Mark Zuckerberg, anunț important despre mesaje de pe WhatsApp. Cum le faci să dispară

Ultima actualizare:

Populara aplicaţie de chat, folosită de 2 miliarde de utilizatori din peste 180 de țări, lansează oficial funcţia de ştergere automată a mesajelor, pe care a testat-o în ultimele luni. Iată ce presupune aceasta!


    foto: Pixabay
foto: Pixabay

WhatsApp lansează un upgrade pentru funcţia Disappearing Messages, care poate fi acum folosită pentru ştergerea automată a tuturor mesajelor, după o anumită perioadă de timp. Aceasta permite utilizatorului să aleagă o anumită perioadă de timp după care mesajele să fie şterse automat. Noua opţiune poate fi activată pentru toate mesajele individuale (nu mai trebuie activată individual pentru fiecare chat în parte) şi oferă noi intervale de timp după care să se realizeze ştergerea. Dacă până acum ştergerea automată se putea face doar după şapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta să aibă loc şi după 24 de ore sau 90 de zile. Noua opţiune poate fi activată de la Settings > Account > Privacy > Default message timer. După activare, funcţia de ştergere automată va afecta doar chat-urile noi şi nu va putea fi folosită şi pentru grupurile de discuţii.


    Conversația pe care Mark Zuckerberg a avut-o cu soția lui, pe Facebookfoto: Facebook
Conversația pe care Mark Zuckerberg a avut-o cu soția lui, pe Facebookfoto: Facebook

Mark Zuckerberg: ”Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”

Anunțul a fost făcut luni seara, chiar de către fondatorul Facebook (META), Mark Zuckerberg. ”Lansăm astăzi o nouă opțiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel încât veți putea face ca toate chaturile noi să dispară în mod implicit după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”, a scris acesta. Mark Zuckerberg a exemplificat cu un printscreen al telefonului său, în timpul unei conversații cu soția Priscilla.

Citește și:

Ce spune soţia lui Mark Zuckerberg despre hainele fondatorului Facebook şi care este, de fapt, îngrijorarea ei

De ce au picat Facebook, WhatsApp și Instagram. Ipoteza unui sabotaj din interior rămâne posibilă. Reacția companiei

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net