Instagram se transformă în TikTok. Ultimele modificări la nivel de homepage

4 mai 2022

O nou─â func╚Ťie ar putea s─â-╚Öi fac─â apari╚Ťia pe Instagram, iar noul homepage se pare c─â va aduce din ce ├«n ce mai mult a TikTok. A╚Öadar, Meta se preg─âte╚Öte s─â aduc─â un news feed vertical de tip TikTok, cu un homepage full screen.

instagram jpeg
Instagram începe să se transforme, încet, în TikTok

├Än momentul ├«n care vor deschide aplica╚Ťia, se pare c─â utilizatorii vor fi ├«nt├ómpina╚Ťi de un con╚Ťinut vertical ce este menit s─â aduc─â videoclipurile (Reels) direct pe homepage. Noul test a fost confirmat chiar de Adam Mosseri, ├«ntr-un videoclip publicat pe Twitter, ├«n care sunt prezentate mai multe fotografii ╚Öi videoclipuri, a┼ča cum vor ar─âta ├«n news feed.   

Cum s-ar putea să arate, în viitor, Instagram?

A╚Öadar, imaginile prezentate de Mosseri arat─â un feed ce are videoclipuri fullscreen, plasate deasupra post─ârilor. Acum, acestea apar dedesubt de Reels-urile publicate pe platform─â. 

Cite╚Öte ╚Öi Instagram, modific─âri la nivelul profilurilor. Cum s─â fixezi pozele preferate

Chiar dac─â bara de InstaStories nu va mai ap─ârea ├«n partea de sus a homepage-ului, Seine Kim, purt─âtorul de cuv├ónt al Meta, a declarat c─â aceast─â func╚Ťie este prezentat─â doar ├«n momentul ├«n care ace╚Ötia ├«ncep s─â dea scroll. De asemenea, Pove╚Ötile de pe Instagram vor continua s─â fie vizibile ├«n partea de sus a homepage-ului. 

├Än continuare, butoanele destinate pentru Profil, Search ╚Öi celelalte func╚Ťii adiacente vor fi accesibile, ├«n continuare, ├«n partea de jos a platformei. 

Totu╚Öi, aceast─â schimbare pe care Instagram o preg─âte╚Öte nu este una nou─â, iar un newsfeed care are ├«n vedere, ├«n principal, videoclipuri de scurt─â durat─â ar putea fi un pas ├«n fa╚Ť─â, pentru a detrona TikTok. 

├Än trecut, compania a ├«nceput s─â ofere bonusuri b─âne╚Öti pentru utilizatorii ce fac Reels-uri prin intermediul platformei, iar acestea ajung ├«n sec╚Ťiunea Top, destinat─â celor mai bune videoclipuri publicate de c─âtre creatorii de pe Instagram. 

Vezi ╚Öi Eliminarea unei func╚Ťii importante a avut loc pe Instagram. Te numeri printre cei care au pierdut accesul?

La sf├ór╚Öitul lunii aprilie, Mosseri a transmis c─â platforma ├«╚Öi va schimba algoritmul privind post─ârile, pentru a recompensa con╚Ťinutul original, fa╚Ť─â de cel repostat de c─âtre utilizatori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg