Apple Watch 8: cel mai inteligent ceas vine cu func╚Ťii revolu╚Ťionare. Cum o s─â arate

#Best buys 21 ianuarie 2022

Informa╚Ťiile privind viitorul Apple Watch 8 au acaparat internetul, iar tot mai multe surse considerate de ├«ncredere au ├«nceput s─â prezinte detalii despre designul, dar ╚Öi mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi ale ceasului inteligent dezvoltat de gigantul american, ├«n care se num─âr─â ╚Öi m─âsurarea nivelului de glucoz─â din s├ónge.

image
Apple Watch. Sursa foto: Apple.com

WristID, nivel de securitate suplimentar─â pentru utilizatori

Zvonurile indic─â c─â viitorul smartwatch dezvoltat de c─âtre Apple va vedea lumina zilei de-abia spre final de 2022. Chiar ╚Öi a╚Öa, capabilit─â╚Ťile ╚Öi designul ceasurilor Watch Series 7 ╚Öi Watch Series 6 se vor reg─âsi ├«n compone╚Ťa viitorului smartwatch. Recent, Apple a dezvoltat un brevet care are ├«n spate tehnologia de detectare ╚Öi m─âsurare a nivelului de glucoz─â din s├ónge, arat─â publica╚Ťia MacRumors

De asemenea, printre brevetele dezvoltate de c─âtre Apple se num─âr─â ╚Öi un WristID, un sistem de protec╚Ťie destinat─â ceasurilor inteligente ce vor permite utilizatorilor s─â-╚Öi deblocheze smartwatchul prin intermediul propriei pieli de la ├«ncheietur─â. Aceast─â schimbare este una important─â, deoarece problemele legate de intimitate au fost tot mai frecvente ├«n r├óndul companiilor dezvoltatoare de tehnologiei, printre care se num─âr─â ╚Öi Facebook sau Google. Apple a luat mai multe m─âsuri pentru a combate preluarea de date, dar ╚Öi securitatea dispozitivelor din gama proprie, dezvolt├ónd FaceID pentru telefoanele de ultim─â genera╚Ťie, iPhone.

De altfel, vor fi schimb─âri ╚Öi de design: ecranul va fi, cel mai probabil, asem─ân─âtor cu Apple Watch Series 7, ├«ns─â Apple Watch Series 8 va avea dou─â difuzoare, cu decupaje pentru difuzor ╚Öi microfon, cu ecranul format, cel mai probabil din capacul de sticl─â ╚Öi rotunjit ├«n capete.

Apple Watch 8, disponibil din  luna septembrie

├Än ciuda zvonurilor care au circulat pe internet, Mark Gurman de la publica╚Ťia Bloomberg, apreciat la nivel interna╚Ťional pentru abordarea planurilor de produc╚Ťie a Apple, a transmis informa╚Ťii privind zvonurile despre senzorul de glucoz─â ├«n cel mai recent buletin informativ. Din p─âcate, din cauza reglement─ârilor necesare, dar ╚Öi din cauza tehnologiei ce mai are nevoie de c├óteva ajust─âri, senzorul nu va vedea lumina zilei anul acesta, conform Pocketlint.

C├ót despre data de lansare ╚Öi pre╚Ť, ne putem a╚Ötepta la un pre╚Ť asem─ân─âtor al celorlalte ceasuri inteligente dezvoltate de c─âtre Apple. A╚Öadar, un pre╚Ť de pornire pentru Statele Unite ar fi de 399 de dolari, cu o dat─â de lansare estimativ─â pentru luna septembrie a anului acesta.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg