Instagram s-a schimbat radical! Noua actualizare adusă de Zuckerberg pe platformă

Instagram a anunțat că adaugă două funcționalități noi care schimbă total modul în care funcționează news feedul principal, readucând mult așteptata vizualizare cronologică inversă. 

social media 6557345 1280 jpg

Compania numește cele două moduri noi „Following” și „Favourites” și spune că sunt concepute pentru a „vă oferi mai multe opțiuni și control asupra a ceea ce vedeți” în timp ce utilizați aplicația. Adică, această nouă actualizare oferă utilizatorilor mai mult control asupra postărilor sugerate și sortarea algoritmică în funcție de informațiile pe care aplicația le-a selectat despre tine. 

Cum este noul news feed?

Descrierea Instagram pentru feedul „Following” este cu adevărat ceva de apreciat: „Vedeți cele mai recente postări din conturile pe care le urmăriți, în ordinea în care au fost postate.”

Meta detaliază, de asemenea, modul „Favourites” în anunțul său - practic, vei putea marca până la 50 de conturi, iar postările de la acestea vor apărea mai sus în feedul tău principal. De asemenea, veți putea vizualiza acele postări într-un feed separat cu același nume, despre care Instagram spune că începe cu cele mai recente postări.

Citește și Noul update de la Instagram așteptat de toți părinții. Cum vei avea grijă de cel mic folosind platforma

Purtătorul de cuvânt al Instagram, Seine Kim, a declarat într-un e-mail pentru The Verge că „lista ta de Favourites este privată pentru tine și nu va fi vizibilă pentru nimeni altcineva”, ceea ce, sperăm, o va împiedica să devină un mod nou de șantaj din partea partenerilor de viață.

Desigur, totul are un preț. În comunicatul de presă care anunță schimbarea, șeful Instagram Adam Mosseri scrie: „De-a lungul timpului, vom adăuga mai multe recomandări în feedul tău în funcție de interesele tale.”

Vezi și Instagram te va face mult mai cunoscut! Iată ce a pregătit aplicația

Mai pe scurt, mai devreme sau mai tărziu, se pare că aceste recomandări vor transforma și mai mult Instagram în ceea ce urâm la Facebook, postările recomandate, de care nu avem nevoie și care, de cele mai multe ori, sunt postări plătite de partide politice sau de companii ce vor să vânde obiecte le suprapreț. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net