WhatsApp va rezolva toate problemele întâlnite de utilizatori. Sondaje pentru comunități

Ultima actualizare:

WhatsApp va permite crearea de sondaje și lucrează la un tab dedicat comunităților. Este începutul unui lung șir de noi funcționalități care vor fi dezvoltate.

whatsapp down 799948 jpeg

WhatsApp nu s-a sfiit să experimenteze cu noi funcționalități în ultima vreme. Compania a testat mai multe funcții noi în ultimele luni, deoarece își propune să ajungă din urmă cu Telegram.

WhatsApp va introduce sistemul de sondaje direct în aplicație

După foarte mult timp, WhatsApp va da oportunitatea utilizatorilor să creeze sondaje pentru grupurilor lor de chat. 

Aceasta este doar una dintr-un mare șir de funcționalități ce urmează să ajungă pe platformă, mai ales după ce alte companii au reușit să întreacă platforma de socializare achiziționată de Meta.

După o perioadă în care WhatsApp nu a oferit multe lucruri pentru utilizatorii săi, se pare că noile schimbări ce vor ajunge pe platformă au rolul de a prinde din urmă competiția ce a reușit să aducă mai multe funcționalități dedicate construirii de comunități pe grupurile de chat. 

În cea mai nouă actualizare, WhatsApp le va permite utilizatorilor să aibă mai mult acces asupra funcțiilor esențiale pentru construirea de comunități. Mai pe scurt, platforma le va permite internauților să folosească crearea de sondaje direct în cadrul aplicației. 

Sondajele erau des folosite pe WhatsApp și pe alte platforme de socializare, dar mulți utilizatori se rezumau la platforme externe, precum Strawpoll, pentru a crea întrebări existențiale foarte importante pentru grupul lor de prieteni, de genul "Mâncăm la Mc sau la KFC azi?".

Pentru a arunca o privire asupra noii funcții, următorul ecran prezintă posibilitatea ca utilizatorul să adauge opțiuni sau să solicite opțiuni suplimentare în care membrii grupului pot vota. 

image

De asemenea, într-o altă captură de ecran furnizată de Wabetainfo, se pare că platforma va face mai multă curățenie pe ecranul principal. 

Alături de butoanele cu care ne-am obișnuit, se pare că unul nou își face apariția. Aparent, în fereastra respectivă se vor afla toate grupurile și comunitățile din care utilizatorul în cauză face parte. 

image

Aceasta versiune se află încă în stare incipientă, iar ea este disponibilă doar utilizatorilor testerii ce s-au înscris în programul beta de testare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net