Mark Zuckerberg, pe lista neagr─â de persoane indezirabile a Rusiei

Ca r─âspuns la sanc╚Ťiunile Occidentului ╚Öi expulzarea mai multor diploma╚Ťi ru╚Öi, Federa╚Ťia Rus─â a interzis intrarea pe teritoriul ei a 29 de personalit─â╚Ťi importante din Statele Unite, printre care se num─âr─â ╚Öi CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, ╚Öi vicepre╚Öedinta SUA, Kamala Harris.

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, re╚Ťeaua cu 2 miliarde de utilizatori jpeg
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Al─âturi de cele 29 de personalit─â╚Ťi americane, intr─â ├«n hor─â ╚Öi alte 61 de personalit─â╚Ťi din Canada, majoritatea responsabili guvernamentali sau militari.

Ministerul Afacerilor Externe rus a afirmat c─â aceste personalit─â╚Ťi americane ╚Öi canadiene au interdic╚Ťie "pentru o perioad─â nedeterminat─â". Anun╚Ťul a fost f─âcut prin intermediul a dou─â comunicate, care prezint─â ╚Öi numele persoanelor vizate de aceast─â sanc╚Ťiune.

Ce alte personalit─â╚Ťi au primit interdic╚Ťie de a intra ├«n Rusia

Pe l├óng─â personalit─â╚Ťile amintite anterior, se afl─â ╚Öi Kathleen Hicks, ministrul Ap─âr─ârii, dar ╚Öi purt─âtorul de cuv├ónt al Pentagonului, John Kirby.

Cite╚Öte ╚Öi Rusia a interzis toate platformele de la Meta. WhatsApp ╚Öi Instagram nu vor mai putea fi folosite ├«n Rusia

Al─âturi de personalit─â╚Ťi, mai multe figuri importante din lumea finan╚Ťelor au fost vizate de sanc╚Ťiunile ruse╚Öti. Aici, se num─âr─â ╚Öi Brian Moynihan, managerul Bank of America, dar ╚Öi Northrop Grumman ╚Öi Kathy Warden.

Anterior, Federa╚Ťia Rus─â a instituit sanc╚Ťiuni ╚Öi ├«mpotriva mai multor personalit─â╚Ťi de c─âp─ât├ói din SUA ╚Öi Canada, printre care se num─âr─â ╚Öi Joe Biden. 

Aceste sanc╚Ťiuni au venit ca un r─âspuns al Rusiei la m─âsurile economice ╚Öi conexiunea realizat─â de Occident ├«mpotriva Rusiei. 

Invazia Ucrainei din data de 24 februarie a trezit un puternic pachet de sanc╚Ťiuni ╚Öi raliere ├«mpotriva Federa╚Ťiei Ruse, iar aceste modific─âri economice au lovit ╚Öi mai tare Rusia pe m─âsur─â ce masacrele de la Bucha ╚Öi Irpin au fost dezv─âluite de jurnali╚Ötii independen╚Ťi.

Vezi ╚Öi Cum au interzis re╚Ťelele de social media propaganda ╚Öi canalele Rusiei

Pe lista sanc╚Ťiunilor Moscovei se afl─â ╚Öi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care a primit interdic╚Ťie de a mai intra pe teritoriul rus pentru o perioad─â nedeterminat─â. 

Aceast─â mi╚Öcare a venit ca un r─âspuns, dup─â ce Facebook a ├«nceput s─â-╚Öi ├«nchid─â serviciul ├«n Rusia, iar acesta a fost catalogat drept ÔÇ×institu╚Ťie terorist─â" de c─âtre Kremlin.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
hurghada rechini JPG
iolanda anamaria babau jpg