Ce noutăți avem despre PlayStation VR2? Rată de refresh de peste 120hz, cu 4k

#Best buys
Ultima actualizare:

După succesul lor răsunător cu consola de jocuri Sony PlayStation 5, gigantul japonez se pregătește să lanseze o lume nouă, una virtuală, prin intermediul noului headset VR ce se va integra în ecosistemul dezvoltat pentru noua generație de console video. 

PlayStation VR. Sursa foto: bullfrag.com
PlayStation VR. Sursa foto: bullfrag.com

Alături de integrarea în realitatea virtuală dezvoltată pentru noua generație, Sony se pregătește să lanseze și un nou controller ce va putea fi folosit alături de noul set de realitate virtuală, Playstation VR2 Sense. 

Ce specificații are Playstation VR2?

Sony s-a asigurat că va depune toată tehnologia de care dispune în acest proiect. Așadar, ne vom putea bucura de o experiență VR de ultimă generație, ecranul OLED al headsetului va putea atinge o rată de refresh de peste 120hz, la o rezoluție 4k. Mai exact, o rezoluție de 2000 x 2040 pe ochi. Printre acestea, se numără și un unghi de vizualizare pentru o experiență fluidă, de 110 grade. Tot ansamblul va fi acompaniat de senzori de ultimă generație și camere video, dar și o cameră destinată eye trackingului.

Cât despre noul controller Playstation VR2 Sense, acesta va fi împărțit în două secțiuni, câte una pentru fiecare mână, ce va avea un feedback haptic, senzori ce se vor adapta în funcție de experiența de joc și finger touch detection, o funcție destinată se detecteze semnalele de acțiuni fără ca utilizatorul să miște vreun deget. Utilizatorii se vor folosi de acestea, într-un mediu de ultimă generație, pentru a se bucura de o experiență de gaming 3D, similară cu cea pe care o putem observa în jocuri precum Returnal. 

Ce specificații are noul controller de VR?

Butoanele noului controller vor avea elemente asemănătoare cu cele pe care le întâlnim pe clasicele console de jocuri dezvoltate de către Sony. Așadar, putem întâlni, în partea dreaptă, Butonul PS, butonul Optiuni, butoane de acțiune (Circle / Cross), buton R1, R2 buton, dreapta Stick / Butonul R3. 

În partea stângă, vom întâlni butonul PS, butonul Create, butoane de acțiune (triunghi / pătrat), butonul L1, butonul L2, Stick stânga / butonul L3. Comunicare între consola de jocuri și controller se va realiza prin intermediul unei conexiuni Bluetooth de ultimă generație, iar conectivitatea prin intermediul cablurilor se va realiza printr-un port USB Type-C.

Totuși, Sony a păstrat secret restul actualizărilor ce vor urma să apară pe noul lor platformă.

„Nu uitați, acesta este doar o mostră a lucrurilor care vor urma și abia aștept să vă împărtășesc mai multe detalii despre PS VR2.”, a declarat Hideaki Nishino, vice-președinte senior, în cadrul unei postări pe blogul Sony, unde au anunțat și noua generație de console VR.

PlayStation VR2 is the next generation of VR on PS5.Details on the #PSVR2 Sense controller, 4K OLED display, single-cord setup, and more: https://t.co/Ik5EI6nlfQ pic.twitter.com/d8by0QhOfn

— PlayStation (@PlayStation) January 5, 2022

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net