WhatsApp se schimbă. Ce noutăți aduce aplicația și cum vor fi afectați utilizatorii

Ultima actualizare:

WhatsApp, printre cele mai folosite aplicații de mesagerie la nivel mondial, a pregătit o actualizare de sistem care va avea în vedere modul Do Not Disturb, valabil pe telefoanele cu iOS.

WhatsApp jpeg

WhatsApp te va ajuta să te concentrezi mult mai bine 

În urma noii actualizări de sistem de pe telefoanele ce rulează sistemul de operare iOS, vei putea, prin intermediul WhatsApp, să selectezi persoanele ce au dreptul să-ți trimită mesaje și notificări atunci când modul Do Not Disturb este activat. Această nouă întrebuințare se aseamănă cu actualizarea de software pe care Apple o pregătește pentru posesorii de AirPods. Așadar, în urma actualizării ce urmează să ajungă, utilizatorii își vor putea modifica sistemul de noise cancellation după bunul plac. Dacă microfonul integrat în cască întâlnește o voce cunoscută sau un cuvânt cheie, sistemul de noise cancellation va fi dezactivat.

Ajuns la versiunea 22.2.75, WhatsApp a pregătit o altă funcție interesantă, ce se află în teste încă din luna octombrie. În urma actualizării software, utilizatorii vor putea să înregistreze mesaje vocale, iar aceștia vor putea să pună pauză în timpul acestuia. Totuși, viitorul acestei opțiuni de sistem își va avea locul pe terminalele mobile din gama iPhone în funcție de feedback-ul pe care utilizatorii îl oferă. Teste se realizează și pe sistemele de operare Windows și Mac, în vederea optimizării cât mai bune a acestei noi funcționalități, arată iMore.  

De asemenea, mulțumită versiunii iOS 15, WhatsApp va putea acum să ofere, pe lângă mesajul propriu-zi, imaginea de profil a celui care ți-a scris. Acest tip de notificare nu era întâlnită în bara de notificări, din cauza motivelor ce țin de securitate. 

În ultima perioadă, Apple a făcut mai multe acțiuni alături de WhatsApp. După ce utilizatorii au făcut presiuni enorme pentru a integra posibilitatea de a transfera informațiile și datele de pe Android pe iOS, dorința lor a luat viață. În urma anunțului făcut de Android și WhatsApp, utilizatorii iOS vor putea să-și transfere arhiva de conversații de pe Android pe iOS și vice-versa.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net