Apple Watch 8: cel mai inteligent ceas vine cu funcții revoluționare. Cum o să arate

#Best buys
Ultima actualizare:

Informațiile privind viitorul Apple Watch 8 au acaparat internetul, iar tot mai multe surse considerate de încredere au început să prezinte detalii despre designul, dar și mai multe funcționalități ale ceasului inteligent dezvoltat de gigantul american, în care se numără și măsurarea nivelului de glucoză din sânge.

Apple Watch. Sursa foto: Apple.com
Apple Watch. Sursa foto: Apple.com

WristID, nivel de securitate suplimentară pentru utilizatori

Zvonurile indică că viitorul smartwatch dezvoltat de către Apple va vedea lumina zilei de-abia spre final de 2022. Chiar și așa, capabilitățile și designul ceasurilor Watch Series 7 și Watch Series 6 se vor regăsi în componeța viitorului smartwatch. Recent, Apple a dezvoltat un brevet care are în spate tehnologia de detectare și măsurare a nivelului de glucoză din sânge, arată publicația MacRumors

De asemenea, printre brevetele dezvoltate de către Apple se numără și un WristID, un sistem de protecție destinată ceasurilor inteligente ce vor permite utilizatorilor să-și deblocheze smartwatchul prin intermediul propriei pieli de la încheietură. Această schimbare este una importantă, deoarece problemele legate de intimitate au fost tot mai frecvente în rândul companiilor dezvoltatoare de tehnologiei, printre care se numără și Facebook sau Google. Apple a luat mai multe măsuri pentru a combate preluarea de date, dar și securitatea dispozitivelor din gama proprie, dezvoltând FaceID pentru telefoanele de ultimă generație, iPhone.

De altfel, vor fi schimbări și de design: ecranul va fi, cel mai probabil, asemănător cu Apple Watch Series 7, însă Apple Watch Series 8 va avea două difuzoare, cu decupaje pentru difuzor și microfon, cu ecranul format, cel mai probabil din capacul de sticlă și rotunjit în capete.

Apple Watch 8, disponibil din  luna septembrie

În ciuda zvonurilor care au circulat pe internet, Mark Gurman de la publicația Bloomberg, apreciat la nivel internațional pentru abordarea planurilor de producție a Apple, a transmis informații privind zvonurile despre senzorul de glucoză în cel mai recent buletin informativ. Din păcate, din cauza reglementărilor necesare, dar și din cauza tehnologiei ce mai are nevoie de câteva ajustări, senzorul nu va vedea lumina zilei anul acesta, conform Pocketlint.

Cât despre data de lansare și preț, ne putem aștepta la un preț asemănător al celorlalte ceasuri inteligente dezvoltate de către Apple. Așadar, un preț de pornire pentru Statele Unite ar fi de 399 de dolari, cu o dată de lansare estimativă pentru luna septembrie a anului acesta.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net