Cum a reușit o Tesla să mineze Ethereum în valoare de 800 dolari

#Best buys
Ultima actualizare:

Piața criptomonedelor a explodat în ultima perioadă, acestea prezentându-se drept o alternativă inovativă a banilor fizici, într-un spațiu non-guvernamental și descentralizat. Așadar, fuga după criptomonede a luat cu asalt investitorii, iar mulți dintre ei s-au gândit și la alte forme mai neconvenționale pentru a mina Ethereum. 

elon musk tesla jpg

Potrivit proprietarului unui Tesla Model 3 din 2018, Siraj Raval, acesta a extras până la 800 de dolari pe lună în Ethereum prin intermediul mașinii sale electrice, modificată special pentru asta. În mod similar, Chris Allessi, proprietarul unui Tesla Model S, a legat un Bitmain Antminer S9 la sistemul electric al mașinii sale pentru a extrage Bitcoin, cea mai celebră și folosită criptomonedă, transmite News Bitcoin.

Potrivit lui Siraj Raval, el a conectat unități de procesare grafică (plăci video) la autovehiculul său, Tesla Model 3 din 2018, pentru a extrage criptomonede folosindu-se de mașina sa. În timp ce modificarea sistemului Tesla îi anulează garanția, Raval a subliniat că „merită” și, de asemenea, susține că a încasat peste 800 de dolari pe lună în Ethereum, în timpul maximelor monedei de anul trecut.

De asemena, conform dealerului de mașini electrice de ultimă generație, din Wisconsin, Chris Allessi a început să facă același lucru în 2018. Allessi încearcă de foarte mult timp astfel de idei. Pentru a face publică rețeaua sa și pentru a ajuta mai multe persoane, și-a deschis propriul canal de YouTube numit K-Man Auto unde lucrează la autovehiculele electrice pentru a le personaliza. „Îmi place electricitatea. Îmi place să fac zapping, să construim. Îmi dai un motor electric, eu îți dau un produs finit”, a declarat Allessi pentru CNBC, pe 8 ianuarie.

În același timp, acesta susține că a folosit două mașinării pentru a ajunge la acest produs finit. Un invertor de putere și un Bitmain Antminer S9. Acesta le-a legat direct la bateria unui Tesla Model S pentru a extrage Bitcoin. Mai mult, Allessi mai raportează că folosește firmware-ul intern al Tesla pentru a extrage active criptografice precum Monero.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net