Schimbările pe care le produce Google pentru telefoanele Android în 2022

#Best buys 12 ianuarie 2022

Chiar dacă Google nu a participat la CES 2022 din cauza pandemiei cu noul coronavirus, aceștia nu s-au dat în spate din a prezenta planurile pe care gigantul american îl are pentru sistemul de operare Android în 2022, se arată într-o postare publicată pe blogul companiei

image

Printre planurile Google pentru Android ├«n 2022 se num─âr─â ╚Öi crearea unui ecosistem tot mai bine integrat ├«n dispozitivele Google, de la telefoane mobile, la sisteme de smart home.

A╚Öadar, se pare c─â Google ├«ncearc─â s─â ajung─â tot mai sus pe pia╚Ťa sistemelor de operare, lu├ónd un loc important l├óng─â iOS ╚Öi Windows.

  • Conectivitate mult mai bun─â pentru utilizatorii de ceasuri inteligente

Printre principalele update-uri pe care Google le-a anun╚Ťat se num─âr─â ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea aplica╚Ťiei Fast Pair, care te ajut─â s─â te conectezi mult mai u╚Öor la dispozitivele wearable, c─â╚Öti audio sau chiar ceasuri inteligente. Compania pl─ânuie╚Öte s─â extind─â conectivitatea acestei aplica╚Ťii pentru a cuprinde ╚Öi sistemele de smart home, dar ╚Öi cu televizoarele dezvoltate ├«n colaborare cu ace╚Ötia.

Alt sistem care va primi un important update anul acesta este ╚Öi Chromebook-ul celor de la Google. Acesta va putea, ├«n sf├ór╚Öit, s─â se conecteze automat la c─â╚Ötile ce dispun de func╚Ťia Fast Pair, dac─â se afl─â ├«n vecin─âtatea laptopului. 

  • Deblocare mult mai rapid─â a dispozitivelor

Intimitatea joac─â un rol important ├«n via╚Ťa noastr─â, dar, uneori, din cauza condi╚Ťiilor meteo sau a pungilor pe care le c─âr─âm, poate fi foarte greu s─â deblochezi un telefon. Inginerii de la Google s-au g├óndit ╚Öi la acest aspect ╚Öi au dezvoltat posibilitatea de a debloca telefonul folosindu-te de ceasul t─âu inteligent. 

Similar cu versiunea clasică, vei fi nevoit să introduci un cod pentru a te autentifica și pentru a debloca dispozitivul tău mobil.

  • Phone Hub, controleaz─â-╚Ťi telefonul de pe desktop

├Än acest moment, Phone Hub este disponibil doar pe Chromebook. Acesta ├«╚Ťi permite s─â navighezi pe taburile deschise pe telefonul t─âu mobil, s─â setezi o alarm─â pentru a g─âsi telefonul ╚Öi pentru a r─âspunde la mesajele din aplica╚Ťiile de mesagerie. 

Totu╚Öi, ├«n viitor, software-ul ├«╚Öi propune s─â poat─â accesa direct aplica╚Ťiile tale de mesagerie ╚Öi, de asemenea, s─â-╚Ťi poat─â accesa galeria foto pentru a le putea trimite prin intermediul chatului. 

├Än acela╚Öi timp, Google a promis ╚Öi un nou update pentru aplica╚Ťia Google Assistant disponibil─â pe autovehicule. A╚Öadar, prin intermediul actualiz─ârilor, vei putea s─â utilizezi gesturile remote pentru a putea controla asistentul vocal. Prin urmare, vei putea s─â-╚Ťi setezi nivelul melodiei sau chiar s─â r─âspunzi la apeluri. 

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calea victoriei zone de promenada jpeg
incarcare iphone jpeg
shurubel
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg