Cât de uscate ies hainele de la o mașină cu uscător. Review complet Beko

#Best buys

Ma╚Öina cu usc─âtor de haine este o salvare pentru multe gospodine. Dac─â nu dispui de usc─âtorie, balcon sau condi╚Ťii ├«n care s─â-╚Ťi usuci hainele, atunci ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor de rufe este ceea ce ai nevoie. Dar c├ót de uscate ies hainele din acest tip de ma╚Öin─â de sp─âlat? Haide╚Ťi s─â vedem plusuri ╚Öi minusuri, ├«n cazul ├«n care opta╚Ťi pentru genul acesta de aparat.

image

C├ót de uscate ies hainele de la o ma╚Öin─â cu usc─âtor. Review complet Beko 

Probabil multe gospodine se ├«ntreab─â dac─â o ma╚Öin─â de sp─âlat cu usc─âtor de rufe, mai exact 2 ├«n 1, este cu adev─ârat o investi╚Ťie care s─â merite. Pe l├óng─â pre╚Ťul diferit, pentru c─â ├«n cazul acestui aparat casnic, pre╚Ťul difer─â de la o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe normal─â la una cu usc─âtor. Un alt g├ónd care trece prin mintea tuturor este dac─â rufele ies uscate complet, par╚Ťial sau chiar mai trebuie puse la azv├óntat dup─â ce sunt cur─â╚Ťate/uscate de ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor.

Haide╚Ťi s─â v─â prezent─âm c├óteva avantaje ale acestui tip de produs, a╚Ötept─âm ╚Öi experien╚Ťele voastre ╚Öi v─â oferim ╚Öi un exemplu de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, cea de la Beko, care s-ar putea s─â aib─â c├óteva func╚Ťionalit─â╚Ťi cu care ve╚Ťi rezona.

 • Avantaje ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

1. Salvezi spa╚Ťiu - dac─â vrei s─â optezi pentru uscarea rufelor cu o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, 2 ├«n 1, este clar c─â vei reu╚Öi s─â salvezi foarte mult spa╚Ťiu, plus c─â toate func╚Ťionalit─â╚Ťile sunt ├«n acela╚Öi aparat, deci nu-╚Ťi vei bate capul prea mult. Altfel, cealalt─â variant─â ar fi s─â ├«╚Ťi iei un usc─âtor de rufe, care ├«n dimensiuni este tot la fel de mare c├ót o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor. 

2. Scapi de grija rufelor ude din ma╚Öin─â - cu to╚Ťii ducem vie╚Ťi agitate, mereu pe grab─â, iar faptul c─â trebuie s─â st─âm l├óng─â ma╚Öina de sp─âlat rufe, s─â a╚Ötept─âm finalul programului, dup─â care s─â lu─âm rufele ╚Öi s─â le punem la uscat pentru mul╚Ťi este pierdere de timp ╚Öi un stres inutil. Cu ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor ai sc─âpat din start de aceast─â problem─â. Po╚Ťi pleca la serviciu sau oriunde ai treab─â, fixezi programul de sp─âlare/uscare ╚Öi ├«╚Ťi po╚Ťi rezolva treburile lini╚Ötit. C├ónd ajungi acas─â, rufele tale vor fi ╚Öi sp─âlate, ╚Öi uscate.

3. Rufele pot ie╚Öi aproape c─âlcate - sunt ma╚Öini de sp─âlat care au func╚Ťii precum cea de c─âlcat. Mai exact, rufele ies apretate, iar de multe ori po╚Ťi s─â le ├«mbraci direct scoase din ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor.

4. Rufele ies, de cele mai multe ori, uscate complet - ├«ntrebarea de pe buzele tuturor este c├ót de uscate ies rufele din ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor? Probabil foarte multe persoane nu cump─âr─â genul acesta de aparat tocmai din team─â ca nu cumva rufele s─â nu fie uscate ╚Öi s─â fie nevoi╚Ťi s─â le mai pun─â la uscat ceva timp. Ei bine, ma╚Öinile cu usc─âtor sunt foarte utile, ├«ns─â trebuie s─â ╚Ťinem cont ╚Öi de cantitatea rufelor b─âgate ├«n ma╚Öina de sp─âlat. Dac─â introduce╚Ťi prea multe haine, atunci riscul ca acestea s─â nu se usuce integral exist─â. De ce? Pentru c─â ma╚Öina este suprasolicitat─â, iar cuv─â arhiplin─â, motiv pentru care nu poate func╚Ťiona la parametrii optimi. 

 • Dezavantaje ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

1. Ca la orice produs, sunt ╚Öi dezavantaje ├«n folosirea ma╚Öinii de sp─âlat cu usc─âtor. Din fericire, dezavantajele sunt pu╚Ťine ╚Öi u╚Öor nesemnificative, dar trebuie amintite. A╚Öadar, timpul de a╚Öteptare este un factor important. Sunt ma╚Öini de sp─âlat rufe care au ╚Öi timp de sp─âlat/uscat de p├ón─â ├«n 6 ore. Exist─â ╚Öi o solu╚Ťie salvatoare de la Beko, care dispune de func╚Ťia de sp─âlare/uscare pe un timp minim de 3 ore 38 min

2. Consum─â mai mult curent - nu a╚Ö putea s─â estimez un consum de energie electric─â ├«n timpul folosirii ma╚Öinii de sp─âlat rufe cu usc─âtor, ├«ns─â cert este o diferen╚Ť─â de consum, av├ónd ├«n vedere timpul de func╚Ťionare ├«n cazul opta╚Ťi ╚Öi pentu uscarea rufelor. Pentru sp─âlare, ├«n general, se folosesc programe scurte, de maxim 30 de minute, cu extindere la o or─â ╚Öi un pic. Timpul se dubleaz─â ├«n cazul ├«n care opta╚Ťi ╚Öi pentru uscare, cu cel pu╚Ťin 2 ore, ├«ntr-un caz fericit ca cel al ma╚Öinii cu usc─âtor Beko HTV 8716 X0.

Ce trebuie s─â ave╚Ťi ├«n vedere dac─â v─â cump─âra╚Ťi o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor

Ave╚Ťi grij─â ca ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor s─â fie dup─â nevoile voastre. Slim sau standard, cu ├«ncastrare normal─â, clasa energetic─â este foarte important─â, pentru c─â stabile╚Öte ╚Öi consumul de energie, pentru c├óte persoane po╚Ťi folosi ma╚Öina de sp─âlat cu usc─âtor, mai exact cantitatea de rufe pe car o po╚Ťi sp─âla/usca, nivelul de zgomot,  dimensiunile, ce tip de materiale po╚Ťi sp─âla/usca, c├óte func╚Ťii are ╚Öi programe de sp─âlare. 

De exemplu, ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor de pe Emag o pute╚Ťi achiziona la un pre╚Ť minim de 2.209 lei, este ├«nc─âp─âtoare, nivelul de zgomot este acceptabil, spre silen╚Ťios ╚Öi este potrivit─â pentru o familie.

image

Modelul de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor Beko HTV 8716 X0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 rpm, Clasa C, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, Hygiene+ Wash&Dry, Steam Cure, Alb - are ca func╚Ťii

 • Bluetooth
 • Child Lock
 • DrumClean+
 • Fast+
 • Time Delay
 • Prewash
 • Sistem automat de reglare al consumului de apa
 • Remote Control
 • AntiCrease
 • Motor inverter
 • Blocare acces interfa╚Ť─â
 • Sistem electronic de control al balansului

Beko aduce ca tehnologii ├«n modelul prezentat de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor: Silent Tech, Aquawave, Bluetooth, HomeWhiz, SteamCure, MotornPro Smart Inverter.

Ma╚Öina de sp─âlat rufe cu usc─âtor are 15 programe, dintre care 13 de sp─âlare ╚Öi dou─â de uscare. Bumbac, Sintetice, Rinse, Down Wear, ShirtsSpin + DrainWoollens/Hand WashWash & WearWash&DryÔäó 5kg, Hygiene+ Wash&DryEco 40-60, Xpress/Super Xpress, Downloaded Cycle.

Dac─â sunte╚Ťi intersa╚Ťi de acest tip de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu usc─âtor, beneficiile pe care vi le aduce, dar ╚Öi experien╚Ťelor altor oameni, intra╚Ťi pe eMAG pentru informare complet─â.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1  Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg