Cât de puternic va fi viitorul iPad Pro 2022

29 ianuarie 2022

Printre cele mai achizi╚Ťionate tablete din toate timpurile, iPad nu va pierde trendul ╚Öi va fi lansat, conform zvonurilor, cu un corp de sticl─â, ce va ajuta iPad Pro 2022 s─â ├«ncarce prin intermediul unui ├«nc─ârc─âtor wireless. 

apple jpg

ipad pro 2022, anun╚Ťat al─âturi de airpods pro 2

Chiar și așa, Mark Gurman de la Bloomberg a transmis că iPad Pro 2022 va avea doar o siglă din sticlă, iar posibilitatea ca spatele acestuia să fie format din sticlă e una foarte mică. Totuși, Apple a declarat că un spate din sticlă ar putea face tableta mult mai fragilă, dar, în schimb, au implementat o siglă mult mai mare care va fi alcătuită din sticlă, pentru a permite încărcarea wireless.

De asemenea, modelul de 11 inci va fi, de asemenea, actualizat de la tehnologia de afișare LCD la mini-LED, care este exclusivă pentru modelul de 12,9 inci, în prezent. Așadar, calitatea de afișaj a modelului de 11 inci va fi la același nivel cu cea de 12,9 inci. Prin această tehnologie, bateria tabletei se va descărca mult mai greu, iar culorile de pe aceasta vor fi de o calitate superioară.

Conform publica╚Ťiei Phone Arena, sursele acestora cred c─â noul iPad Pro 2022 va fi alimentat de un chipset M2, de nou─â genera╚Ťie, dezvoltat de c─âtre Apple. Acest procesor este dezvoltat pe o tehnologie de 3 nanometri, ce va permite ca procesorului s─â func╚Ťioneze cu 15% mai repede.

C├ót despre data de lansare, se a╚Öteapt─â ca iPad Pro 2022 s─â fie anun╚Ťat ├«n toamna acestui an. Chiar dac─â modelele anterioare au fost dezv─âluite ├«n prim─âvara anului ├«n curs, acesta s-ar putea s─â fie anun╚Ťat mai t├órziu, din cauza modific─ârilor pe partea de hardware pe care le va suporta tableta.

De asemenea, al─âturi de iPad Pro 2022 va fi anun╚Ťat ╚Öi AirPods Pro 2, o pereche de c─â╚Öti wireless a╚Öteptat─â de to╚Ťi utilizatorii ecosistemului Apple. Printre cele mai importante informa╚Ťii, Apple AirPods 2 va veni cu o actualizare de sistem ce va permite ca utilizatorul s─â se joace cu sistemul de noise cancellation.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png
landscape 2459981 1920 jpg
cub elena udrea png