OnePlus Nord CE se alătură listei de telefoane care explodează în buzunar

Ultima actualizare:

Cazul straniu al telefoanelor OnePlus care explodează continuă, iar de data asta vinovatul principal este modelul OnePlus Nord CE. Victima ghinionistă, în persoana utilizatorului de OnePlus Dushyant Goswami, a postat pe Twitter imagini cu propriul One Plus Nord CE prăjit. Goswami povestea cum i-a explodat dispozitivul chiar când l-a scos din buzunar.

image

Din păcate, postarea inițială a fost ștearsă, dar site-ul 91mobiles.com a prezervat textul: „Dețin un telefon de la marca foarte populară ONEPLUS, care promite cea mai bună calitate. Telefonul meu are doar 6 luni și a explodat literalmente ieri, în timp ce tocmai l-am scos din buzunar. Nu este doar rău, ci fatal. Se consideră brandul răspunzător pentru accident?”

Într-un Tweet ulterior, Goswami a descris cum s-a soluționat cazul: „Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Ieri, la 20:00, echipa OnePlus m-a sunat și mi-a promis că-mi vor trimite un nou telefon până marți”. Ambele mesaje sunt în prezent șterse definitiv de pe Twitter, semn că Goswami și-a retras „plângerile” ca urmare a faptului că OnePlus a înlocuit dispozitivul defect.

image png

Prima dată când un dispozitiv OnePlus este implicat într-un asemenea accident a fost în luna august a anului trecut, când, conform Wccftech, un OnePlus Nord 2 5G s-a prăjit bine de tot după ce i-a explodat bateria. Acest caz s-a soldat cu o victimă rănită însă, femeia care deținea telefonul fiind aruncată de pe bicicleta pe care se afla în timpul accidentului.

OnePlus a postat o declarație oficială după accident, în care scria: „Prioritatea noastră principală este sănătatea și siguranța clienților noștri. Am luat legătura cu utilizatorul în cauză imediat după ce am aflat despre acest incident și am inițiat o investigație internă amănunțită. Rezultatele indică faptul că deteriorarea acestui dispozitiv a fost cauzată de un incident izolat care implică factori externi și vreo problemă de fabricație sau de produs. Cu toate acestea, rămânem în strânsă legătură cu acest utilizator și ne-am oferit sprijinul pentru a le răspunde îngrijorărilor și a le asigura sănătatea.”

Și aceste imagini postate pe Twitter au dispărut rapid, sugerând că s-a speța s-a încheiat amiabil. Dar, cum nimic ce ajunge pe internet nu dispare vreodată, iată suspectul principal.

Aceasta ar putea fi strict o problemă care ține controlul calității, nefiind raportate alte cazuri de de OnePlus-uri explozive în afara Indiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net