Cât de uscate ies hainele de la o mașină cu uscător. Review complet Beko

#Best buys 18 ianuarie 2022

Ma╚Öina cu usc─âtor de haine este o salvare pentru multe gospodine. Dac─â nu dispui de usc─âtorie, balcon sau condi╚Ťii ├«n care s─â-╚Ťi usuci hainele, atunci ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor de rufe este ceea ce ai nevoie. Dar c├ót de uscate ies hainele din acest tip de ma╚Öin─â de sp─âlat? Haide╚Ťi s─â vedem plusuri ╚Öi minusuri, ├«n cazul ├«n care opta╚Ťi pentru genul acesta de aparat.

image

C├ót de uscate ies hainele de la o ma╚Öin─â cu usc─âtor. Review complet Beko 

Probabil multe gospodine se ├«ntreab─â dac─â o ma╚Öin─â de sp─âlat cu usc─âtor de rufe, mai exact 2 ├«n 1, este cu adev─ârat o investi╚Ťie care s─â merite. Pe l├óng─â pre╚Ťul diferit, pentru c─â ├«n cazul acestui aparat casnic, pre╚Ťul difer─â de la o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe normal─â la una cu usc─âtor. Un alt g├ónd care trece prin mintea tuturor este dac─â rufele ies uscate complet, par╚Ťial sau chiar mai trebuie puse la azv├óntat dup─â ce sunt cur─â╚Ťate/uscate de ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor.

Haide╚Ťi s─â v─â prezent─âm c├óteva avantaje ale acestui tip de produs, a╚Ötept─âm ╚Öi experien╚Ťele voastre ╚Öi v─â oferim ╚Öi un exemplu de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, cea de la Beko, care s-ar putea s─â aib─â c├óteva func╚Ťionalit─â╚Ťi cu care ve╚Ťi rezona.

 • Avantaje ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

1. Salvezi spa╚Ťiu - dac─â vrei s─â optezi pentru uscarea rufelor cu o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, 2 ├«n 1, este clar c─â vei reu╚Öi s─â salvezi foarte mult spa╚Ťiu, plus c─â toate func╚Ťionalit─â╚Ťile sunt ├«n acela╚Öi aparat, deci nu-╚Ťi vei bate capul prea mult. Altfel, cealalt─â variant─â ar fi s─â ├«╚Ťi iei un usc─âtor de rufe, care ├«n dimensiuni este tot la fel de mare c├ót o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor. 

2. Scapi de grija rufelor ude din ma╚Öin─â - cu to╚Ťii ducem vie╚Ťi agitate, mereu pe grab─â, iar faptul c─â trebuie s─â st─âm l├óng─â ma╚Öina de sp─âlat rufe, s─â a╚Ötept─âm finalul programului, dup─â care s─â lu─âm rufele ╚Öi s─â le punem la uscat pentru mul╚Ťi este pierdere de timp ╚Öi un stres inutil. Cu ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor ai sc─âpat din start de aceast─â problem─â. Po╚Ťi pleca la serviciu sau oriunde ai treab─â, fixezi programul de sp─âlare/uscare ╚Öi ├«╚Ťi po╚Ťi rezolva treburile lini╚Ötit. C├ónd ajungi acas─â, rufele tale vor fi ╚Öi sp─âlate, ╚Öi uscate.

3. Rufele pot ie╚Öi aproape c─âlcate - sunt ma╚Öini de sp─âlat care au func╚Ťii precum cea de c─âlcat. Mai exact, rufele ies apretate, iar de multe ori po╚Ťi s─â le ├«mbraci direct scoase din ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor.

4. Rufele ies, de cele mai multe ori, uscate complet - ├«ntrebarea de pe buzele tuturor este c├ót de uscate ies rufele din ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor? Probabil foarte multe persoane nu cump─âr─â genul acesta de aparat tocmai din team─â ca nu cumva rufele s─â nu fie uscate ╚Öi s─â fie nevoi╚Ťi s─â le mai pun─â la uscat ceva timp. Ei bine, ma╚Öinile cu usc─âtor sunt foarte utile, ├«ns─â trebuie s─â ╚Ťinem cont ╚Öi de cantitatea rufelor b─âgate ├«n ma╚Öina de sp─âlat. Dac─â introduce╚Ťi prea multe haine, atunci riscul ca acestea s─â nu se usuce integral exist─â. De ce? Pentru c─â ma╚Öina este suprasolicitat─â, iar cuv─â arhiplin─â, motiv pentru care nu poate func╚Ťiona la parametrii optimi. 

