Zuckerberg face modific─âri! ├Än ce condi╚Ťii nu mai ai voie s─â folose╚Öti Instagram

4 mai 2022

Mark Zuckerberg are nevoie de mai multe date din partea ta! Platforma Instagram a ├«nceput s─â for╚Ťeze utilizatorii s─â-╚Öi introduc─â data na╚Öterii, ├«nainte de a li se permite s─â foloseasc─â aplica╚Ťia. 

instagram social media jpg
Instagram le va permite accesul doar persoanelor peste 13 ani

Schimbarea vine la peste opt luni dup─â ce Instagram ╚Öi-a anun╚Ťat planurile de a face verificarea v├órstei obligatorie pe platform─â, iar, ulterior, a ├«nceput s─â le solicite utilizatorilor s─â-╚Öi completeze detaliile personale cu data de na╚Ötere. Scopul principal al actualiz─ârii este de a restric╚Ťiona accesul copiilor sub 13 ani.

Instagram, accesibil doar pentru persoanele peste 13 ani

 De asemenea, Instagram va putea folosi data de na╚Ötere dat─â pentru a oferi reclame mai bine direc╚Ťionate utilizatorilor.

Cite╚Öte ╚Öi Lux ╚Öi opulen╚Ť─â pe Instagram. Noua func╚Ťie care-╚Ťi permite s─â ie╚Öi ├«n v─âzul tuturor

Pentru a ob╚Ťine data na╚Öterii, Instagram afi╚Öeaz─â un ecran ├«nainte de a permite accesul la con╚Ťinutul s─âu. Platforma le cere utilizatorilor s─â introduc─â data na╚Öterii ╚Öi nu are o op╚Ťiune de ocolire a acestei ferestre. 

ÔÇ×├Änainte de a putea continua s─â utiliza╚Ťi Instagram, trebuie s─â v─â furniza╚Ťi ziua de na╚Ötere, chiar dac─â acest cont este pentru o afacere sau un animal de companieÔÇŁ, se arat─â ├«n mesajul afi╚Öat pe homepage.

 ÔÇ×Acest lucru ne ajut─â s─â protej─âm tinerii din comunitatea noastr─â. De asemenea, vom folosi ziua ta de na╚Ötere pentru a-╚Ťi personaliza experien╚Ťa, inclusiv reclamele. Nu va face parte din profilul t─âu public.ÔÇŁ

Noua mișcare a Instagram, motiv de indignare

Mai mul╚Ťi utilizatori care nu ╚Öi-au furnizat ├«nc─â data na╚Öterii pe Instagram au ├«nceput s─â primeasc─â noul prompt. C├ó╚Ťiva dintre ei au apelat la Twitter ╚Öi s-au pl├óns de mi╚Öcarea prin care re┼úeaua social─â ├«ncearc─â s─â le ob╚Ťin─â data na╚Öterii.

Vezi ╚Öi Noua ╚Ťeap─â care circul─â pe Instagram. Chiar ai c├ó╚Ötigat un telefon de la ei?

Instagram a ├«nceput, ini╚Ťial, s─â solicite verificarea v├órstei ca o caracteristic─â op╚Ťional─â ├«n 2019. Platforma a f─âcut obligatorie, de-abia anul trecut, furnizarea de detalii despre data na╚Öterii ╚Öi a anun╚Ťat lansarea de solicit─âri pentru a le permite utilizatorilor s─â completeze informa╚Ťiile ├«n timpul examin─ârii fotografiilor ╚Öi videoclipurilor din feedul lor. 

Cu toate acestea, p├ón─â acum, aplica╚Ťia Instagram a fost accesibil─â utilizatorilor care nu ╚Öi-au furnizat detaliile ╚Öi nu au completat solicit─ârile anterioare.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg