├Än sf├ór╚Öit! WhatsApp a anun╚Ťat un update a╚Öteptat de toat─â lumea

21 ianuarie 2022

Una dintre cele mai folosite aplica╚Ťii de mesagerie, WhatsApp, se preg─âte╚Öte s─â lanseze un nou update ce a fost a╚Öteptat de milioane de utilizatori, f─âc├óndu-se presiuni uria╚Öe asupra companiei pentru a implementa aceast─â func╚Ťiune.

whatsapp png

Un nou sistem, așteptat de toată lumea, va fi introdus

Dup─â foarte mult timp, WhatsApp ne va permite s─â transfer─âm arhiva conversa╚Ťiilor de pe Android pe sistemul de operare iOS ╚Öi vice-versa, sistem ce se afl─â deja ├«n perioada de testare, iar aceasta va urma s─â fie implementat─â mai t├órziu anul acesta.

Aplica╚Ťia de mesagerie va permite utilizatorilor Android ╚Öi iOS s─â-╚Öi transfere conversa╚Ťiile private prin intermediul unei update de software, prin intermediul unei actualiz─âri. P├ón─â acum, acest proces nu era posibil, chiar dac─â utilizatorul se ├«nregistra cu acela╚Öi num─âr de telefon.

├Än urma presiunilor exercitate de c─âtre utilizatori, procesul de transfer va fi mult mai simplu ╚Öi nu va avea loc prin intermediul aplica╚Ťiile ter╚Ťe, de la dezvoltatori necunoscu╚Ťi. Prin utilizarea aplica╚Ťiei oficiale ÔÇ×Move to iOSÔÇŁ, aceasta va facilita transferul de date ├«ntre cele dou─â platforme mobile. ├Äns─â, ├«n lipsa acestei aplica╚Ťii mobile, transferul de date nu va putea avea loc. Din fericire, aceast─â aplica╚Ťie este dezvoltat─â de c─âtre Meta ├«n colaborare cu Apple, iar riscul de a pierde datele private din conversa╚Ťii este minim. 

WhatsApp a evitat foarte mul╚Ťi ani s─â ofere un proces curat ╚Öi legit de a transfera arhiva de conversa╚Ťii ├«ntre cele dou─â, f─âr─â a da prea mult explica╚Ťii. Chiar ╚Öi a╚Öa, ├«n urma presiunii utilizatorilor, transferul va fi posibil prin intermediul unei simple aplica╚Ťii. Totu╚Öi, gigantul american nu a oferit informa╚Ťii cu privire la data de lansare ╚Öi perioada ├«n care sistemul va putea fi folosit de publicul larg, arat─â publica╚Ťia Android Authority.

WhatApp, aplica╚Ťia de mesagerie mobil─â achizi╚Ťionat─â de c─âtre Meta, este una dintre cele mai folosite la nivel mondial, bucur├óndu-se de ├«ncriptarea mesajelor, dar ╚Öi multe alte func╚Ťii pentru a favoriza intimitatea utilizatorului ╚Öi a informa╚Ťiilor cu caracter personal pe care acesta le furnizeaz─â prin intermediul mesajelor. ├Än acela╚Öi timp, aceasta este o modalitate conven╚Ťional─â de a transmite imagini video ╚Öi foto prin intermediul aplica╚Ťiei integrate de camer─â video.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg