WhatsApp va rezolva toate problemele ├«nt├ólnite de utilizatori. Sondaje pentru comunit─â╚Ťi

WhatsApp va permite crearea de sondaje ╚Öi lucreaz─â la un tab dedicat comunit─â╚Ťilor. Este ├«nceputul unui lung ╚Öir de noi func╚Ťionalit─â╚Ťi care vor fi dezvoltate.

whatsapp down 799948 jpeg

WhatsApp nu s-a sfiit s─â experimenteze cu noi func╚Ťionalit─â╚Ťi ├«n ultima vreme. Compania a testat mai multe func╚Ťii noi ├«n ultimele luni, deoarece ├«╚Öi propune s─â ajung─â din urm─â cu Telegram.

WhatsApp va introduce sistemul de sondaje direct ├«n aplica╚Ťie

Dup─â foarte mult timp, WhatsApp va da oportunitatea utilizatorilor s─â creeze sondaje pentru grupurilor lor de chat. 

Aceasta este doar una dintr-un mare ╚Öir de func╚Ťionalit─â╚Ťi ce urmeaz─â s─â ajung─â pe platform─â, mai ales dup─â ce alte companii au reu╚Öit s─â ├«ntreac─â platforma de socializare achizi╚Ťionat─â de Meta.

Dup─â o perioad─â ├«n care WhatsApp nu a oferit multe lucruri pentru utilizatorii s─âi, se pare c─â noile schimb─âri ce vor ajunge pe platform─â au rolul de a prinde din urm─â competi╚Ťia ce a reu╚Öit s─â aduc─â mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi dedicate construirii de comunit─â╚Ťi pe grupurile de chat. 

├Än cea mai nou─â actualizare, WhatsApp le va permite utilizatorilor s─â aib─â mai mult acces asupra func╚Ťiilor esen╚Ťiale pentru construirea de comunit─â╚Ťi. Mai pe scurt, platforma le va permite internau╚Ťilor s─â foloseasc─â crearea de sondaje direct ├«n cadrul aplica╚Ťiei. 

Sondajele erau des folosite pe WhatsApp ╚Öi pe alte platforme de socializare, dar mul╚Ťi utilizatori se rezumau la platforme externe, precum Strawpoll, pentru a crea ├«ntreb─âri existen╚Ťiale foarte importante pentru grupul lor de prieteni, de genul "M├ónc─âm la Mc sau la KFC azi?".

Pentru a arunca o privire asupra noii func╚Ťii, urm─âtorul ecran prezint─â posibilitatea ca utilizatorul s─â adauge op╚Ťiuni sau s─â solicite op╚Ťiuni suplimentare ├«n care membrii grupului pot vota. 

image

De asemenea, ├«ntr-o alt─â captur─â de ecran furnizat─â de Wabetainfo, se pare c─â platforma va face mai mult─â cur─â╚Ťenie pe ecranul principal. 

Al─âturi de butoanele cu care ne-am obi╚Önuit, se pare c─â unul nou ├«╚Öi face apari╚Ťia. Aparent, ├«n fereastra respectiv─â se vor afla toate grupurile ╚Öi comunit─â╚Ťile din care utilizatorul ├«n cauz─â face parte. 

image

Aceasta versiune se află încă în stare incipientă, iar ea este disponibilă doar utilizatorilor testerii ce s-au înscris în programul beta de testare.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG