Cât de uscate ies hainele de la o mașină cu uscător. Review complet Beko

#Best buys
Ultima actualizare:

Mașina cu uscător de haine este o salvare pentru multe gospodine. Dacă nu dispui de uscătorie, balcon sau condiții în care să-ți usuci hainele, atunci mașina de spălat cu uscător de rufe este ceea ce ai nevoie. Dar cât de uscate ies hainele din acest tip de mașină de spălat? Haideți să vedem plusuri și minusuri, în cazul în care optați pentru genul acesta de aparat.

image

Cât de uscate ies hainele de la o mașină cu uscător. Review complet Beko 

Probabil multe gospodine se întreabă dacă o mașină de spălat cu uscător de rufe, mai exact 2 în 1, este cu adevărat o investiție care să merite. Pe lângă prețul diferit, pentru că în cazul acestui aparat casnic, prețul diferă de la o mașină de spălat rufe normală la una cu uscător. Un alt gând care trece prin mintea tuturor este dacă rufele ies uscate complet, parțial sau chiar mai trebuie puse la azvântat după ce sunt curățate/uscate de mașina de spălat cu uscător.

Haideți să vă prezentăm câteva avantaje ale acestui tip de produs, așteptăm și experiențele voastre și vă oferim și un exemplu de mașină de spălat rufe cu uscător, cea de la Beko, care s-ar putea să aibă câteva funcționalități cu care veți rezona.

  • Avantaje mașină de spălat rufe cu uscător

1. Salvezi spațiu - dacă vrei să optezi pentru uscarea rufelor cu o mașină de spălat rufe cu uscător, 2 în 1, este clar că vei reuși să salvezi foarte mult spațiu, plus că toate funcționalitățile sunt în același aparat, deci nu-ți vei bate capul prea mult. Altfel, cealaltă variantă ar fi să îți iei un uscător de rufe, care în dimensiuni este tot la fel de mare cât o mașină de spălat rufe cu uscător. 

2. Scapi de grija rufelor ude din mașină - cu toții ducem vieți agitate, mereu pe grabă, iar faptul că trebuie să stăm lângă mașina de spălat rufe, să așteptăm finalul programului, după care să luăm rufele și să le punem la uscat pentru mulți este pierdere de timp și un stres inutil. Cu mașina de spălat rufe cu uscător ai scăpat din start de această problemă. Poți pleca la serviciu sau oriunde ai treabă, fixezi programul de spălare/uscare și îți poți rezolva treburile liniștit. Când ajungi acasă, rufele tale vor fi și spălate, și uscate.

3. Rufele pot ieși aproape călcate - sunt mașini de spălat care au funcții precum cea de călcat. Mai exact, rufele ies apretate, iar de multe ori poți să le îmbraci direct scoase din mașina de spălat cu uscător.

4. Rufele ies, de cele mai multe ori, uscate complet - întrebarea de pe buzele tuturor este cât de uscate ies rufele din mașina de spălat cu uscător? Probabil foarte multe persoane nu cumpără genul acesta de aparat tocmai din teamă ca nu cumva rufele să nu fie uscate și să fie nevoiți să le mai pună la uscat ceva timp. Ei bine, mașinile cu uscător sunt foarte utile, însă trebuie să ținem cont și de cantitatea rufelor băgate în mașina de spălat. Dacă introduceți prea multe haine, atunci riscul ca acestea să nu se usuce integral există. De ce? Pentru că mașina este suprasolicitată, iar cuvă arhiplină, motiv pentru care nu poate funcționa la parametrii optimi. 

  • Dezavantaje mașină de spălat rufe cu uscător

1. Ca la orice produs, sunt și dezavantaje în folosirea mașinii de spălat cu uscător. Din fericire, dezavantajele sunt puține și ușor nesemnificative, dar trebuie amintite. Așadar, timpul de așteptare este un factor important. Sunt mașini de spălat rufe care au și timp de spălat/uscat de până în 6 ore. Există și o soluție salvatoare de la Beko, care dispune de funcția de spălare/uscare pe un timp minim de 3 ore 38 min

2. Consumă mai mult curent - nu aș putea să estimez un consum de energie electrică în timpul folosirii mașinii de spălat rufe cu uscător, însă cert este o diferență de consum, având în vedere timpul de funcționare în cazul optați și pentu uscarea rufelor. Pentru spălare, în general, se folosesc programe scurte, de maxim 30 de minute, cu extindere la o oră și un pic. Timpul se dublează în cazul în care optați și pentru uscare, cu cel puțin 2 ore, într-un caz fericit ca cel al mașinii cu uscător Beko HTV 8716 X0.

Ce trebuie să aveți în vedere dacă vă cumpărați o mașină de spălat rufe cu uscător

Aveți grijă ca mașina de spălat rufe cu uscător să fie după nevoile voastre. Slim sau standard, cu încastrare normală, clasa energetică este foarte importantă, pentru că stabilește și consumul de energie, pentru câte persoane poți folosi mașina de spălat cu uscător, mai exact cantitatea de rufe pe car o poți spăla/usca, nivelul de zgomot,  dimensiunile, ce tip de materiale poți spăla/usca, câte funcții are și programe de spălare. 

De exemplu, mașina de spălat rufe cu uscător de pe Emag o puteți achiziona la un preț minim de 2.209 lei, este încăpătoare, nivelul de zgomot este acceptabil, spre silențios și este potrivită pentru o familie.

image

Modelul de mașină de spălat rufe cu uscător Beko HTV 8716 X0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 rpm, Clasa C, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, Hygiene+ Wash&Dry, Steam Cure, Alb - are ca funcții

  • Bluetooth
  • Child Lock
  • DrumClean+
  • Fast+
  • Time Delay
  • Prewash
  • Sistem automat de reglare al consumului de apa
  • Remote Control
  • AntiCrease
  • Motor inverter
  • Blocare acces interfață
  • Sistem electronic de control al balansului

Beko aduce ca tehnologii în modelul prezentat de mașină de spălat rufe cu uscător: Silent Tech, Aquawave, Bluetooth, HomeWhiz, SteamCure, MotornPro Smart Inverter.

Mașina de spălat rufe cu uscător are 15 programe, dintre care 13 de spălare și două de uscare. Bumbac, Sintetice, Rinse, Down Wear, ShirtsSpin + DrainWoollens/Hand WashWash & WearWash&Dry™ 5kg, Hygiene+ Wash&DryEco 40-60, Xpress/Super Xpress, Downloaded Cycle.

Dacă sunteți intersați de acest tip de mașină de spălat rufe cu uscător, beneficiile pe care vi le aduce, dar și experiențelor altor oameni, intrați pe eMAG pentru informare completă.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net