Razer ajunge și în domeniul smartwatchurilor. Ce promite noul ceas inteligent de gaming

#Best buys
Ultima actualizare:

După ce și-au construit o întreagă industrie în spate, datorită brandului pe care-l reprezintă, Razer se pregătesc să ajungă și în domeniul ceasurilor inteligente. Razer X Fossil Gen 6, o ediție limitată dezvoltată de către compania americană, va costa doar 330 de dolari, un preț mic ținând cont că este disponibil în doar 1337 de exemplare, se arată pe website-ul producătorului.

Sursa foto: razer.com
Sursa foto: razer.com

Totuși, ce are în mod special ceasul inteligent de la Razer?

Chiar dacă este în versiune limitată, Razer X Fossil Gen 6 este doar o versiune modificată a celebrului Fossil Gen 6, cu hardware și software destinat ecosistemului dezvoltat de către Razer. 

Printre specificații se numără și un corp de culoare negru-mat de 44mm, alături de curele de silicon negre sau verzi, specifice companiei. Designul ceasului îmbină tehnologia Razer cu o eleganță simplistă a binecunoscutelor modele Fossil. Ecranul este alcătuit dintr-un AMOLED de ultimă generație, de 1.28 de inci. Similar cu celelalte ceasuri inteligente de pe piață, acesta deține un senzor SpO2, care măsoară saturația de oxigen din sânge, care are suport pentru dispozitivele mobile ce au sistemul de operare Android sau iOS. 

Autonomia ceasului, promite Razer, va atinge 24 de ore, cipul ceasului fiind alcătuit dintr-un Qualcomm Snapdragon 4100+, de ultimă generație. De asemenea, din cauza tehnologiei de care dispune, ceasul le va aminti utilizatorilor când e nevoie să se ridice de pe scaun, chiar dacă se află în timpul unei sesiuni de gaming, pentru a le păstra sănătatea în condiții bune. 

În cadrul prezentării celor de la Razer, au fost prezentate și diferite modele de customizare a ecranului AMOLED, aceștia punând la dispoziție mai multe modele „de gaming”, printre care se numără un ecran RGB, dar și altele destinate și familiare jocurilor video. Chiar și așa, fiecare utilizator va fi capabil să-și modifice după bunul plac interfața ceasului inteligent, în urma aplicației de mobil dezvoltate de către Razer, dar și a altor publisheri de teme pentru smartwatch.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net