Modific─âri importante pentru WhatsApp. Func╚Ťia de redirec╚Ťionare va fi profund afectat─â

Actualizarea nou─â din partea WhatsApp limiteaz─â acum utilizatorii s─â redirec╚Ťioneze unele mesaje text ├«n versiunea sa beta pentru Android.

whatsapp crisptarea datelor jpeg

Conform unei ╚Ötiri publicate de┬áThe Sun, versiunea beta a WhatsApp restric╚Ťioneaz─â acum utilizatorii s─âi de la redirec╚Ťionarea mesajelor text de un anumit num─âr de ori.

Ca atare, aplica╚Ťia de mesagerie, din partea companiei Meta, va face mai greu de r─âsp├óndit pe platform─â dezinformarea, precum ╚Öi mesajele d─âun─âtoare.

Potrivit unei post─âri recente a┬áWABetaInfo, un site care verific─â ├«n mod special ce vine pe WhatsApp prin identificarea codurilor sale, cea mai recent─â versiune beta pentru Android a limitat deja func╚Ťia de redirec╚Ťionare.

WhatsApp nu-╚Ťi va mai permite s─â dai forward la mesaje

Versiunea┬ábeta a WhatsApp permite acum utilizatorilor doar s─â trimit─â un mesaj c─âtre un singur grup de chat. Merg├ónd dincolo de asta, func╚Ťia de redirec╚Ťionare a aplica╚Ťiei este dezactivat─â pentru mesajul text men╚Ťionat.

Acestea fiind spuse, dac─â utilizatorii WhatsApp doresc s─â trimit─â un mesaj c─âtre un alt chat de grup, vor trebui s─â selecteze textul manual pentru a-l trimite la un al treilea sau al doilea chat de grup.

├Än plus, WABetaInfo a dezv─âluit c─â, odat─â ce un mesaj a fost deja redirec╚Ťionat c─âtre un grup, acesta va fi apoi marcat ca redirec╚Ťionat. La r├óndul s─âu, func╚Ťia de redirec╚Ťionare pentru textul specific ar fi blocat─â.

Site-ul web a spus c─â, odat─â ce un mesaj a fost marcat ca redirec╚Ťionat, ÔÇ×nu mai este posibil s─â-l redirec╚Ťiona╚Ťi c─âtre mai mult de un chat de grup simultanÔÇŁ.

C├ónd un mesaj a fost deja redirec╚Ťionat, va ├«ncepe s─â apar─â o solicitare care spune ÔÇ×mesajele redirec╚Ťionate pot fi trimise doar c─âtre un chat de grupÔÇŁ, oferind utilizatorilor doar dou─â op╚Ťiuni dintre care s─â aleag─â: Afla╚Ťi mai multe sau OK.

De fapt, ├«nc─â din 2019,┬áWhatsApp┬áa ├«nceput s─â blocheze redirec╚Ťionarea mesajelor atunci c├ónd utilizatorii au dep─â╚Öit deja cinci chat-uri. Apoi, ├«n 2020, a fost limitat la dou─â ferestre de chat.

De data aceasta, ├«ns─â, redirec╚Ťionarea mesajelor se va limita probabil la un singur chat de grup.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
mara banica
olivia newton john matt lattanzi webp
Tate  jpg
ramona badescu jpeg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp