Zuckerberg a făcut anunțul. Cum o să poți face bani chiar pe Instagram

Mark Zuckerberg a anunțat că compania sa intenționează să introducă NFT-urile pe Instagram în „cel mai scurt timp”.

Mark Zuckerberg (33 de ani) avere: 71 mld  $  jpeg

În timp ce CEO-ul și fondatorul Meta nu a oferit o mulțime de detalii despre proiect, el a caracterizat integrarea jetoanelor nefungibile în aplicația dedicată fotografiilor și videoclipurilor ca fiind ceva ce urmează să fie implementat, odată ce echipa Instagram rezolvă unele dintre provocările tehnice cu care se confruntă.

Ce sunt NFT-urile și de ce e important să știi cum să faci bani cu ele

„Lucrăm la aducerea NFT-urilor pe Instagram în cel mai scurt timp”, a spus Zuckerberg într-o conversație cu Daymond John de la Shark Tank.

 „Nu sunt gata să anunț exact ce va fi asta astăzi, dar, în următoarele câteva luni, abilitatea de a aduce unele dintre NFT-urile tale și, sperăm, că în timp, poți să inventezi unele chiar în cadrul platformei”

În decembrie, șeful Instagram, Adam Mosseri, a confirmat că compania „explorează în mod activ” NFT-urile cu scopul de a aduce tehnologia unui public mai larg. „Cred că este un loc interesant în care ne putem juca și, sperăm, să ajutăm creatorii”, a spus Mosseri într-un story pe Instagram.

Acele planuri erau deja în lucru vara trecută, când Instagram a găzduit evenimentul „Creator Week”, un summit virtual bazat pe invitație, pe care compania l-a caracterizat drept „un eveniment privat pentru creatorii de NFT” în invitațiile sale adresate unui public select.

Interesul Instagram pentru NFT se potrivește cu viziunea mai largă a Meta despre o lume virtuală interconectată, plină de bunuri digitale. „Aș sper că îmbrăcămintea pe care o poartă avatarul tău în Metaverse poate fi creată ca un NFT și să o poți lua în diferite locuri”, a spus Zuckerberg.

În timp ce planurile NFT ale companiei nu sunt la mare depărtare, pentru oricine care a urmărit aspirațiile lui Meta, integrarea ar putea fi foarte dezamăgitoare pentru unii creatori care nu fac față tehnologiei .

În același timp, NFT-urile s-au dovedit a fi bunuri virtuale ce pot fi vândute contra unei sume de bani. Așadar, s-ar putea să avem parte de un marketplace în care să ne putem vinde și achiziționa haine pentru avatarul nostru, sub formă de NFT. 

Această mișcare deja a fost integrată, multe companii fiind destul de incluse în proiectul Metaverse, unde hainele virtuale pot fi achiziționate cu bani reali

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net