Ce actualizare a pregătit Apple pentru posesorii de AirPods

Un nou brevet sugerează că următoarea pereche de căști de la Apple, AirPods Pro 2 ar putea avea o nouă opțiune mult așteptată de către utilizatori. De asemenea, în funcție de cererea utilizatorilor de pe AirPods Pro și AirPods Max, această nouă funcție s-ar putea extinde și către acestea.

image

Doar persoanele desemnate te vor putea deranja

Apple AirPods Pro și AirPods Max beneficiază de un sistem de noise cancellation extraordinar, ceea ce s-ar putea traduce printr-un sistem de ultimă generație ce permite utilizatorului să asculte muzică fără a fi deranjat de sunetele din jur. De exemplu, utilizatorul unei perechi de căști Apple Airpods Pro sau AirPods Max poate asculta muzică la căști în timp ce se plimbă cu trenul, fără a fi deranjat de sunetul adiacent.

Chiar și așa, sunt momente în care unii utilizatori nu doresc acest sistem să fie prezent, mai ales în cazurile în care suntem într-o întâlnire de afaceri. Bineînțeles, această funcție poate fi dezactivată, astfel încât sunetul din exterior să fie auzit. Dar ce zici de un alt mod de a face acest lucru?

Noul brevet, depistat de către William Gallagher la AppleInsider, este intitulat „Interrupt for Noise-Cancelling Audio Devices”, ceea ce s-ar traduce prin anularea modului de noise cancellation fix în momentul în care cineva intră în discuție cu tine sau când cineva încearcă să-ți atragă atenția. 

Totuși, această opțiune nu va permite celorlalte persoane de pe stradă să-ți întrerupă muzica, ci doar o persoană desemnată, a cărei voce va fi înregistrată pentru a fi percepută drept o persoană autorizată să-ți întrerupă ședința audio. Așadar, persoana a cărei voce va fi înregistrată va putea, în sfârșit, să poarte o discuție cu tine fără a mai fi nevoit să țipe sau să gesticuleze pentru a vă atrage atenția. 

De asemenea, se pare că sistemul va interpreta dacă vocea persoanei autorizate să vă deranjeze îți este adresată ție sau altei persoane. 

Alternativ, brevetul arată că modul de  anulare a zgomotului ar putea fi întrerupt și de o persoană care rostește un cuvânt cheie desemnat de către utilizator. De exemplu, atunci când ne aflăm la magazin, iar întrebarea „cash sau card?” va întrerupe automat modul de anulare a zgomotului de fundal. Totuși, această inițiativă a fost prezentată drept brevat, deci nu este clar dacă se va materializa într-un produs final sau nu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net