 • Dezavantaje ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

1. Ca la orice produs, sunt ╚Öi dezavantaje ├«n folosirea ma╚Öinii de sp─âlat cu usc─âtor. Din fericire, dezavantajele sunt pu╚Ťine ╚Öi u╚Öor nesemnificative, dar trebuie amintite. A╚Öadar, timpul de a╚Öteptare este un factor important. Sunt ma╚Öini de sp─âlat rufe care au ╚Öi timp de sp─âlat/uscat de p├ón─â ├«n 6 ore. Exist─â ╚Öi o solu╚Ťie salvatoare de la Beko, care dispune de func╚Ťia de sp─âlare/uscare pe un timp minim de 3 ore 38 min

2. Consum─â mai mult curent - nu a╚Ö putea s─â estimez un consum de energie electric─â ├«n timpul folosirii ma╚Öinii de sp─âlat rufe cu usc─âtor, ├«ns─â cert este o diferen╚Ť─â de consum, av├ónd ├«n vedere timpul de func╚Ťionare ├«n cazul opta╚Ťi ╚Öi pentu uscarea rufelor. Pentru sp─âlare, ├«n general, se folosesc programe scurte, de maxim 30 de minute, cu extindere la o or─â ╚Öi un pic. Timpul se dubleaz─â ├«n cazul ├«n care opta╚Ťi ╚Öi pentru uscare, cu cel pu╚Ťin 2 ore, ├«ntr-un caz fericit ca cel al ma╚Öinii cu usc─âtor Beko HTV 8716 X0.

Ce trebuie s─â ave╚Ťi ├«n vedere dac─â v─â cump─âra╚Ťi o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

Ave╚Ťi grij─â ca ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor s─â fie dup─â nevoile voastre. Slim sau standard, cu ├«ncastrare normal─â, clasa energetic─â este foarte important─â, pentru c─â stabile╚Öte ╚Öi consumul de energie, pentru c├óte persoane po╚Ťi folosi ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor, mai exact cantitatea de rufe pe car o po╚Ťi sp─âla/usca, nivelul de zgomot,  dimensiunile, ce tip de materiale po╚Ťi sp─âla/usca, c├óte func╚Ťii are ╚Öi programe de sp─âlare. 

De exemplu, ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor de pe Emag o pute╚Ťi achiziona la un pre╚Ť minim de 2.209 lei, este ├«nc─âp─âtoare, nivelul de zgomot este acceptabil, spre silen╚Ťios ╚Öi este potrivit─â pentru o familie.

image

Modelul de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor Beko HTV 8716 X0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 rpm, Clasa C, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, Hygiene+ Wash&Dry, Steam Cure, Alb - are ca func╚Ťii

 • Bluetooth
 • Child Lock
 • DrumClean+
 • Fast+
 • Time Delay
 • Prewash
 • Sistem automat de reglare al consumului de apa
 • Remote Control
 • AntiCrease
 • Motor inverter
 • Blocare acces interfa╚Ť─â
 • Sistem electronic de control al balansului

Beko aduce ca tehnologii ├«n modelul prezentat de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor: Silent Tech, Aquawave, Bluetooth, HomeWhiz, SteamCure, MotornPro Smart Inverter.

Ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor are 15 programe, dintre care 13 de sp─âlare ╚Öi dou─â de uscare. Bumbac, Sintetice, Rinse, Down Wear, ShirtsSpin + DrainWoollens/Hand WashWash & WearWash&DryÔäó 5kg, Hygiene+ Wash&DryEco 40-60, Xpress/Super Xpress, Downloaded Cycle.

Dac─â sunte╚Ťi intersa╚Ťi de acest tip de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, beneficiile pe care vi le aduce, dar ╚Öi experien╚Ťelor altor oameni, intra╚Ťi pe eMAG pentru informare complet─â.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg