Modificări importante pentru WhatsApp. Funcția de redirecționare va fi profund afectată

Ultima actualizare:

Actualizarea nouă din partea WhatsApp limitează acum utilizatorii să redirecționeze unele mesaje text în versiunea sa beta pentru Android.

whatsapp crisptarea datelor jpeg

Conform unei știri publicate de The Sun, versiunea beta a WhatsApp restricționează acum utilizatorii săi de la redirecționarea mesajelor text de un anumit număr de ori.

Ca atare, aplicația de mesagerie, din partea companiei Meta, va face mai greu de răspândit pe platformă dezinformarea, precum și mesajele dăunătoare.

Potrivit unei postări recente a WABetaInfo, un site care verifică în mod special ce vine pe WhatsApp prin identificarea codurilor sale, cea mai recentă versiune beta pentru Android a limitat deja funcția de redirecționare.

WhatsApp nu-ți va mai permite să dai forward la mesaje

Versiunea beta a WhatsApp permite acum utilizatorilor doar să trimită un mesaj către un singur grup de chat. Mergând dincolo de asta, funcția de redirecționare a aplicației este dezactivată pentru mesajul text menționat.

Acestea fiind spuse, dacă utilizatorii WhatsApp doresc să trimită un mesaj către un alt chat de grup, vor trebui să selecteze textul manual pentru a-l trimite la un al treilea sau al doilea chat de grup.

În plus, WABetaInfo a dezvăluit că, odată ce un mesaj a fost deja redirecționat către un grup, acesta va fi apoi marcat ca redirecționat. La rândul său, funcția de redirecționare pentru textul specific ar fi blocată.

Site-ul web a spus că, odată ce un mesaj a fost marcat ca redirecționat, „nu mai este posibil să-l redirecționați către mai mult de un chat de grup simultan”.

Când un mesaj a fost deja redirecționat, va începe să apară o solicitare care spune „mesajele redirecționate pot fi trimise doar către un chat de grup”, oferind utilizatorilor doar două opțiuni dintre care să aleagă: Aflați mai multe sau OK.

De fapt, încă din 2019, WhatsApp a început să blocheze redirecționarea mesajelor atunci când utilizatorii au depășit deja cinci chat-uri. Apoi, în 2020, a fost limitat la două ferestre de chat.

De data aceasta, însă, redirecționarea mesajelor se va limita probabil la un singur chat de grup.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net