Nu o să fii nevoit să mai zici „Ador” pe WhatsApp. Platforma introduce reacțiile cu emoji

Această funcție e disponibilă pe Facebook Messenger de foartem mulți ani. E incredibil, totuși, că această funcție de-abia acum ajunge și pe WhatsApp. Platforma va integra sistemul de a reacționa la mesaje.

image

Este o funcție foarte așteptată de toată lumea. Poate unele conversații sunt foarte seci, poate nu dorești să vorbești cu persoana respectivă sau vrei să dai un „seen” indirect. Într-un final, WhatsApp va introduce sistemul de reacționare cu emoji la mesajele pe care le trimiți sau primești.

„Ador” nu o să mai fie folosit în text

Utilizatorii WhatsApp au așteptat ani de zile această funcție. Zvonurile indică că WhatsApp îl dezvolta încă din septembrie 2021, dar cinci luni mai târziu, încă nu este disponibil în aplicațiile disponibile pe Apple Store sau Play Store. În acest moment, puteți reacționa la un mesaj cu un emoji în majoritatea aplicațiilor de mesagerie, inclusiv iMessage, Facebook Messenger, Slack și Telegram. 

După cum a observat WABetaInfo , reacțiile vor fi într-o viitoare versiune beta a WhatsApp pe iOS și Android. O imagine postată pe Twitter arată o versiune beta a WhatsApp pe iPhone cu emoji sub un mesaj.

Inițial, în septembrie, orice emoji putea fi ales ca reacție, dar în cea mai recentă versiune beta, aceasta a fost redusă la o selecție de doar șase - mai mult în conformitate cu alte aplicații de mesagerie. Acestea sunt:

  • Bravo / Felicitări
  • Love / Ador
  • Haha - prin intermediul unui emoji care râde cu lacrimi
  • Emoji surprins
  • Sad / Tristețe
  • Thank you / Mulțumesc

WhatsApp is readying message reactions (secured by end-to-end encryption) in a new upcoming update of WhatsApp beta for Android and iOS. 👍❤️😂😮😢🙏 pic.twitter.com/o9CMW6pnsN

— WABetaInfo (@WABetaInfo) February 2, 2022

Doar anumite persoane te vor putea vedea online

Dacă reacționați la un mesaj, iar persoana care l-a scris rulează o versiune mai veche de WhatsApp, va vedea un mesaj care îi spune că a primit o reacție și că trebuie să își actualizeze aplicația.

Asta nu e tot. Alte caracteristici sunt, de asemenea, în dezvoltare. Există o nouă comandă rapidă a stickerelor, care apar în partea stângă a unui cuvânt pe care îl tastați atunci când se potrivește cu un sticker. În plus, setările de confidențialitate sunt modificate pentru a include „Persoanele mele de contact, cu excepția...”, astfel încât, de exemplu, să permiteți tuturor să știe când ați fost ultima dată pe aplicație, cu excepția anumitor persoane.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net