Ce actualizare a preg─âtit Apple pentru posesorii de AirPods

24 ianuarie 2022

Un nou brevet sugereaz─â c─â urm─âtoarea pereche de c─â╚Öti de la Apple, AirPods Pro 2 ar putea avea o nou─â op╚Ťiune mult a╚Öteptat─â de c─âtre utilizatori. De asemenea, ├«n func╚Ťie de cererea utilizatorilor de pe AirPods Pro ╚Öi AirPods Max, aceast─â nou─â func╚Ťie s-ar putea extinde ╚Öi c─âtre acestea.

image

Doar persoanele desemnate te vor putea deranja

Apple AirPods Pro ╚Öi AirPods Max beneficiaz─â de un sistem de noise cancellation extraordinar, ceea ce s-ar putea traduce printr-un sistem de ultim─â genera╚Ťie ce permite utilizatorului s─â asculte muzic─â f─âr─â a fi deranjat de sunetele din jur. De exemplu, utilizatorul unei perechi de c─â╚Öti Apple Airpods Pro sau AirPods Max poate asculta muzic─â la c─â╚Öti ├«n timp ce se plimb─â cu trenul, f─âr─â a fi deranjat de sunetul adiacent.

Chiar ╚Öi a╚Öa, sunt momente ├«n care unii utilizatori nu doresc acest sistem s─â fie prezent, mai ales ├«n cazurile ├«n care suntem ├«ntr-o ├«nt├ólnire de afaceri. Bine├«n╚Ťeles, aceast─â func╚Ťie poate fi dezactivat─â, astfel ├«nc├ót sunetul din exterior s─â fie auzit. Dar ce zici de un alt mod de a face acest lucru?

Noul brevet, depistat de c─âtre William Gallagher la AppleInsider, este intitulat ÔÇ×Interrupt for Noise-Cancelling Audio DevicesÔÇŁ, ceea ce s-ar traduce prin anularea modului de noise cancellation fix ├«n momentul ├«n care cineva intr─â ├«n discu╚Ťie cu tine sau c├ónd cineva ├«ncearc─â s─â-╚Ťi atrag─â aten╚Ťia. 

Totu╚Öi, aceast─â op╚Ťiune nu va permite celorlalte persoane de pe strad─â s─â-╚Ťi ├«ntrerup─â muzica, ci doar o persoan─â desemnat─â, a c─ârei voce va fi ├«nregistrat─â pentru a fi perceput─â drept o persoan─â autorizat─â s─â-╚Ťi ├«ntrerup─â ╚Öedin╚Ťa audio. A╚Öadar, persoana a c─ârei voce va fi ├«nregistrat─â va putea, ├«n sf├ór╚Öit, s─â poarte o discu╚Ťie cu tine f─âr─â a mai fi nevoit s─â ╚Ťipe sau s─â gesticuleze pentru a v─â atrage aten╚Ťia. 

De asemenea, se pare c─â sistemul va interpreta dac─â vocea persoanei autorizate s─â v─â deranjeze ├«╚Ťi este adresat─â ╚Ťie sau altei persoane. 

Alternativ, brevetul arat─â c─â modul de  anulare a zgomotului ar putea fi ├«ntrerupt ╚Öi de o persoan─â care roste╚Öte un cuv├ónt cheie desemnat de c─âtre utilizator. De exemplu, atunci c├ónd ne afl─âm la magazin, iar ├«ntrebarea ÔÇ×cash sau card?ÔÇŁ va ├«ntrerupe automat modul de anulare a zgomotului de fundal. Totu╚Öi, aceast─â ini╚Ťiativ─â a fost prezentat─â drept brevat, deci nu este clar dac─â se va materializa ├«ntr-un produs final sau nu.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg