Ce se întâmplă acum cu live-urile de pe Instagram. Zuckerberg a schimbat cu totul platforma

Ultima actualizare:

Instagram aduce o nouă funcție care permite utilizatorilor să adauge un moderator în cadrul live-urilor pe care le faci. 

facebook social media telefon phone 292994 1920 jpeg

Cu funcționalitatea mult așteptată, creatorii de conținut pot desemna moderatori în timpul transmisiunilor live. 

Ce va putea face moderatorul? Persoana desemnată să aibă grijă de fluxul live de pe Instagram va putea raporta comentarii și va putea elimina spectatorii în timpul transmisiunii. De asemenea, pot dezactiva comentariile pentru un spectator. Anterior, doar utilizatorul care a început live-ul pe rețeaua de socializare îl putea gestiona.

Ce pot face moderatorii?

Instagram a anunțat adăugarea unei noi funcții Live Moderator prin intermediul platformei Twitter. Cea mai recentă opțiune va permite utilizatorilor să desemneze un moderator într-un flux. Creatorii pot adăuga un moderator în timpul unui stream live, folosind cele trei puncte din bara de comentarii. 

Acești moderatori pot fi aleși din lista de conturi sugerate sau căutând un anumit cont în bara de căutare. După cum s-a menționat, moderatorul selectat ar putea ajuta gazda live să gestioneze comentariile. Moderatorul poate raporta și elimina părerile și spectatorii din flux.

Instagram a testat această funcție din noiembrie anul trecut. Anterior, un dezvoltator renumit a sugerat că Instagram lucrează la o funcție care permite creatorilor să adauge un moderator atunci când realizează videoclipuri live. Platforma de socializare deținută de Meta a adăugat recent o mulțime de funcții noi care se concentrează pe partea de videoclipuri. Luna trecută, Meta a lansat Reels pe aplicația Facebook a companiei în peste 150 de țări.

Menționând să ofere utilizatorilor mai mult control asupra modului în care interacționează cu rețelele sociale, Instagram a început recent să lanseze funcția „Take A Break”, pentru utilizatorii din întreaga lume. În plus, a adus modificări setărilor de limita de timp zilnică și a adăugat opțiuni de 30 de minute, 45 de minute, o oră, două ore și trei ore pentru utilizatori.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net