Mark Zuckerberg, pe lista neagr─â de persoane indezirabile a Rusiei

Ca r─âspuns la sanc╚Ťiunile Occidentului ╚Öi expulzarea mai multor diploma╚Ťi ru╚Öi, Federa╚Ťia Rus─â a interzis intrarea pe teritoriul ei a 29 de personalit─â╚Ťi importante din Statele Unite, printre care se num─âr─â ╚Öi CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, ╚Öi vicepre╚Öedinta SUA, Kamala Harris.

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, re╚Ťeaua cu 2 miliarde de utilizatori jpeg
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Al─âturi de cele 29 de personalit─â╚Ťi americane, intr─â ├«n hor─â ╚Öi alte 61 de personalit─â╚Ťi din Canada, majoritatea responsabili guvernamentali sau militari.

Ministerul Afacerilor Externe rus a afirmat c─â aceste personalit─â╚Ťi americane ╚Öi canadiene au interdic╚Ťie "pentru o perioad─â nedeterminat─â". Anun╚Ťul a fost f─âcut prin intermediul a dou─â comunicate, care prezint─â ╚Öi numele persoanelor vizate de aceast─â sanc╚Ťiune.

Ce alte personalit─â╚Ťi au primit interdic╚Ťie de a intra ├«n Rusia

Pe l├óng─â personalit─â╚Ťile amintite anterior, se afl─â ╚Öi Kathleen Hicks, ministrul Ap─âr─ârii, dar ╚Öi purt─âtorul de cuv├ónt al Pentagonului, John Kirby.

Citește și Rusia a interzis toate platformele de la Meta. WhatsApp și Instagram nu vor mai putea fi folosite în Rusia

Al─âturi de personalit─â╚Ťi, mai multe figuri importante din lumea finan╚Ťelor au fost vizate de sanc╚Ťiunile ruse╚Öti. Aici, se num─âr─â ╚Öi Brian Moynihan, managerul Bank of America, dar ╚Öi Northrop Grumman ╚Öi Kathy Warden.

Anterior, Federa╚Ťia Rus─â a instituit sanc╚Ťiuni ╚Öi ├«mpotriva mai multor personalit─â╚Ťi de c─âp─ât├ói din SUA ╚Öi Canada, printre care se num─âr─â ╚Öi Joe Biden.┬á

Aceste sanc╚Ťiuni au venit ca un r─âspuns al Rusiei la m─âsurile economice ╚Öi conexiunea realizat─â de Occident ├«mpotriva Rusiei.┬á

Invazia Ucrainei din data de 24 februarie a trezit un puternic pachet de sanc╚Ťiuni ╚Öi raliere ├«mpotriva Federa╚Ťiei Ruse, iar aceste modific─âri economice au lovit ╚Öi mai tare Rusia pe m─âsur─â ce masacrele de la Bucha ╚Öi Irpin au fost dezv─âluite de jurnali╚Ötii independen╚Ťi.

Vezi ╚Öi┬áCum au interzis re╚Ťelele de social media propaganda ╚Öi canalele Rusiei

Pe lista sanc╚Ťiunilor Moscovei se afl─â ╚Öi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care a primit interdic╚Ťie de a mai intra pe teritoriul rus pentru o perioad─â nedeterminat─â.┬á

Aceast─â mi╚Öcare a venit ca un r─âspuns, dup─â ce Facebook a ├«nceput s─â-╚Öi ├«nchid─â serviciul ├«n Rusia, iar acesta a fost catalogat drept ÔÇ×institu╚Ťie terorist─â" de c─âtre Kremlin.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
Alessia Raiciu 3 webp
laura cosoi
Ana Maria Alessandra P─âcuraru Dobra a n─âscut jpg
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png