Instagram, modificări la nivelul profilurilor. Cum să fixezi pozele preferate

27 aprilie 2022

Se pare că Meta se pregătește să furnizeze mai multe opțiuni inedite pentru Instagram, iar noua funcție Instagram Pin Post este acum în faza de testare, spre bucuria creatorilor de conținut, dar și a utilizatorilor ce doresc să-și împărtășească fotografiile pe care le iubesc cel mai mult. Această nouă funcție din aplicație este destul de similară cu cele oferite de Twitter și TikTok.

instagram jpeg
Instagram se pare că aduce funcția Pin Post

Unele zvonuri au sugerat deja sosirea noii funcții Pin Post pe Instagram. Unul dintre cei care a făcut această afirmație este Alessandro Paluzzi, un inginer care a făcut anunțul pe Twitter.

„#Instagram lucrează la capacitatea de a fixa postări în profilul tău”, a spus el prin postarea sa oficială pe Twitter .

Cum arată cea mai nouă funcție de pe Instagram

Potrivit celui unui articol publicat de The Verge, Instagram a efectuat deja o lansare ușoară a noii funcții Pin Post, disponibilă doar pentru câțiva utilizatori. Cu toate acestea, aceasta este doar o parte a testului în curs.

Asta înseamnă că ar putea exista încă unele modificări la noua funcție și modul în care va ajunge în aplicație. Gigantul deținut de Meta încă nu a confirmat când va lansa oficial noua caracteristică și dacă va fi disponibilă la nivel global.

Vezi și Iată cum se sparg conturile de Instagram în 2022! Mesajul care să îți dea de gândit

Deși acesta este cazul, unii pasionați de aplicații au împărtășit deja cum funcționează noua funcție. Deoarece este o funcție Pin Post, aceasta înseamnă că consumatorii Instagram o pot folosi pentru a fixa unele dintre postările lor preferate.

image
Cum s-ar putea să arate noua funcție Pin Post / Twitter

Acest lucru îi va ajuta pe urmăritorii tăi să vadă cele mai bune fotografii sau videoclipuri pe care le ai, economisindu-le timp de la derularea în jos a profilului tău pentru a găsi fotografia „aceea”.

TikTok și Twitter au deja această funcție. Și, totuși, încă nu este clar câte postări poate fixa noua funcție pe profilul tău.

Citește și Lux și opulență pe Instagram. Noua funcție care-ți permite să ieși în văzul tuturor

Pe lângă noua funcție Pin Post, se zvonește și că Instagram lucrează la o altă îmbunătățire care va ajuta utilizatorii să descopere și să sprijine cauzele sociale mai ușor și mai rapid. 

Ei pot face acest lucru căutând anumite hashtag-uri care sunt incluse în postările cu cauze sociale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg