Eliminarea unei funcții importante a avut loc pe Instagram. Te numeri printre cei care au pierdut accesul?

Instagram elimină butonul „Recent” de pe paginile de hashtag pentru unii utilizatori, ca parte a unui mic test, care s-ar putea să schimbe enorm de mult modul în care hashtag-urile funcționează.

Noile modificări pe care Instagram le face pentru utilizatorii săi
Noile modificări pe care Instagram le face pentru utilizatorii săi

În prezent, când selectați un hashtag, sunteți direcționat către o pagină în care puteți analiza conținutul care a fost postat folosind acel hashtag, prin intermediul a trei categorii: Top, Recent și Reels. 

Prin această nouă modificare, unii utilizatori vor vedea acum numai filele „Top” și „Reels” pe paginile cu hashtag-uri.

Cum va afecta această schimbare utilizarea Instagram

Compania observă că testul se desfășoară pentru un grup mic de utilizatori, iar această schimbare ar putea fi văzută ca o modalitate prin care Instagram să promoveze în continuare Reels, rivalul său TikTok, concentrându-se totodată pe postările care primesc cel mai mult engamenent pe această platformă. 

Citește și Noua țeapă care circulă pe Instagram. Chiar ai câștigat un telefon de la ei?

Poate fi o schimbare nedorită pentru utilizatorii care ar dori opțiunea de a urmări conținut mai nou ce are legătură cu aceste hashtag-uri.

„Vrem să vedem dacă acest lucru îi ajută pe oameni să se conecteze cu conținut mai interesant și mai relevant pe hashtag-uri, menținându-i totodată în ceea ce este actual”, a spus compania.

Instagram spune că noul test face parte din eforturile sale de a „face hashtag-urile cât mai valoroase posibil” pentru utilizatorii săi. 

Testul vine la câteva săptămâni după ce Instagram a început să testeze o nouă caracteristică care își propune să le faciliteze utilizatorilor să descopere și să susțină cauzele sociale direct prin intermediul hashtag-urilor. 

Acum, când căutați anumite hashtag-uri asociate cu anumite mișcări sociale, veți avea opțiunea de a le susține financiar sau social.

For a small group, we’re testing more recent and timely content in ‘Top’ and ‘Reels’ tabs in hashtags, and removing the ‘Recent’ tab. We want to see if this helps people connect with more interesting and relevant content on hashtags, while also keeping them across what’s current. pic.twitter.com/nLb6BiFRws

— Instagram Comms (@InstagramComms) April 19, 2022

După ce ajungeți la o pagină de hashtag, puteți selecta „Suport” pentru a afla mai multe despre mișcarea socială respectivă. 

Vezi și Noua actualizare de pe Instagram care-ți va rezolva toate problemele. Ce trebuie să știi

Există, de asemenea, un buton „Share the word”, care îți permite să partajezi pagina de hashtag prietenilor tăi printr-un DM. 

Compania spune că funcția va facilita, de asemenea, creșterea gradului de conștientizare pentru aceste cauze prin intermediul unui buton „Creați o strângere de fonduri”, care poate fi folosit pentru a strânge bani în numele unei cauze sociale sau umanitare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net