Noua versiune WhatsApp a fost dezv─âluit─â. Ce aduce nou aplica╚Ťia

WhatsApp se pare că faci repezi pentru a ajunge în rândul platformelor dedicate companiilor, precum Zoom sau Microsoft Teams.

image

Noua actualizare, venit─â prin sistemul Google Play Beta, aduce versiunea 2.22.5.1 cu mai multe actualiz─âri de tip ÔÇ×businessÔÇŁ. Prin aceast─â actualizare, chat-urile vor oferi mai multe informa╚Ťii privind afacerile pe care le purta╚Ťi.

Ce aduce Business Tools pentru WhatsApp?

Prin intermediul func╚Ťiei ÔÇ×Directorul de afaceriÔÇŁ, utilizatorii pot s─â descopere companii ce se afl─â ├«n apropierea lor, iar prin trimiterea unui mesaj, utilizatorul va primi un mesaj de tip pop-up despre detaliile pe care compania le de╚Ťine ├«n mod public.

image

Totu╚Öi, acest sistem este ├«n curs de dezvoltare ╚Öi s-ar putea s─â aib─â parte de mai multe modific─âri. C├ót despre lansarea acesteia, ea este disponibil─â testerilor ce au accesat Google Play Beta, ├«ns─â ea este valabil─â doar anumitor persoane, chiar dac─â sunte╚Ťi ├«nregistrat.

Prin utilizarea butonului Business Tools, compania are acces la mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi ce au rolul de a oferi mai multe informa╚Ťii despre compania dumneavoastr─â, dar ╚Öi op╚Ťiunea de a seta mesaje automate care se vor trimite ├«n momentul ├«n care clientul v─â contacteaz─â prin WhatsApp. A╚Öadar, dac─â sistemul detecteaz─â cuv├óntul cheie stabilit, aplica╚Ťia va oferi toate informa╚Ťiile necesare. De exemplu, dac─â stabilim cuv├óntul cheie ÔÇ×pantofiÔÇŁ, sistem o s─â ofere toate informa╚Ťiile despre gama de pantofi pe care o comercializa╚Ťi ├«n magazinul dumneavoastr─â fizic sau on-line, arat─â┬áwabetainfo.

WhatsApp a prezentat din ce ├«n ce mai multe┬áactualiz─âri┬á├«n ultima vreme. Dup─â ce a p─ârut c─â aceast─â aplica╚Ťie a fost uitat─â, iar noile actualiz─âri nu mai reprezint─â interes, se pare c─â Meta a introdus din ce ├«n ce mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi ce sunt disponibile ╚Öi pe alte platforme de╚Ťinute de aceast─â companie. ├Än ╚Ötiri recente,┬áWhatsApp┬áva introduce noul sistem de reac╚Ťii disponibil ├«n Facebook Messenger, o adi╚Ťie ce se afl─â ├«n dezvoltare ├«nc─â din luna septembrie, dorit─â de to╚Ťi utilizatorii, ├«nc─â de la ├«nceputurile ei.┬á

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg