Zuckerberg face modificări! În ce condiții nu mai ai voie să folosești Instagram

Mark Zuckerberg are nevoie de mai multe date din partea ta! Platforma Instagram a început să forțeze utilizatorii să-și introducă data nașterii, înainte de a li se permite să folosească aplicația. 

Instagram le va permite accesul doar persoanelor peste 13 ani
Instagram le va permite accesul doar persoanelor peste 13 ani

Schimbarea vine la peste opt luni după ce Instagram și-a anunțat planurile de a face verificarea vârstei obligatorie pe platformă, iar, ulterior, a început să le solicite utilizatorilor să-și completeze detaliile personale cu data de naștere. Scopul principal al actualizării este de a restricționa accesul copiilor sub 13 ani.

Instagram, accesibil doar pentru persoanele peste 13 ani

 De asemenea, Instagram va putea folosi data de naștere dată pentru a oferi reclame mai bine direcționate utilizatorilor.

Citește și Lux și opulență pe Instagram. Noua funcție care-ți permite să ieși în văzul tuturor

Pentru a obține data nașterii, Instagram afișează un ecran înainte de a permite accesul la conținutul său. Platforma le cere utilizatorilor să introducă data nașterii și nu are o opțiune de ocolire a acestei ferestre. 

„Înainte de a putea continua să utilizați Instagram, trebuie să vă furnizați ziua de naștere, chiar dacă acest cont este pentru o afacere sau un animal de companie”, se arată în mesajul afișat pe homepage.

 „Acest lucru ne ajută să protejăm tinerii din comunitatea noastră. De asemenea, vom folosi ziua ta de naștere pentru a-ți personaliza experiența, inclusiv reclamele. Nu va face parte din profilul tău public.”

Noua mișcare a Instagram, motiv de indignare

Mai mulți utilizatori care nu și-au furnizat încă data nașterii pe Instagram au început să primească noul prompt. Câțiva dintre ei au apelat la Twitter și s-au plâns de mișcarea prin care reţeaua socială încearcă să le obțină data nașterii.

Vezi și Noua țeapă care circulă pe Instagram. Chiar ai câștigat un telefon de la ei?

Instagram a început, inițial, să solicite verificarea vârstei ca o caracteristică opțională în 2019. Platforma a făcut obligatorie, de-abia anul trecut, furnizarea de detalii despre data nașterii și a anunțat lansarea de solicitări pentru a le permite utilizatorilor să completeze informațiile în timpul examinării fotografiilor și videoclipurilor din feedul lor. 

Cu toate acestea, până acum, aplicația Instagram a fost accesibilă utilizatorilor care nu și-au furnizat detaliile și nu au completat solicitările anterioare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
lacul care are forma hărții romaniei jpeg
bacnota pe trotuar jpg
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
revolut jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net