Instagram se transformă în TikTok. Ultimele modificări la nivel de homepage

O nou─â func╚Ťie ar putea s─â-╚Öi fac─â apari╚Ťia pe Instagram, iar noul homepage se pare c─â va aduce din ce ├«n ce mai mult a TikTok. A╚Öadar, Meta se preg─âte╚Öte s─â aduc─â un news feed vertical de tip TikTok, cu un homepage full screen.

instagram jpeg
Instagram începe să se transforme, încet, în TikTok

├Än momentul ├«n care vor deschide aplica╚Ťia, se pare c─â utilizatorii vor fi ├«nt├ómpina╚Ťi de un con╚Ťinut vertical ce este menit s─â aduc─â videoclipurile (Reels) direct pe homepage. Noul test a fost confirmat chiar de Adam Mosseri, ├«ntr-un videoclip publicat pe Twitter, ├«n care sunt prezentate mai multe fotografii ╚Öi videoclipuri, a┼ča cum vor ar─âta ├«n news feed.   

Cum s-ar putea să arate, în viitor, Instagram?

A╚Öadar, imaginile prezentate de Mosseri arat─â un feed ce are videoclipuri fullscreen, plasate deasupra post─ârilor. Acum, acestea apar dedesubt de Reels-urile publicate pe platform─â. 

Cite╚Öte ╚Öi Instagram, modific─âri la nivelul profilurilor. Cum s─â fixezi pozele preferate

Chiar dac─â bara de InstaStories nu va mai ap─ârea ├«n partea de sus a homepage-ului, Seine Kim, purt─âtorul de cuv├ónt al Meta, a declarat c─â aceast─â func╚Ťie este prezentat─â doar ├«n momentul ├«n care ace╚Ötia ├«ncep s─â dea scroll. De asemenea, Pove╚Ötile de pe Instagram vor continua s─â fie vizibile ├«n partea de sus a homepage-ului. 

├Än continuare, butoanele destinate pentru Profil, Search ╚Öi celelalte func╚Ťii adiacente vor fi accesibile, ├«n continuare, ├«n partea de jos a platformei. 

Totu╚Öi, aceast─â schimbare pe care Instagram o preg─âte╚Öte nu este una nou─â, iar un newsfeed care are ├«n vedere, ├«n principal, videoclipuri de scurt─â durat─â ar putea fi un pas ├«n fa╚Ť─â, pentru a detrona TikTok. 

├Än trecut, compania a ├«nceput s─â ofere bonusuri b─âne╚Öti pentru utilizatorii ce fac Reels-uri prin intermediul platformei, iar acestea ajung ├«n sec╚Ťiunea Top, destinat─â celor mai bune videoclipuri publicate de c─âtre creatorii de pe Instagram. 

Vezi ╚Öi Eliminarea unei func╚Ťii importante a avut loc pe Instagram. Te numeri printre cei care au pierdut accesul?

La sf├ór╚Öitul lunii aprilie, Mosseri a transmis c─â platforma ├«╚Öi va schimba algoritmul privind post─ârile, pentru a recompensa con╚Ťinutul original, fa╚Ť─â de cel repostat de c─âtre utilizatori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
hurghada rechini JPG
iolanda anamaria babau jpg