Iat─â cum se sparg conturile de Instagram ├«n 2022! Mesajul care s─â ├«╚Ťi dea de g├óndit

Hackerii ce au profitat de neaten╚Ťia utlizatorilor au reu╚Öit, printr-o metod─â simpl─â, s─â sparg─â mii de conturi de Instagram.

instagram jpeg
Conturi de Instagram afectate de atacurile hackerilor

O metod─â ce nu necesit─â nici m─âcar interac╚Ťiune din partea utilizatorilor este folosit─â de hackeri, pentru a pune st─âp├ónire pe conturile private de Instagram ╚Öi Whatspp.

Cum procedează în cazul conturilor de Instagram

Pentru ca atacul să aibă rată de succes mai mare, hackerii se folosesc, în cazul Instagramului, de conturi deja sparte, pentru a trimite mesaje prietenilor apropiaţi contului spart.

Cite╚Öte ╚Öi┬áCele mai haioase imagini cu c─â╚Ťei "plictisi╚Ťi" ├«n izolare. St─âp├ónii ╚Öi-au pus m├óinile ├«n cap

Invoc├ónd o nou─â politic─â Instagram pentru resetarea parolei ┼či printr-o alur─â foarte prietenoas─â atavatorii ├«i roag─â s─â le trimit─â link-ul primit prin sms din partea celor de la Instagram.

Imediat dup─â ce-l primesc, hackerii vor reseta parol─â la cont, vor schimb─â num─ârul de telefon ┼či adresa de email asociat─â acestuia, f─âc├ónd recuperarea acestuia dificil─â, conform adevarul.ro.

ÔÇ×Dup─â ce contul a fost furat, hackerul ├«l va folosi pentru a fura alte conturi, ca mai apoi s─â fraudeze prin diferite metode - investi┼úii fictive, atacuri phishing, etc - ceilal┼úi utilizatoriÔÇŁ, a explicat, pentru Adev─ârul, Dan Bu┼čtean,┬áspecialist cyber-security al firmei or─âdene Helion Group.┬á

Aplicatia Whatsapp, pe lista hackerilor

┬á O vulnerabilitate de securitate ├«n aplica╚Ťia WhatsApp avea s─â permit─â hackerilor s─â instaleze programe spion pe smartphone-uri. Lucrul ce a uimit mai mult a fost faptul c─â nu era necesar─â nicio interac┼úiune a utilizatorului. Potrivit lui Bu┼čtean, administratorii Whatsapp au descoperit c─â vulnerabilitatea este exploatat─â prin trimiterea de coduri r─âu inten┼úionate c─âtre diferite numere de telefon, ce erau, ├«ns─â, vizate.

stanga
dreapta
escroc cibernetic din fata calculatorului jpeg
spionaj cibernetic jpeg

Hackerii pot exploata vulnerabilitatea folosind func┼úia de apelare WhatsApp pentru a apela telefonul mobil al unui utilizator ┼či apoi instaleaz─â software de supraveghere pe dispozitiv. ┬á

ÔÇ×Vulnerabilitatea a fost exploatat─â pentru a furniza software-ul spion mobil Pegasus dezvoltat de compania israelian─â NSO Group pentru a selecta ┼úinte. ÔÇ×A┼č vrea s─â subliniez importan┼úa instal─ârii regulate a actualiz─ârilor, dar ar trebui s─â fie ┼či un memento pentru cei a c─âror via┼ú─â depinde de comunic─âri secrete c─â trebuie s─â-┼či aleag─â setul de instrumente cu precau┼úie extrem─â. Nu este suficient s─â te bazezi doar pe o singur─â solu┼úie de comunica┼úii sigure pe un singur dispozitiv", spune Bu┼čtean.┬á

Cite╚Öte ╚Öi┬áCele mai haioase imagini cu c─â╚Ťei "plictisi╚Ťi" ├«n izolare. St─âp├ónii ╚Öi-au pus m├óinile ├«n cap

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png
pexels polina tankilevitch 3905874 jpg