Google tocmai a făcut telefonul pe care să-ți dai toți banii și e mai tare decât iPhone


    Google Pixel 2
Google Pixel 2

Google Pixel 2 a fost lansat în această seară în două variante de diagonală, modelul standard și varianta Google Pixel 2 XL, scriu cei de la Playtech.ro.

Google Pixel 2 împreună cu fratele său mai mare au fost subiectul multor zvonuri în ultimele luni. Cum s-a întâmplat și în cadrul conferinței Apple de acum câteva săptămâni, gigantul din Mountain View nu a venit cu multe surprize în cadrul conferinței de lansare din această seară. Majoritatea specificațiilor tehnice și particularitățile estetice care au ajuns online au fost corecte.

Anul trecut, s-au lansat primele telefoane create sub brand propriu de către Google. Acele modele au fost intitulate Google Pixel și Pixel XL. După aproximativ 12 luni, avem parte de niște ediții actualizate ale respectivelor gadgeturi.

Versiunea standard de Google Pixel 2 este construită în jurul unui panou OLED Full HD 1080p de 5 inci. Modelul XL face un salt până la 6 inci și o rezoluție nativă de 2880 x 1440 asociată unui panou P-OLED protejat cu Gorilla Glass 5. Ca referință, versiunea XL de acum un an era de 5,5 inci. Marginile laterale ale panoului, în ambele cazuri, sunt foarte mici, dar departe de a fi inexistente ca la iPhone X. Marginile de sus și jos sunt un pic mai mari și îmi aduc aminte de Nokia 8, mai mult decât de Galaxy S8.

În privința schimbărilor comparativ cu modelele de acum un an, Google Pixel 2 este aproape identic din afară cu Google Pixel. În continuare, există pe spate un senzor de amprentă pe ambele terminale, dar acum este amplasat mai jos și oficialii companiei americane se laudă cu faptul că ar fi cel mai rapid de pe un telefon mobil. Tot pe spate, avem camera principală cu un obiectiv mai mare și un sistem de lentile ce iese un pic în afara telefonului, la fel ca la iPhone 7, de exemplu.

Află tot ce are Google Pixel 2, un telefon care bulversează iPhone-ul

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg