Marica râde de Dinamo: "Mi-a făcut ofertă pe Whats-App!"

20 ianuarie 2016
image
Ciprian Marica e acuzat că a uitat de unde a plecat şi a trădat culorile alb şi roşu, dar fotbalistul spune că n-a fost dorit cu adevărat înapoi în Ştefan cel MareFoto Click!

Ciprian Marica s-a declarat dezamăgit de faptul că Dinamo, echipa care l-a format, a fost singura din Liga I care nu l-a dorit şi nu l-a ofertat înainte să ajungă la Steaua. A spus-o şi public, atrăgând o reacţie virulentă din partea lui Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo.

Boss-ul de la Ring a declarat că Marica minte şi că Dinamo i-a făcut o propunere decentă, doar că el a fost lacom şi a ales banii lui Gigi Becali. Acest război părea stins, dar pe fotbalist încă îl deranjează că şefii din "Groapă" încearcă să se justifice fanilor astfel şi a ieşit din nou pe contraatac. "Am fost jignit că sunt trădător, dar nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu, cu o seară înainte să semnez, iar a doua zi dimineaţă am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo. Respect clubul Dinamo, însă e lipsă totală de profesionalism. Lucrurile nu au fost serioase, a fost o ofertă de ochii lumii. Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul...Mă iertaţi. Este ruşinos", a spus Marica.

"Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu", e declaraţia lui Negoiţă care l-a scos din ţâţâni pe Marica.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg