Mark Zuckerberg, anun╚Ť important despre mesaje de pe WhatsApp. Cum le faci s─â dispar─â

7 decembrie 2021

Populara aplica┼úie de chat, folosit─â de 2 miliarde de utilizatori din peste 180 de ╚Ť─âri, lanseaz─â oficial func┼úia de ┼čtergere automat─â a mesajelor, pe care a testat-o ├«n ultimele luni. Iat─â ce presupune aceasta!

image
foto: Pixabay

WhatsApp lanseaz─â un upgrade pentru func┼úia Disappearing Messages, care poate fi acum folosit─â pentru ┼čtergerea automat─â a tuturor mesajelor, dup─â o anumit─â perioad─â de timp. Aceasta permite utilizatorului s─â aleag─â o anumit─â perioad─â de timp dup─â care mesajele s─â fie ┼čterse automat. Noua op┼úiune poate fi activat─â pentru toate mesajele individuale (nu mai trebuie activat─â individual pentru fiecare chat ├«n parte) ┼či ofer─â noi intervale de timp dup─â care s─â se realizeze ┼čtergerea. Dac─â p├ón─â acum ┼čtergerea automat─â se putea face doar dup─â ┼čapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta s─â aib─â loc ┼či dup─â 24 de ore sau 90 de zile. Noua op┼úiune poate fi activat─â de la Settings > Account > Privacy > Default message timer. Dup─â activare, func┼úia de ┼čtergere automat─â va afecta doar chat-urile noi ┼či nu va putea fi folosit─â ┼či pentru grupurile de discu┼úii.

image
Conversa╚Ťia pe care Mark Zuckerberg a avut-o cu so╚Ťia lui, pe Facebookfoto: Facebook

Mark Zuckerberg: ÔÇŁNu toate mesajele trebuie s─â r─âm├ón─â pentru totdeaunaÔÇŁ

Anun╚Ťul a fost f─âcut luni seara, chiar de c─âtre fondatorul Facebook (META), Mark Zuckerberg. ÔÇŁLans─âm ast─âzi o nou─â op╚Ťiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel ├«nc├ót ve╚Ťi putea face ca toate chaturile noi s─â dispar─â ├«n mod implicit dup─â 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie s─â r─âm├ón─â pentru totdeaunaÔÇŁ, a scris acesta. Mark Zuckerberg a exemplificat cu un printscreen al telefonului s─âu, ├«n timpul unei conversa╚Ťii cu so╚Ťia Priscilla.

Citește și:

Ce spune so┼úia lui Mark Zuckerberg despre hainele fondatorului Facebook ┼či care este, de fapt, ├«ngrijorarea ei

De ce au picat Facebook, WhatsApp ╚Öi Instagram. Ipoteza unui sabotaj din interior r─âm├óne posibil─â. Reac╚Ťia companiei

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png