Ghidul perfect pentru Windows: Cum să faci curățenie ca să ai spațiu suficient

Ultima actualizare:

Pentru că este foarte probabil să rămâneţi fără spaţiu şi de cele mai multe ori nu ştiţi cine este responsabil, mai jos voi detalia câteva soluţii pentru spaţiu în Windows.

În teorie, spaţiul de stocare a devenit din ce în ce mai ieftin şi nu ar trebui să mai avem niciodată probleme la acest capitol. Din păcate, pentru că mulţi dintre noi şi-au luat Ultrabook-uri sau optează să folosească un SSD pentru sistemul de operare, fără să ne dăm seama, putem rămâne fără spaţiu în Windows.

Este foarte uşor să ştergi ceva, dar când vine vorba de partiţia de sistem, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să apăsaţi pe Delete. În definitiv, ar fi păcat să rămâneţi fără un sistem funcţional sau cu unul încărcat de erori. Pornind de la această premisă, voi enumera câţiva paşi pe care îi puteţi urma pentru a rezolva problema cu spaţiul.

Află totul despre cum să faci loc în Windows

image
image
image
image
image
image
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mt Wycheproof jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net