WhatsApp se schimb─â. Ce nout─â╚Ťi aduce aplica╚Ťia ╚Öi cum vor fi afecta╚Ťi utilizatorii

26 ianuarie 2022

WhatsApp, printre cele mai folosite aplica╚Ťii de mesagerie la nivel mondial, a preg─âtit o actualizare de sistem care va avea ├«n vedere modul Do Not Disturb, valabil pe telefoanele cu iOS.

WhatsApp jpeg

WhatsApp te va ajuta s─â te concentrezi mult mai bine 

├Än urma noii actualiz─âri de sistem de pe telefoanele ce ruleaz─â sistemul de operare iOS, vei putea, prin intermediul WhatsApp, s─â selectezi persoanele ce au dreptul s─â-╚Ťi trimit─â mesaje ╚Öi notific─âri atunci c├ónd modul Do Not Disturb este activat. Aceast─â nou─â ├«ntrebuin╚Ťare se aseam─ân─â cu actualizarea de software pe care Apple o preg─âte╚Öte pentru posesorii de AirPods. A╚Öadar, ├«n urma actualiz─ârii ce urmeaz─â s─â ajung─â, utilizatorii ├«╚Öi vor putea modifica sistemul de noise cancellation dup─â bunul plac. Dac─â microfonul integrat ├«n casc─â ├«nt├ólne╚Öte o voce cunoscut─â sau un cuv├ónt cheie, sistemul de noise cancellation va fi dezactivat.

Ajuns la versiunea 22.2.75, WhatsApp a preg─âtit o alt─â func╚Ťie interesant─â, ce se afl─â ├«n teste ├«nc─â din luna octombrie. ├Än urma actualiz─ârii software, utilizatorii vor putea s─â ├«nregistreze mesaje vocale, iar ace╚Ötia vor putea s─â pun─â pauz─â ├«n timpul acestuia. Totu╚Öi, viitorul acestei op╚Ťiuni de sistem ├«╚Öi va avea locul pe terminalele mobile din gama iPhone ├«n func╚Ťie de feedback-ul pe care utilizatorii ├«l ofer─â. Teste se realizeaz─â ╚Öi pe sistemele de operare Windows ╚Öi Mac, ├«n vederea optimiz─ârii c├ót mai bune a acestei noi func╚Ťionalit─â╚Ťi, arat─â iMore.  

De asemenea, mul╚Ťumit─â versiunii iOS 15, WhatsApp va putea acum s─â ofere, pe l├óng─â mesajul propriu-zi, imaginea de profil a celui care ╚Ťi-a scris. Acest tip de notificare nu era ├«nt├ólnit─â ├«n bara de notific─âri, din cauza motivelor ce ╚Ťin de securitate. 

├Än ultima perioad─â, Apple a f─âcut mai multe ac╚Ťiuni al─âturi de WhatsApp. Dup─â ce utilizatorii au f─âcut presiuni enorme pentru a integra posibilitatea de a transfera informa╚Ťiile ╚Öi datele de pe Android pe iOS, dorin╚Ťa lor a luat via╚Ť─â. ├Än urma anun╚Ťului f─âcut de Android ╚Öi WhatsApp, utilizatorii iOS vor putea s─â-╚Öi transfere arhiva de conversa╚Ťii de pe Android pe iOS ╚Öi vice-versa.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png