Noua actualizare de pe Instagram care-╚Ťi va rezolva toate problemele. Ce trebuie s─â ╚Ötii

Instagram ofer─â utilizatorilor o serie de op╚Ťiuni noi, atunci c├ónd trimit mesaje prietenilor pe platforma sa.┬á

social media 6557345 1280 jpg
Social Media - Meta

Cea mai util─â este o nou─â op╚Ťiune de a r─âspunde rapid la un DM direct din feedul t─âu, f─âr─â a fi nevoie s─â intri ├«n inbox ╚Öi s─â pierzi lucrurile de pe feed.┬á

Exist─â, de asemenea, noi op╚Ťiuni de partajare, precum ╚Öi posibilitatea de a trimite previzualiz─âri ale melodiilor ╚Öi de a efectua sondaje ├«n chat-urile de grup.

La ce o s─â te ajute noile func╚Ťii

CEO-ul platformei, Adam Mosseri, a anun╚Ťat inten╚Ťia platformei de a se concentra pe func╚Ťia de mesagerie, anul acesta, ├«ntr-un videoclip postat la sf├ór╚Öitul lunii decembrie.

┬áÔÇ×Meseria este una dintre modalit─â╚Ťile principale prin care oamenii ÔÇô de fapt, este modul principal ├«n care oamenii se conecteaz─â on-line ├«n acest momentÔÇŁ, a spus Mosseri. ÔÇ×Instagram trebuie s─â accepte faptul c─â mesajele on-line este acea form─â principal─â de comunicare."

Func╚Ťia de previzualizare a melodiilor va oferi clipuri scurte, de 30 de secunde, a melodiilor ╚Öi este oferit─â datorit─â integr─ârii cu serviciile de streaming de muzic─â Apple ╚Öi Amazon, cu suport pentru Spotify ├«n viitor.┬á

Cite╚Öte ╚Öi┬áDore╚Öti s─â-╚Ťi cumperi un iPhone second-hand? Noua decizie a Apple care-l va face s─â fie inutil

Exist─â, de asemenea, un nou meniu accesibil din feedul principal Instagram, cu o ap─âsare lung─â a butonului de share, care v─â va permite s─â redistribui╚Ťi rapid o postare c─âtre patru dintre cei mai apropia╚Ťi prieteni ai t─âi.

Alte caracteristici aduc DM-urile de pe Instagram ├«n concordan╚Ť─â cu ceea ce este deja oferit ├«n Facebook Messenger, ceea ce nu ar trebui s─â fie o surpriz─â prea mare, av├ónd ├«n vedere munca companiei de a face aceste dou─â platforme de chat interconectate.┬á

Instagram adaug─â un r├ónd similar de imagini de profil ├«n partea de sus a inbox-ului, pentru a ar─âta care dintre contactele dvs. sunt ├«n prezent online ╚Öi mo╚Ötene╚Öte, de asemenea, func╚Ťia de sondaje a Messenger.

Vezi ╚Öi┬áNoul update de la WhatsApp. Ai ├«nregistrat ceva nepl─âcut? Aplica╚Ťia are surprize pentru tine

Instagram spune c─â majoritatea acestor func╚Ťii sunt acum disponibile la nivel global ╚Öi c─â partajarea melodiilor este lansat─â de ast─âzi. Cu toate acestea, purt─âtorul de cuv├ónt al Instagram, Christine Pai, a declarat c─â, ├«n Europa, platforma nu este capabil─â s─â ofere func╚Ťii precum @silent, sondaje sau s─â arate cine este activ ├«n partea de sus a c─âsu╚Ťei de chat, din cauza legilor regionale.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

cub andreea antonescu png
Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan