Noua actualizare de pe Instagram care-ți va rezolva toate problemele. Ce trebuie să știi

Ultima actualizare:

Instagram oferă utilizatorilor o serie de opțiuni noi, atunci când trimit mesaje prietenilor pe platforma sa. 

Social Media - Meta
Social Media - Meta

Cea mai utilă este o nouă opțiune de a răspunde rapid la un DM direct din feedul tău, fără a fi nevoie să intri în inbox și să pierzi lucrurile de pe feed. 

Există, de asemenea, noi opțiuni de partajare, precum și posibilitatea de a trimite previzualizări ale melodiilor și de a efectua sondaje în chat-urile de grup.

La ce o să te ajute noile funcții

CEO-ul platformei, Adam Mosseri, a anunțat intenția platformei de a se concentra pe funcția de mesagerie, anul acesta, într-un videoclip postat la sfârșitul lunii decembrie.

 „Meseria este una dintre modalitățile principale prin care oamenii – de fapt, este modul principal în care oamenii se conectează on-line în acest moment”, a spus Mosseri. „Instagram trebuie să accepte faptul că mesajele on-line este acea formă principală de comunicare."

Funcția de previzualizare a melodiilor va oferi clipuri scurte, de 30 de secunde, a melodiilor și este oferită datorită integrării cu serviciile de streaming de muzică Apple și Amazon, cu suport pentru Spotify în viitor. 

Citește și Dorești să-ți cumperi un iPhone second-hand? Noua decizie a Apple care-l va face să fie inutil

Există, de asemenea, un nou meniu accesibil din feedul principal Instagram, cu o apăsare lungă a butonului de share, care vă va permite să redistribuiți rapid o postare către patru dintre cei mai apropiați prieteni ai tăi.

Alte caracteristici aduc DM-urile de pe Instagram în concordanță cu ceea ce este deja oferit în Facebook Messenger, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză prea mare, având în vedere munca companiei de a face aceste două platforme de chat interconectate. 

Instagram adaugă un rând similar de imagini de profil în partea de sus a inbox-ului, pentru a arăta care dintre contactele dvs. sunt în prezent online și moștenește, de asemenea, funcția de sondaje a Messenger.

Vezi și Noul update de la WhatsApp. Ai înregistrat ceva neplăcut? Aplicația are surprize pentru tine

Instagram spune că majoritatea acestor funcții sunt acum disponibile la nivel global și că partajarea melodiilor este lansată de astăzi. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Instagram, Christine Pai, a declarat că, în Europa, platforma nu este capabilă să ofere funcții precum @silent, sondaje sau să arate cine este activ în partea de sus a căsuței de chat, din cauza legilor regionale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net