Instagram te va face mult mai cunoscut! Iată ce a pregătit aplicația

Instagram va lansa modalități de a eticheta într-un mod mult mai bine conturat persoanele ce au contribuit la postare, pentru a facilita creatorii să primească credit pentru munca lor. 

image

Compania a transmis că etichetele îmbunătățite permit utilizatorilor să partajeze și să vadă contribuția specifică a unui creator la o postare foto sau video. Categoria de profil auto-desemnată a creatorului, care specifică rolul său, va fi afișată în etichetă. Cu aceste noi etichete, creatorii vor putea eticheta alte persoane în postările lor, ca o modalitate de a le oferi mai multă expunere pentru munca lor.

Cum funcționează noua actualizare?

Pentru a utiliza noile etichete îmbunătățite, trebuie să atingeți „Etichetează persoane” atunci când creați o postare. De acolo, va trebui să atingeți „Adăugați etichetă” și să căutați și să vă selectați colaboratorii. Apoi puteți selecta „Afișați categoria profilului” pentru a afișa categoria creatorului, cum ar fi „stilist” sau „fotograf”.

„Credința și recunoașterea creativă adecvată sunt un punct de plecare pentru descoperire, noi oportunități și abilitare economică”, a spus Instagram într-o postare pe blog despre noua actualizare. „Pentru mulți creatori de culoare și subreprezentați, creditarea este o cale de intrare către construirea unei cariere sustenabile ca creator, combatând în același timp însușirea culturală și asigurând că lumea știe cine conduce cultura. Pur și simplu, dacă make-up artist, compozitor sau alt colaborator semnificativ la o postare, contribuțiile tale vor fi mai vizibile în cadrul acesteia.”

Introducerea noilor etichete urmează cerințele creatorilor de culoare care spun că nu primesc credite pentru munca lor online. În postarea de pe blog despre noile etichete, Instagram recunoaște că creditarea adecvată este „mai ales crucială pentru creatorii și colaboratorii marginalizați și subreprezentați ale căror contribuții sunt adesea în culise”. Instagram pare să abordeze aceste preocupări prin noile etichete și speră că se vor asigura că mai mulți creatori primesc credit pentru munca lor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net