Amenzi pentru rufele puse la uscat, la Constan┼úa! Dai 1.000 de lei dac─â ├«╚Ťi at├órni ├«mbr─âc─âmintea afar─â din cas─â

image
Const─ân╚Ťenii care ├«╚Öi mai at├órn─â rufele la uscat afar─â vor fi amenda╚Ťi Foto: adevarul.ro

Const─ân╚Ťenii ╚Öi turi╚Ötii ajun╚Öi pe litoralul rom├ónesc vor avea de respectat o nou─â regul─â! Nu mai au voie s─â-╚Öi pun─â la uscat rufele ├«n balcoanele deschise sau pe s├órme improvizate ├«n fa╚Ťa blocului. Dac─â nu, risc─â amenzi ustur─âtoare!

ÔÇŁScopul este acela de a avea un ora╚Ö civilizatÔÇŁ, spune purt─âtorul de cuv├ónt al Prim─âriei Constan╚Ťa, Alin Vintil─â. Conform noului regulament, cine ├«╚Öi scoate hainele la vedere risc─â o amend─â cuprins─â ├«ntre 500 ╚Öi 1.000 de lei, scrie observatornews.ro.

R─âm├óne de v─âzut dac─â turi╚Ötii vor fi ├«nc├ónta╚Ťi de aceste noi reguli, chiar dac─â ele sunt f─âcute pentru a ├«nfrumuse╚Ťa imaginea ora╚Öului. Cristian B─ârh─âlescu, manager agen┼úie de turism, este de p─ârere c─â: ÔÇŁSunt mul┼úi care vin la hotel ┼či ├«┼či mai pun prosopul pe balcon. Consider c─â poli┼úia are cu siguran┼ú─â cu mult mai multe de urm─ârit, de rezolvat, dec├ót s─â urm─âreasc─â dac─â ┼či-a l─âsat cineva rufele sau lenjeria personal─â at├órnat─â ├«n afara imobiluluiÔÇŁ.

Ce mai prevede noul regulament    

Prim─âria Constan╚Ťa a hot─âr├ót s─â-i amendeze ┼či pe cei care arunc─â h├órtii, sticle, resturi de ┼úig─âri sau coji de semin┼úe pe alei, peluze ┼či ├«n parcuri, tot cu sume cuprinse ├«ntre 500 ┼či 1.000 de lei. De asemnea, sunt vizate ╚Öi persoanele juridice, care vor risca amenzi cuprinse ├«ntre 1.500 de lei ╚Öi 2.500 de lei.

Prin acest nou Regulament, ÔÇŁadministra┼úia local─â propune interzicerea: P─âtrunderii f─âr─â drept sau/┼či r─âscolirea gunoiului din containere sau locuri special amenajate de c─âtre persoane fizice, ├«n scopul recuper─âri! unor obiecte, materiale reciclabile, h├órtii, resturi alimentare, etc. Scuipatul, aruncarea de h├órtii, sticle sau a oric─ârui tip de ambalaj sau resturi din acestea, resturi de ┼úig─âri, coji de semin┼úe sau a oric─âror resturi alimentare sau nealimentare, pe alei, peluze, ├«n parcuri, zone verzi, pe drumuri ┼či trotuare sau ├«n orice alt loc public sau privat de folosin┼ú─â comun─â, inclusiv ├«n mijloacele de transport ├«n comun. Sp─âlarea vehiculelor, a oric─âror bunuri sau obiecte pe drumuri sau ├«n alte locuri publice. Sp─âlarea vehiculelor pe propriet─â┼úile private dac─â se afecteaz─â ├«n vreun fel domeniul public sau propriet─â┼úile ├«nvecinate, inclusiv prin ├«mpr─â┼čtierea vaporilor de ap─â rezultat din sp─âlarea vehiculelor. ├Äntinsul fr├ónghiilor pentru uscarea rufelor pe exteriorul imobilelor. Cur─â┼úarea covoarelor pe domeniul public.ÔÇŁ, scrie adevarul.ro.   

Cite╚Öte ╚Öi: 

Scuipi pe strad─â? Ri┼či s─â fii amendat cu 1.000 de lei. ├Än ce ora┼č se ├«nt├ómpl─â asta

Legea compostului. De luna aceasta, se dau amenzi ustur─âtoare pentru arderea frunzelor. Ce faci cu resturile vegetale

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg