Instagram te va face mult mai cunoscut! Iată ce a pregătit aplicația

Instagram va lansa modalități de a eticheta într-un mod mult mai bine conturat persoanele ce au contribuit la postare, pentru a facilita creatorii să primească credit pentru munca lor. 

image

Compania a transmis că etichetele îmbunătățite permit utilizatorilor să partajeze și să vadă contribuția specifică a unui creator la o postare foto sau video. Categoria de profil auto-desemnată a creatorului, care specifică rolul său, va fi afișată în etichetă. Cu aceste noi etichete, creatorii vor putea eticheta alte persoane în postările lor, ca o modalitate de a le oferi mai multă expunere pentru munca lor.

Cum funcționează noua actualizare?

Pentru a utiliza noile etichete îmbunătățite, trebuie să atingeți „Etichetează persoane” atunci când creați o postare. De acolo, va trebui să atingeți „Adăugați etichetă” și să căutați și să vă selectați colaboratorii. Apoi puteți selecta „Afișați categoria profilului” pentru a afișa categoria creatorului, cum ar fi „stilist” sau „fotograf”.

„Credința și recunoașterea creativă adecvată sunt un punct de plecare pentru descoperire, noi oportunități și abilitare economică”, a spus Instagram într-o postare pe blog despre noua actualizare. „Pentru mulți creatori de culoare și subreprezentați, creditarea este o cale de intrare către construirea unei cariere sustenabile ca creator, combatând în același timp însușirea culturală și asigurând că lumea știe cine conduce cultura. Pur și simplu, dacă make-up artist, compozitor sau alt colaborator semnificativ la o postare, contribuțiile tale vor fi mai vizibile în cadrul acesteia.”

Introducerea noilor etichete urmează cerințele creatorilor de culoare care spun că nu primesc credite pentru munca lor online. În postarea de pe blog despre noile etichete, Instagram recunoaște că creditarea adecvată este „mai ales crucială pentru creatorii și colaboratorii marginalizați și subreprezentați ale căror contribuții sunt adesea în culise”. Instagram pare să abordeze aceste preocupări prin noile etichete și speră că se vor asigura că mai mulți creatori primesc credit pentru munca lor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg