Zuckerberg a făcut anunțul. Cum o să poți face bani chiar pe Instagram

Mark Zuckerberg a anunțat că compania sa intenționează să introducă NFT-urile pe Instagram în „cel mai scurt timp”.

Mark Zuckerberg (33 de ani) avere: 71 mld  $  jpeg

În timp ce CEO-ul și fondatorul Meta nu a oferit o mulțime de detalii despre proiect, el a caracterizat integrarea jetoanelor nefungibile în aplicația dedicată fotografiilor și videoclipurilor ca fiind ceva ce urmează să fie implementat, odată ce echipa Instagram rezolvă unele dintre provocările tehnice cu care se confruntă.

Ce sunt NFT-urile și de ce e important să știi cum să faci bani cu ele

„Lucrăm la aducerea NFT-urilor pe Instagram în cel mai scurt timp”, a spus Zuckerberg într-o conversație cu Daymond John de la Shark Tank.

 „Nu sunt gata să anunț exact ce va fi asta astăzi, dar, în următoarele câteva luni, abilitatea de a aduce unele dintre NFT-urile tale și, sperăm, că în timp, poți să inventezi unele chiar în cadrul platformei”

În decembrie, șeful Instagram, Adam Mosseri, a confirmat că compania „explorează în mod activ” NFT-urile cu scopul de a aduce tehnologia unui public mai larg. „Cred că este un loc interesant în care ne putem juca și, sperăm, să ajutăm creatorii”, a spus Mosseri într-un story pe Instagram.

Acele planuri erau deja în lucru vara trecută, când Instagram a găzduit evenimentul „Creator Week”, un summit virtual bazat pe invitație, pe care compania l-a caracterizat drept „un eveniment privat pentru creatorii de NFT” în invitațiile sale adresate unui public select.

Interesul Instagram pentru NFT se potrivește cu viziunea mai largă a Meta despre o lume virtuală interconectată, plină de bunuri digitale. „Aș sper că îmbrăcămintea pe care o poartă avatarul tău în Metaverse poate fi creată ca un NFT și să o poți lua în diferite locuri”, a spus Zuckerberg.

În timp ce planurile NFT ale companiei nu sunt la mare depărtare, pentru oricine care a urmărit aspirațiile lui Meta, integrarea ar putea fi foarte dezamăgitoare pentru unii creatori care nu fac față tehnologiei .

În același timp, NFT-urile s-au dovedit a fi bunuri virtuale ce pot fi vândute contra unei sume de bani. Așadar, s-ar putea să avem parte de un marketplace în care să ne putem vinde și achiziționa haine pentru avatarul nostru, sub formă de NFT. 

Această mișcare deja a fost integrată, multe companii fiind destul de incluse în proiectul Metaverse, unde hainele virtuale pot fi achiziționate cu bani reali

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
brenciu si nevasta jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan