Cât de puternic va fi viitorul iPad Pro 2022

Printre cele mai achiziționate tablete din toate timpurile, iPad nu va pierde trendul și va fi lansat, conform zvonurilor, cu un corp de sticlă, ce va ajuta iPad Pro 2022 să încarce prin intermediul unui încărcător wireless. 

apple jpg

ipad pro 2022, anunțat alături de airpods pro 2

Chiar și așa, Mark Gurman de la Bloomberg a transmis că iPad Pro 2022 va avea doar o siglă din sticlă, iar posibilitatea ca spatele acestuia să fie format din sticlă e una foarte mică. Totuși, Apple a declarat că un spate din sticlă ar putea face tableta mult mai fragilă, dar, în schimb, au implementat o siglă mult mai mare care va fi alcătuită din sticlă, pentru a permite încărcarea wireless.

De asemenea, modelul de 11 inci va fi, de asemenea, actualizat de la tehnologia de afișare LCD la mini-LED, care este exclusivă pentru modelul de 12,9 inci, în prezent. Așadar, calitatea de afișaj a modelului de 11 inci va fi la același nivel cu cea de 12,9 inci. Prin această tehnologie, bateria tabletei se va descărca mult mai greu, iar culorile de pe aceasta vor fi de o calitate superioară.

Conform publicației Phone Arena, sursele acestora cred că noul iPad Pro 2022 va fi alimentat de un chipset M2, de nouă generație, dezvoltat de către Apple. Acest procesor este dezvoltat pe o tehnologie de 3 nanometri, ce va permite ca procesorului să funcționeze cu 15% mai repede.

Cât despre data de lansare, se așteaptă ca iPad Pro 2022 să fie anunțat în toamna acestui an. Chiar dacă modelele anterioare au fost dezvăluite în primăvara anului în curs, acesta s-ar putea să fie anunțat mai târziu, din cauza modificărilor pe partea de hardware pe care le va suporta tableta.

De asemenea, alături de iPad Pro 2022 va fi anunțat și AirPods Pro 2, o pereche de căști wireless așteptată de toți utilizatorii ecosistemului Apple. Printre cele mai importante informații, Apple AirPods 2 va veni cu o actualizare de sistem ce va permite ca utilizatorul să se joace cu sistemul de noise cancellation.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net