WhatsApp pregătește o nouă platformă care-i va afecta pe utilizatorii Apple

Ultima actualizare:

După ce au venit presiuni din partea utilizatorilor, WhatsApp va lansa o aplicație disponibilă pentru toate versiunile de iPad existente. Această lansare vine în contextul în care iPad nu avea o aplicație proprie pentru WhatsApp, iar utilizatorii erau nevoiți să folosească WhatsApp Web pentru a folosi aplicația.

whatsapp png

„Oamenii își doresc o aplicație pentru iPad de mult timp.” a declarat Will Cathcart, șeful WhatsApp, într-o declarație pentru publicația The Verge.

WhatsApp iPad, o funcționalitate mult așteptată

La fel ca Instagram pentru iPad, o versiune de WhatsApp pentru tableta Apple a ocolit foarte mult timp utilizatorii, în ciuda faptului că este o funcție foarte solicitată. 

Și, deși Cathcart nu s-a angajat atât de departe încât să se angajeze să lanseze o versiune pentru iPad, comentariile sale sugerează că este posibil ca una să fie construită în viitorul apropiat, mai ales acum că WhatsApp a construit tehnologia de bază necesară pentru ca un astfel de client să poată fi folosit.

Datorită modului în care WhatsApp criptează mesajele, în trecut, acesta nu a putut să sincronizeze conversațiile de pe dispozitivele mobile, pe aplicația de desktop, așa cum funcționează majoritatea aplicațiilor de mesagerie. 

Deci, dacă aplicația WhatsApp de pe telefonul tău nu avea acces la internet, clientul desktop nu putea fi utilizat. Versiunea beta a suportului pentru mai multe dispozitive vă permite să vă sincronizați contul WhatsApp până la un număr de patru dispozitive conectate simultan, un proces care implică maparea identificatorilor de dispozitiv la o cheie de cont de pe serverele WhatsApp. Acum că există o astfel de tehnologie de sincronizare, există șanse mari ca aceasta să fie diponibilă pentru WhatsApp de pe iPad.

„Am lucrat mult la tehnologia pentru suportarea mai multor dispozitive. Aplicațiile noastre web și desktop au acum asta. Dacă am mai multe dispozitive pornite, pot să-mi opresc telefonul sau să-mi pierd conexiunea la rețea și să primesc în continuare mesaje pe desktop. Acest lucru ar fi foarte important pentru o aplicație pentru tabletă, pentru a putea folosi aplicația chiar dacă telefonul nu este pornit. Deci tehnologia de bază este acolo, o avem.”, a declarat Will Cathcart.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net