WhatsApp pregătește o nouă actualizare pentru mesajele vocale

WhatsApp propune mai multe actualizări pentru platforma sa. De la posibilitatea de a reacționa la postări, la actualizări pentru sistemul de operare iOS de pe iPhone și iPad. De data aceasta, WhatsApp testează o funcție nouă ce a fost observată în stadiul beta al aplicației pe iOS.

whatsapp png

Se pare că WhatsApp a fost văzut testând o funcționalitate pentru aplicația sa de desktop, care îi permite utilizatorului să continue să redea mesaje vocale, chiar și atunci când utilizatorii trec la un alt chat. Funcția a fost observată pentru prima dată pentru utilizatorii WhatsApp beta pe iOS, luna trecută. Funcția de mesaje care dispar, cunoscute drept mesaje criptate sau mesaje cu temporizator, a serviciului de mesagerie a fost identificată cu o nouă funcționalitate care arată când mesajele care dispar sunt activate, iar utilizatorii nu vor putea salva conținutul media în timpul acesta. De asemenea, WhatsApp și-a reproiectat meniul pentru adăugarea unei subtitrări atunci când partajează conținut media.

Ai probleme cu mesajele vocale? Noua actualizare va rezolva asta

Potrivit unui raport al aplicației WhatsApp, serviciul de mesagerie al companiei Meta testează o caracteristică care permite utilizatorilor să continue să asculte un mesaj vocal, chiar și atunci când au trecut la un alt chat. Raportul arată, de asemenea, o nouă bară media în partea de jos a listei prin care utilizatorii pot controla redarea de mesaje vocale. Alături, bara media arată și o bară de progres care indică durata rămasă a mesajului.

Noua caracteristică este disponibilă prin intermediul WhatsApp beta pentru desktop ( versiunea 2.2204.5), dar se pare că este disponibilă pentru unii utilizatori pe versiunea 2.2204.1 a aplicației. Funcția a fost depistată, luna trecută, pentru WhatsApp iOS beta, versiunea 22.1.72.

Mai mult control asupra pozelor pe care le trimiți

Un alt raport sugerează că WhatsApp testează un nou meniu pentru subtitrările ce apar pe conținutul media pe care-l trimiteți. Raportul menționează, de asemenea, că utilizatorii vor putea acum să adauge destinatari în timp ce trimit un conținut media se încarcă pentru a fi trimis. Această funcționalitate a fost observată, tot prin intermediul testelor, anul trecut. Noul meniu de subtitrări reproiectat este în prezent în curs de dezvoltare și va mai dura ceva până va putea fi lansat în mod oficial, potrivit gadgets.ndtv.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg