Beats Fit Pro, căștile cu sunet spațial ce urmăresc mișcările capului

#Best buys 12 ianuarie 2022

La doar câteva luni după debutul lor în Statele Unite, căștile Beats Fit Pro sunt în drum spre Canada, Europa și Japonia. Comenzile vor începe în Europa și Canada pe 24 ianuarie, și în Japonia în ziua următoare, pe 25. Atât pentru piața europeană, cât și pentru piața canadiană, căștile Beats Fit Pro pot fi achiziționate la un preț de 230 de euro, iar acestea urmează a fi livrate începând cu data de 28 ianuarie, conform informațiilor oferite de companie pe pagina lor de Twitter.

article img
Sursa foto: beatsbydre

Cercetări realizate pentru confortul utilizatorilor

Beats Fit Pro se laudă că deține mai multe caracteristici decât a treia generație de AirPods de la Apple, inclusiv hands-free Siri, Adaptive EQ și sunet spațial ce urmărește mișcările capului. Beats a adăugat anularea activă a zgomotului, dar și un material flexibil conceput pentru a menține perechea de căști nemișcată în timpul antrenamentelor. Căștile sunt, de asemenea, clasificate cu certificatul IPX4, acestea fiind rezistente la transpirație și apă.

Chiar dacă noua pereche de căști concepută de Beats by Dre acceptă asocierea cu o singură atingere pe terminalele cu sistem de operare Android, unele funcții sunt exclusive pentru iOS. Nu există nici o opțiune de încărcare wireless. Cu toate acestea, Beats a transmis că fiecare consumator ar trebui să se bucure de până la șase ore de utilizare cu modul ANC, iar carcasa de încărcare adaugă încă 21 de ore de timp de ascultare. Căștile oferă, de asemenea, o calitate solidă a sunetului, cu bas puternic, conform informațiilor oferite de către Engadget.

Noua pereche de căști va fi disponibilă în patru culori: Stone Purple, Sage Grey, White și Black. De asemenea, sunt incluse trei dimensiuni diferite de vârfuri din silicon pentru a ajuta utilizatorii să-și găseească mărimea potrivită pentru urechea lor. Beats a transmis, conform informațiilor publicate de către Macrumors, că a măsurat mii de urechi pentru a putea modela digital vârfurile moi ale aripilor.

Pe website-ul oficial al companiei, perechea de căști va putea fi achiziționată la prețul de 200 de dolari, iar precomenzile vor începe să fie acceptate începând cu data de 24 ianuarie.

article img
Sursa foto: beatsbydre