Clienții Apple își vor putea repara singuri telefoanele. Cum e posibil acest lucru?

#Best buys
Ultima actualizare:

Apple Inc a declarat recent că va începe, în premieră, să vândă piese de schimb și unelte pentru consumatorul de rând, pentru a-și efectua propriile reparații necesare pe unele modele de iPhone și computere din gama Mac.

Iphone 14. Sursa foto: arhivă
Iphone 14. Sursa foto: arhivă

Programul de reparații anunțat de către compania Apple vine după ce presiunile exercitate de către consumatori au făcut ca gigantul american să ofere acces mai mare la manuale de reparații și la piese originale, piese ce nu puteau fi găsite de către publicul larg în magazine de reparații GSM.

Clienții Apple își vor putea repara singuri telefoanele

Recent, Apple a lansat un program în care service-urile independente își puteau achiziționa piesele, uneltele și manualele de utilizare. Apple a spus că acum există 2.800 de magazine independente în programul său, în plus față de cei 5.000 deja existenți, ce au obținut autorizațiile necesare.

În cadrul programului, clienții Apple vor putea cumpăra acele piese direct de la distribuitor, pentru a-și efectua propriile reparații după citirea unui manual de utilizare. Așadar, Apple a transmis că magazinul online va începe cu aproximativ 200 de piese și instrumente menite să rezolve cele mai frecvente probleme ce au în vedere display-ul, bateria și camerele de pe modelele iPhone 12 și 13.

Programul se va extinde, în cele din urmă, la computerele din gama Mac care folosesc cipul M1 dezvoltat de către Apple și, mai târziu, la reparații mai puțin obișnuite. Clienților li se vor oferi aceleași prețuri pentru piese și unelte ca și gama oferită atelierelor independente de reparații. De asemenea, aceștia își vor putea returna piesele uzate la Apple după finalizarea unei reparații pentru a primi o reducere substanțială.

Apple a subliniat că programul va începe la începutul anului viitor în Statele Unite și se va extinde în mai multe țări mai târziu în cursul anului, chiar și în zona Uniunii Europene. Așadar, pentru moment, posesorii modelelor iPhone 12 și iPhone 13 își vor putea rezolva chiar și acasă problemele pe care dispozitivile lor mobile le-au întâmpinat, de la șocuri, până la probleme ce vizează bateria telefonului, potrivit Reuters

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net