Noul update de la Instagram a╚Öteptat de to╚Ťi p─ârin╚Ťii. Cum vei avea grij─â de cel mic folosind platforma

Meta a anun╚Ťat, miercuri, un nou set de instrumente concepute pentru a proteja utilizatorii tineri, un r─âspuns ├«nt├órziat la criticile larg r─âsp├óndite conform c─ârora compania nu face suficient pentru a-╚Öi proteja utilizatorii cei mai vulnerabili.

social media 6557345 1280 jpg

P─ârin╚Ťii ╚Öi parlamentarii au cerut de mult companiei s─â fac─â mai mult pentru a men╚Ťine adolescen╚Ťii ├«n siguran╚Ť─â pe Instagram, care invit─â pe oricine mai ├«n v├órst─â de 13 ani s─â ├«╚Öi creeze un cont.

Cum s─â ai grij─â de copilul t─âu pe Instagram

├Än acest scop,┬áMeta┬áintroduce ceva pe care ├«l nume╚Öte ÔÇ×Family CenterÔÇŁ, un centru centralizat de instrumente de siguran╚Ť─â pe care p─ârin╚Ťii ├«l vor putea folosi pentru a controla ce pot vedea ╚Öi face copiii ├«n aplica╚Ťiile companiei, ├«ncep├ónd cu Instagram.

Noul set de func╚Ťii de supraveghere ofer─â p─ârin╚Ťilor ╚Öi tutorilor o transparen╚Ť─â crucial─â ├«n obiceiurile de pe Instagram al tinerilor utilizatori. Instrumentele le vor permite p─ârin╚Ťilor s─â monitorizeze c├ót timp petrece un copil ├«n aplica╚Ťie, s─â fie actualiza╚Ťi cu privire la conturile pe care le-au urm─ârit ├«n ultima vreme ╚Öi cine i-a urm─ârit, dar ╚Öi s─â primeasc─â notific─âri despre toate conturile pe care le-au raportat.

Aceste instrumente vor fi lansate ast─âzi pe Instagramul din SUA ╚Öi sunt pe drum c─âtre platforma VR a Meta ╚Öi restul aplica╚Ťiilor Meta ├«n urm─âtoarele luni, inclusiv pentru utilizatorii globali. Compania a caracterizat instrumentele drept ÔÇ×primul pas ├«ntr-o c─âl─âtorie pe termen lungÔÇŁ, de╚Öi de ce a durat at├ót de mult pentru a lua aceste m─âsuri ini╚Ťiale pentru a proteja adolescen╚Ťii de partea nepl─âcut─â a software-ului s─âu este mai pu╚Ťin clar.

image

Deocamdat─â, adolescen╚Ťii utilizatori de Instagram vor trebui s─â activeze instrumentele de siguran╚Ť─â din propriile conturi, de╚Öi compania spune c─â op╚Ťiunea p─ârin╚Ťilor de a ini╚Ťia modul de supraveghere va fi implementat─â p├ón─â ├«n iunie. Instagram inten╚Ťioneaz─â, de asemenea, s─â creeze mai multe controale, inclusiv o modalitate prin care p─ârin╚Ťii pot restric╚Ťiona utilizarea aplica╚Ťiei la anumite ore ╚Öi o setare care ar permite mai multor p─ârin╚Ťi s─â co-supravegheze un cont.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
Tate  jpg
image
image
image
image
summer well 2019 jpeg
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png