Modificările noi pe care WhatsApp le-a pregătit pentru interfața video

Chiar dacă majoritatea folosim WhatsApp pentru funcția sa de a trimite mesaje text, se pare că aplicația face pași repezi pentru a deveni o altă aplicație folosită în cadrul locurilor de muncă, îmbunătățind, treptat, funcția dedicată apelurilor video. 

Whatsapp New Interface jpg

De când aplicația a fost achiziționată de Meta, în 2014, a început să se extindă. Pornind de la capacitatea de a trimite mesaje text, ulterior adăugând suport pentru apelurile vocale în 2015. De-abia în 2018 aplicația a putut fi numită, în adevăratul sens al cuvântului, serviciu de mesagerie, când a adăugat și suportul pentru apelurile video. 

WhatsApp pregătește tot mai multe modificări

Aplicația nu a cunoscut o reproiectare majoră de ani de zile, iar unele părți au început să pară puțin învechite sau mult prea statice pentru generația actuală de tehnologie. Totuși, acum, se testează un design rafinat pentru interfața de utilizare a apelurilor video.

Chiar și așa, nu este primul moment în care compania a investit în sistemul de apeluri video a WhatsApp. Zvonurile privind o nouă interfață circulau încă din luna decembrie. Totuși, WABetaInfo a reușit să obțină imagini noi privind interfața la care Meta a lucrat.  Așa cum am văzut în urmă cu câteva luni, un pătrat gri rotunjit poate fi văzut în față și în centru, ținând numele contactului, numărul și fotografia de profil, precum și cât timp durează apelul.

WhatsApp a lucrat intensiv, în ultima vreme, la funcțiile sale de mesagerie. Printre cele mai așteptate actualizări a WhatsApp se poate număra și capacitatea să-ți transferi și să-ți arhivezi mesajele de pe Android pe iOS și invers, o opțiune ce nu era disponibilă, de exemplu, acum un an. Anterior, dacă o persoană achiziționa un telefon cu iOS și avea nevoie de aplicațiile de pe WhatsApp, sistemul de transfer a mesajelor se putea realiza doar prin intermediul unor aplicații terțe, care fie nu dădeau randamentul dorit, fie transferau doar jumătate din mesajele de care utilizatorul avea nevoie. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net