Android 12 GO va rezolva problemele legate de bateria și memoria telefonului

#Best buys
Ultima actualizare:

Sistemul de operare Android poate fi considerat, cel mai probabil, „cel mai bun prieten” în zilele noastre, mai ales în România, unde o bună parte din telefoanele ce sunt achiziționate vin cu acest sistem de operare. Android GO a fost lansat în anul 2017, având scopul de a ajuta tot mai mulți oameni să acceseze funcțiile cele mai interesante și utile din Android și Google prin intermediul telefoanelor accesibile. Conform informațiilor furnizate de către Google, peste 200 de milioane de oameni folosesc un telefon mobil ce are versiunea GO a sistemului de operare Android. 

Android 12 GO. Sursa foto: Google
Android 12 GO. Sursa foto: Google

Prin urmare, versiunea GO a Android promite că telefoanele „low-cost” vor avea un spor de performanță de peste 20%, iar conform promisiunilor Google, aplicațiile preinstalate în telefonul ce deține un astfel de sistem de operare vor urma să se lanseze cu 30% mai repede. De asemenea, Google a transmis că a pregătit lansarea API SplashScreen pentru terminalele ce rulează Android 12 simplu sau versiunea GO a acestuia. Noul feature al celor de la Google promite o utilizare neîntreruptă a aplicațiilor mobile, fără a mai lasă senzația de decalaj între accesarea aplicației și pornirea propriu-zisă a acesteia.

Android 12 GO va rezolva problemele ce țin de spațiul de stocare sau bateria telefoanelor

De asemenea, dacă terminalul are probleme cu spațiul de stocare disponibil, sistemul de operare se va ocupa de gestionarea spațiului disponibil, dar se va ocupa și de gestionarea bateriei. Așadar, momentele în care utilizatorul e prins în „offside” de bateria telefonului vor fi din ce în ce mai rare. Sistemul de operare promite că aplicațiile ce nu sunt folosite în mod frecvent vor fi „adormite”. Google a transmis că ștergerea aplicațiilor inutile va putea fi făcută fără probleme, iar tot conținutul va putea fi recuperat fără probleme în termen de 30 de zile.

Printre noutățile pe care le propune noul software, aplicația Nearby Share le va permite utilizatorilor să-și transfere conținutul de pe un dispozitiv mobil, pe altul, fără un consum exagerat de date mobile. Printre acestea, se mai numără și posibilitatea de a traduce o pagină web prin intermediul unui singur shortcut, dar și un nou set de actualizări privind intimitatea utilizatorului.

Android 12 GO. Sursa foto: Google
Android 12 GO. Sursa foto: Google

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net