Ochelarii Apple Glass, func╚Ťii surpriz─â ╚Öi o lume virtual─â senza╚Ťional─â pentru utilizatori

12 ianuarie 2022

├Än ciuda zvonurilor existente pe pia╚Ť─â despre produsele celor de la Apple, perechea lor de ochelari inteligen╚Ťi, Apple Glasses, r─âm├óne unul dintre cele mai frapante mistere. La fel cum fiecare zvon are ╚Öi un s├ómbure de adev─âr, nara╚Ťiunea privind existen╚Ťa unei perechi de ochelari inteligente ├«╚Öi are originea ├«n scurgerile de informa╚Ťii ce au loc ├«n cadrul companiei americane.

image
Sursa foto: zonait.ro

Ce ne indic─â zvonurile privind Apple Glasses?

Conform acestora, Apple Glasses va rula pe sistemul de operare Starboard sau chiar glasOS, un sistem dezvoltat pe baza versiunii finale a iOS 13. Textul ÔÇ×realitate augmentat─âÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×realitate virtual─âÔÇŁ fiind foarte prezent ├«n codul sistemului de operare. 

Un important aspect al ochelarilor Apple este reprezentat de ajustarea dioptriilor utilizatorului direct din rama ceasului. Aceast─â inova╚Ťia a venit pentru a ajuta persoanele ce sufer─â de probleme de vedere, un impas important ce a survenit ├«n cadrul dezvolt─ârii de ochelari inteligen╚Ťi, deoarece tehnologia nu era destul de avansat─â. 

De asemenea, se pare c─â ochelarii nu vor fi confec╚Ťiona╚Ťi dintr-o sticl─â obi╚Önuit─â. Fiecare lentil─â ar putea fi, de fapt, un ansamblu ce are ├«n spate foarte mult─â tehnologie. Fiecare ansamblu ar fi format din pere╚Ťii exteriori transparen╚Ťi, dar ╚Öi de un lichid plin de molecule care con╚Ťin un material optic special, relateaz─â TomÔÇÖs Guide

├Än acela╚Öi timp, utilizatorii vor putea s─â vad─â, precum ├«ntr-o simulare virtual─â, p─âr╚Ťi din lume pe care ╚Öi le-au dorit mereu s─â le vad─â, ├«ntr-un proces similar cu Metaversul dezvoltat de c─âtre compania Meta/Facebook.

Totu╚Öi, o asemenea lansare va fi mult a╚Öteptat─â ╚Öi nu o vom vedea ├«n viitorul apropiat. ├Äns─â, inginerii de la Apple au prezentat ╚Öi o casc─â de realitate virtual─â, ce reprezint─â un concurent direct pentru sistemul Oculus Rift. 

C├ót despre pre╚Ť, zvonurile indic─â un pre╚Ť chiar mai mic dec├ót telefoanele cu iOS. Pre╚Ťul de pornire ar fi de 499 de dolari, la care se vor ad─âuga taxele de prescrip╚Ťie medical─â, ├«n func╚Ťie de nevoile utilizatorului. De asemenea, ochelarii Apple nu vor fi un ÔÇ×stand aloneÔÇŁ, ace╚Ötia vor avea nevoie de un telefon cu iOS pentru a putea fi opera╚Ťi, dat fiind pre╚Ťul lor destul de redus pentru acest brand. 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg