Noua versiune WhatsApp a fost dezvăluită. Ce aduce nou aplicația

WhatsApp se pare că faci repezi pentru a ajunge în rândul platformelor dedicate companiilor, precum Zoom sau Microsoft Teams.

image

Noua actualizare, venită prin sistemul Google Play Beta, aduce versiunea 2.22.5.1 cu mai multe actualizări de tip „business”. Prin această actualizare, chat-urile vor oferi mai multe informații privind afacerile pe care le purtați.

Ce aduce Business Tools pentru WhatsApp?

Prin intermediul funcției „Directorul de afaceri”, utilizatorii pot să descopere companii ce se află în apropierea lor, iar prin trimiterea unui mesaj, utilizatorul va primi un mesaj de tip pop-up despre detaliile pe care compania le deține în mod public.

image

Totuși, acest sistem este în curs de dezvoltare și s-ar putea să aibă parte de mai multe modificări. Cât despre lansarea acesteia, ea este disponibilă testerilor ce au accesat Google Play Beta, însă ea este valabilă doar anumitor persoane, chiar dacă sunteți înregistrat.

Prin utilizarea butonului Business Tools, compania are acces la mai multe funcționalități ce au rolul de a oferi mai multe informații despre compania dumneavoastră, dar și opțiunea de a seta mesaje automate care se vor trimite în momentul în care clientul vă contactează prin WhatsApp. Așadar, dacă sistemul detectează cuvântul cheie stabilit, aplicația va oferi toate informațiile necesare. De exemplu, dacă stabilim cuvântul cheie „pantofi”, sistem o să ofere toate informațiile despre gama de pantofi pe care o comercializați în magazinul dumneavoastră fizic sau on-line, arată wabetainfo.

WhatsApp a prezentat din ce în ce mai multe actualizări în ultima vreme. După ce a părut că această aplicație a fost uitată, iar noile actualizări nu mai reprezintă interes, se pare că Meta a introdus din ce în ce mai multe funcționalități ce sunt disponibile și pe alte platforme deținute de această companie. În știri recente, WhatsApp va introduce noul sistem de reacții disponibil în Facebook Messenger, o adiție ce se află în dezvoltare încă din luna septembrie, dorită de toți utilizatorii, încă de la începuturile ei. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net