Instagram se transformă în TikTok. Ultimele modificări la nivel de homepage

O nouă funcție ar putea să-și facă apariția pe Instagram, iar noul homepage se pare că va aduce din ce în ce mai mult a TikTok. Așadar, Meta se pregătește să aducă un news feed vertical de tip TikTok, cu un homepage full screen.

Instagram începe să se transforme, încet, în TikTok
Instagram începe să se transforme, încet, în TikTok

În momentul în care vor deschide aplicația, se pare că utilizatorii vor fi întâmpinați de un conținut vertical ce este menit să aducă videoclipurile (Reels) direct pe homepage. Noul test a fost confirmat chiar de Adam Mosseri, într-un videoclip publicat pe Twitter, în care sunt prezentate mai multe fotografii și videoclipuri, aşa cum vor arăta în news feed.   

Cum s-ar putea să arate, în viitor, Instagram?

Așadar, imaginile prezentate de Mosseri arată un feed ce are videoclipuri fullscreen, plasate deasupra postărilor. Acum, acestea apar dedesubt de Reels-urile publicate pe platformă. 

Citește și Instagram, modificări la nivelul profilurilor. Cum să fixezi pozele preferate

Chiar dacă bara de InstaStories nu va mai apărea în partea de sus a homepage-ului, Seine Kim, purtătorul de cuvânt al Meta, a declarat că această funcție este prezentată doar în momentul în care aceștia încep să dea scroll. De asemenea, Poveștile de pe Instagram vor continua să fie vizibile în partea de sus a homepage-ului. 

📣 Testing Feed Changes 📣We’re testing a new, immersive viewing experience in the main Home feed. If you’re in the test, check it out and let me know what you think. 👇🏼 pic.twitter.com/dmM5RzpicQ

— Adam Mosseri (@mosseri) May 3, 2022

În continuare, butoanele destinate pentru Profil, Search și celelalte funcții adiacente vor fi accesibile, în continuare, în partea de jos a platformei. 

Totuși, această schimbare pe care Instagram o pregătește nu este una nouă, iar un newsfeed care are în vedere, în principal, videoclipuri de scurtă durată ar putea fi un pas în față, pentru a detrona TikTok. 

În trecut, compania a început să ofere bonusuri bănești pentru utilizatorii ce fac Reels-uri prin intermediul platformei, iar acestea ajung în secțiunea Top, destinată celor mai bune videoclipuri publicate de către creatorii de pe Instagram. 

Vezi și Eliminarea unei funcții importante a avut loc pe Instagram. Te numeri printre cei care au pierdut accesul?

La sfârșitul lunii aprilie, Mosseri a transmis că platforma își va schimba algoritmul privind postările, pentru a recompensa conținutul original, față de cel repostat de către utilizatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net