GPU-ul Nvidia RTX 3050 versiunea desktop, pregătită de lansare!

Ultima actualizare:

Veste bună pentru gameri! Nvidia va lansa luna viitoare GPU-ul RTX 3050 versiunea desktop, care vine în două variante, de 4 GB și 8 GB de VRAM. 

image

Zvonurile ce privesc posibila introducere pe piață a plăcilor video NVIDIA GeForce RTX 3050 se sunt din ce în ce mai dese. Având în vedere că arhitectura NVIDIA Ampere există de ceva vreme, nu este o surpriză apariția modelor mid-range și entry-level.

Cel mai recent zvon apărut pe Twitter anunță că vor exista două modele diferite RTX 3050. Este vorba despre GA106-150, care va avea 2.560 de nuclee CUDA și 8 GB de memorie și GA106-140 cu 2.304 de nuclee CUDA și 4 GB de VRAM. Prin urmare, avem de-a face cu o versiune relativ mai puternică, cu dublul VRAM, dar și cu un model mai ieftin. 

Specialiștii privesc însă acest anunț cu scepticism deoarece de-a lungul timpului au mai existat astfel de zvonuri. 

Unde și când va fi lansat GPU-ul RTX 3050 versiunea desktop

Însă totul este posibil și, dacă lucrurile merg bine, Nvidia ar putea lansa RTX 3050 în ambele sale versiuni la CES 2022, organizat în ianuarie. De asemenea, se așteaptă ca RTX 3090 Ti să apară alături de modelele de buget Ampere.

La ora actuală, NVIDIA GeForce RTX 2060 este cea mai slabă placă grafică care poartă marca RTX. Timpul trece, iar înlocuirea vechilor plăci se face pas cu pas, zona low-end urmând a fi ocupată chiar de modele mai puțin pretențioase din seria 3000. NVIDIA GeForce RTX 3050 ar putea fi acceleratorul video perfect pentru pasionații de gaming, ce se mulțumesc cu rezoluții FullHD și nu au un buget pentru versiunile high-end.

Dacă NVIDIA GeForce RTX 3050 ar veni la un preț mic, ar putea deveni extrem de repede un best-seller printre pasionații de hardware. Iar dacă este mai puternică decât GTX 1660 Super, asta înseamnă că pentru FullHD le va oferi gamerilor o soluție bună pe următorii 2-3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net