele de siguranță din propriile conturi, deși compania spune că opțiunea părinților de a iniția modul de supraveghere va fi implementată până în iunie. Instagram intenționează, de asemenea, să creeze mai multe controale, inclusiv o modalitate prin care părinții pot restricționa utilizarea aplicației la anumite ore și o setare care ar permite mai multor părinți să co-supravegheze un cont.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net