Schimbările pe care le produce Google pentru telefoanele Android în 2022

#Best buys

Chiar dacă Google nu a participat la CES 2022 din cauza pandemiei cu noul coronavirus, aceștia nu s-au dat în spate din a prezenta planurile pe care gigantul american îl are pentru sistemul de operare Android în 2022, se arată într-o postare publicată pe blogul companiei

image

Printre planurile Google pentru Android în 2022 se numără și crearea unui ecosistem tot mai bine integrat în dispozitivele Google, de la telefoane mobile, la sisteme de smart home.

Așadar, se pare că Google încearcă să ajungă tot mai sus pe piața sistemelor de operare, luând un loc important lângă iOS și Windows.

  • Conectivitate mult mai bună pentru utilizatorii de ceasuri inteligente

Printre principalele update-uri pe care Google le-a anunțat se numără și îmbunătățirea aplicației Fast Pair, care te ajută să te conectezi mult mai ușor la dispozitivele wearable, căști audio sau chiar ceasuri inteligente. Compania plănuiește să extindă conectivitatea acestei aplicații pentru a cuprinde și sistemele de smart home, dar și cu televizoarele dezvoltate în colaborare cu aceștia.

Alt sistem care va primi un important update anul acesta este și Chromebook-ul celor de la Google. Acesta va putea, în sfârșit, să se conecteze automat la căștile ce dispun de funcția Fast Pair, dacă se află în vecinătatea laptopului. 

  • Deblocare mult mai rapidă a dispozitivelor

Intimitatea joacă un rol important în viața noastră, dar, uneori, din cauza condițiilor meteo sau a pungilor pe care le cărăm, poate fi foarte greu să deblochezi un telefon. Inginerii de la Google s-au gândit și la acest aspect și au dezvoltat posibilitatea de a debloca telefonul folosindu-te de ceasul tău inteligent. 

Similar cu versiunea clasică, vei fi nevoit să introduci un cod pentru a te autentifica și pentru a debloca dispozitivul tău mobil.

  • Phone Hub, controlează-ți telefonul de pe desktop

În acest moment, Phone Hub este disponibil doar pe Chromebook. Acesta îți permite să navighezi pe taburile deschise pe telefonul tău mobil, să setezi o alarmă pentru a găsi telefonul și pentru a răspunde la mesajele din aplicațiile de mesagerie. 

Totuși, în viitor, software-ul își propune să poată accesa direct aplicațiile tale de mesagerie și, de asemenea, să-ți poată accesa galeria foto pentru a le putea trimite prin intermediul chatului. 

În același timp, Google a promis și un nou update pentru aplicația Google Assistant disponibilă pe autovehicule. Așadar, prin intermediul actualizărilor, vei putea să utilizezi gesturile remote pentru a putea controla asistentul vocal. Prin urmare, vei putea să-ți setezi nivelul melodiei sau chiar să răspunzi la apeluri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net